Waterworld folytatás film vagy sorozat formában

A SyFy csatorna szokta adni a Waterworldöt, és mindig nézett, így azon filóznak, hogy vagy egy tv-filmben, vagy pedig sorozat formában, de elhoznák a folytatást. Vagyis “inspired by the film”. Elvileg a történet lesz a lényeg, és nem a trükkök, ezért is akarnak nekiállni.

És igen, külön posztot kap, hiszen a fun posztapok filmek között előkelő helye van. Costner azért tudott régen, akármekkora bukta is volt a film anyagilag, bár a videóforgalmazása körül már behozta a készítési költségeit legalább.

human
írta
2012. 11. 28. 04:02
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Waterworld folytatás film vagy sorozat formában” bejegyzéshez

  1. azon filmek közé tartozik, amit akármikor újra tudok nézni, no de ebben nagy szerepe van costnernek és hoppernek is, így egy ismeretlen arcokkal teli második rész nem biztos, hogy elérné ugyanezt
    sorozat formájában jobban érdekelne, kevés sorozat van a témában

    szvsz costner még mindig tud :)

  2. “Elvileg a történet lesz a lényeg, és nem a trükkök, ezért is akarnak nekiállni” akkor inkább ne is kezdjenek bele! A tkm tele van az olyan sorozatokkal amik a történettettel akarnak nagyot ütni és szerintük nekik nem kellenek a trükkök. Ma csak úgy lehet eladni valamit, ha vannak benne trükkök.
    Most komolyan miről fog szólni? Hajókázik a kibaszott nagy tengeren és 2 havonta találkozik egy másik hajóval? Majd nézhetjük ahogy az egyik lelki válságból a másikba kerül és majd legyilkolja az összes hajóst akivel találkozik??? Hát már előre beleborzongok… szánalmas.

  3. inkább a BSG-re koncentrálnának, helyette beindítanak valami régi-új vackot, ami max. egy évad után cancelt kap, ha film lesz, akkor meg…na mindegy.

  4. a hir cimet olvasva azt hittem iden elobb van karacsony, de mikor a syfy reszhez ertem ez az erzes elmult. waterworld egyik alltime kedvencem, nagyon nem kene a syfy-nak hozzaszagolni. hbo-n GOT koltsegvetessel es costnerrel jobban tetszene a dolog:D

  5. A Waterworld hatalmas kedvencem, az egyik legjobb posztapok film nálam. Az már más kérdés, hogy ezt sorozatban hogyan… Mert csak egy vízi bázison gyenge lenne, csak vízen meg k*rva drága, a CGI-t inkább felejtsük is el (bár syfy channelről van szó :D)

  6. Nandee: Terápiáról, hallottál már? ha nem is mindenki körében osztatlan siker, de maga a sorozat sikeres…

  7. A Waterworld tipikus példája volt az átgondolatlan bugyuta filmeknek.
    Egyszer bőven elég volt végig szenvedni, borzalmas, puruttya egy baromság.
    Fel nem tudom fogni, hogy ki mit szerethet benne, de komolyan.
    És még ebből sorozat..Nane..

  8. Egy full bukta franchise-t akar feléleszteni egy csatorna, ami temeti a sci-fit?
    Kinek az agyszüleménye ez? Marketingből biztos van diplomája…

  9. Anno még moziba láttam, azóta ha 15x nem láttam akkor 1x-se! Még eredeti DVD-n is megvan, pedig ez nálam nagy szó… 2.rész olcsó költségvetéssel gagyi módon nem érdekel, de 1 normális sorozat akár még jó is lehet, bár ha hanyagolnák a trükköket akkor nem!

  10. Szvsz. a Waterworld-el semmi baj nincs. Néhány más fórumon is irkálják néhányan h így szar meg úgy szar, de indoklást sem itt, sem másutt sosem olvastam még.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.