Your Parent’s Cocaine

A Spirit Awardson három független film domborodik ki: Moonrise Kingdom, Beasts of the Southern Wild, Silver Linings Playbook. A többi jelölt.

Cate Blanchett lesz Hamupipőke mostohája a Mark Romanek (Never Let Me Go) által rendezett Cinderellában. Reméljük jobban sikerül, mint a Hófehérke feldolgozások mostanában.

James Cameron ezúttal követi majd a divatot, azt mondja, hogy ha a Hobbit kapcsán elfogadja a nép a 48 FPS-t, akkor ők is használni fogják az Avatar folytatásaiban. És ha már Hobbit HFR, itton is megnézhető lesz abban a formában (3 moziban):

Az Empire magaziban Iron Patriot pózolt:

Úgy tűnik Lawrence Kasdan és Simon Kinberg mégsem a Star Wars Episode 8-9-et írja, hanem spinoffot pár karakternek ezekből. Hiszen a Disney úgy tűnik durván be akarja népesíteni az univerzumot. “Their scripts could turn into official “Episodes” in the main Skywalker storyline, or they could form the basis for spinoffs focusing on side characters.”

És ha már Star Wars: a legfrissebb pletyka az, hogy tényleg Matthew Vaughn lehet a befutó az Episode VII rendezésére.

J. Blakeson (The Disappearance of Alice Creed) fogja feldolgozni a Woolt. Ez egy scifi, amiben az emberiség maradéka a föld alatt él. A forgatókönyvet Steve Zaillian dobja majd össze.

A Robocop forgatása:

Remélem az alábbi összejön: Joe Carnahan (A-Team) rendezi majd a Undying Love-ot. Képregényfeldolgozás, amiben a főszereplő, hogy végre vámpír barátnőjével lehessen, kénytelen lenyomni annak készítőjét és testőreit.

A Sympathy for Lady Vengeance is elesik? Összeültek a remake elkészítésének, méghozzá Charlize Theronnal a főszerepben.

Christmas Vacation reklámba öntve, sok-sok pénz a sztároknak:

A The Forever War mégis megvalósulhat? Mármint a könyv mozifilmes feldolgozása. Már egy ideje létezik a projekt, de most Dante Harper (All You Need Is Kill) is nekiült a forgatókönyvnek. Ez azt jelenti, hogy minimális fejlemény van a film körül.

Colin Trevorrow (Safety not Guaranteed) újraírja a Flight of the Navigator remake forgatókönyvét a Disneynek. És valószínűleg ő is fogja rendezni a filmet. Amúgy az eredeti arról szól, hogy egy kisgyerek eltűnik, 8 évvel pedig mindenféle öregedés nélkül előkerül.

Valami akció a Thor 2 forgatásán.

Julien Temple filmjében Lenny Kravitz fogja alakítani a legendás Marvin Gaye-t.

Az a pletyka is aktív most, hogy a Justice League filmben Joseph Gordon-Levitt lesz Batman. A stúdió tagadja, de őszintén szólva én is tagadnám ennyivel a forgatás kezdete előtt. A fanok úgyis rápörögtek már erre.

A Fox Searchlight csinál egy Susan Boyle életrajzi filmet. Szerintem ti is hallottatok már róla.

Ez lenne a Star Trek 2 hivatalosan kiadott története. Igazából lópikulát árul el, hiszen a gonoszt Kirk valami személyes bosszúból üldözi, és így jellemzik: “one man weapon of mass destruction”

A Captain Planet második része megvolt? Don Cheadle még mindig hülye.

16 hozzászólás a “Your Parent’s Cocaine” bejegyzéshez

 1. Arról tudni vmit, hogy a Hobbit itthoni imax vetítése is 48p-ben lesz, vagy azt más vásznakra tartogatják?

 2. Amúgy mókás, Flight of the Navigator, kiskorom kedvence volt, csomószor láttam, és pont kedden jutott eszembe, akkor kölcsönöztem ki megint hd-ben.

  Szerintem az akkori verzió (még ifjabb lófej Parker ellenére is) mind a mai napig megállja a helyét.

  Ja, Oldmanre egy percig azt hittem a robozsaru képeken, hogy DeNiro. :D

 3. ott van a posztban
  “És ha már Hobbit HFR, itton is megnézhető lesz abban a formában:” és odateszem a magyar képet amin ott a HFR felirat.

 4. a kérdés szerintem az volt, hogy az IMAX-ben lesz “alap” IMAX 3D és HFR 3D is, vagy melyikek lesznek azok az “egyes” mozik, ahol még HFR változatot adnak. persze azt ki tudja.

 5. A lakosság döntő részének esélye sincs, nemcsak itthon, de úgy általában a 48FPS-re szóval ez csak a “gazdagok játéka” egyelőre. sokan még a sima mozijegyet sem tudják kifizetni, nemhogy utazás, plusz emelt mozijegy… De ugyanezt látom kint is, valahogy nincs akkora (nyilván van azért) igény az ilyen feature-kra, főleg a kisebb városokban. Az emberek ezért nem ülnek csapatostul moziba, nyilván pl Pittsburgben felhozzák a bevételt, de kizártnak tartom, hogy pl Ellwood-ból bárki ezért bemenne…

 6. Sajnos Magyarországon választani kell: vagy IMAX 3D, vagy HFR 3D vagy sima 3D, vagy sima 2D. A HFR sem IMAX-szel, sem 2D-vel nem lesz nálunk.

  HFR-t három mozi tud összesen: az óbudai Atrium (ha minden igaz, itt 4k-s felbontású vetítő is van), az Arena Plaza és a Westend.

  Ha minden igaz, a HFR vetítés egyáltalán nem lesz drágább, mint a normál, de hamarosan kiderül.

 7. Ha Matthew Vaughn fogja rendezni az új Star Wars filmet akkor elmegyek a Disney-hez lábakat csókolgatni.

  Hobbitból remélem lesz valahol feliratos 2D. Bár azért kíváncsi vagyok Jackson mit hozott ki a 3D-ből, ahogy nézegettem a concept art-okat is abban rajzolgatták az egyik videón.

 8. Human: a poszteren ez szerepel–> egyes mozikban HFR 3D-ben, és IMAX 3D-ben

  Ebből szerintem nem egyértelmű, hogy az imax is hfr lesz.

 9. Gandalf: az Átrium nem óbudán van, és nem hiszem, hogy az a most nyitott hipszter paradicsom új filmeket vetítene, szerintem amire te gondolsz az az óbudai eurocenter, ahol egy ideje 4k-s vetítés van.

  Tehát akkor majd vajon lehet választani hfr 3d, imax 3d és 4k között?
  Remek.. :(

 10. Igen, az EuroCenter mozijára gondoltam, ami régen a Mi Mozink Óbuda volt, most meg Atrium EuroCenter Moziként emlegetik.

  Elvileg HFR 3D és 4k-s felbontás között nem kell választanunk, mert az óbudai 4k-s vetítő tud HFR 3D-t, ha minden igaz.

 11. Gandalf: pedig az Átrium itt van a Mechwart ligetnél, még a Godzillát is ott láttam kiskoromban. :D
  Most meg a merlinesek vették meg és újították fel, a napokban volt a megnyitója.

  A legjobb az lenne, ha imaxben hft 3d+4k-ban adnák, de tudom, bilibe lóg a kezem. :)

 12. Eddig utáltam Don Cheadle-t, mint “új” Rhodey-t az Iron Manben, de ez a videó megacoollá tette:D

 13. Hát ez zseniális, szépen bővült a mátrix, most már 5 változónk van 3D/2D szinkron/felirat IMAX/hagyományos 4K/2K 48/24fps formájában.
  Hadd találjam ki, 4K/HFR/felirat kombó egyik moziban sem lesz elérhető. :'(

 14. Há, most látom, hogy van remény. :) Ezer hála a CinemaCity-nek, amiért nem minden Palace mozit vett át. :P Rögtön ennek köszönhető, hogy egyáltalán van 4K Budapesten, és emiatt nem köti a mozit az a korlátozás sem, hogy “felirat csak a MOM parkban, esetleg az Arénában”.

 15. Rossz hír: A MiMozink közlése szerint A Hobbitot nem 4k-ban adják.

  Egy “változóval” kevesebb a mátrixban. És felirat csak 2D-ben lesz.

  Így a budapesti opciók:

  – 2D szinkronnal
  – 2D felirattal
  – 3D szinkronnal
  – IMAX 3D szinkronnal
  – HFR 3D szinkronnal

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.