13 hozzászólás a “Képek az Iron Man 3-ból” bejegyzéshez

 1. Marvel wikin olvastam, hogy az iron patriot az egy átalakított stark iron man páncél, de mivel a mellvért unibeam csillagra lett formázva (itt a csillag szélei csak festve vannak), így sokkalta gyengébb lett az ereje, viszont ezen nem látszik, hogy annyira eltérne a renden kör/háromszög alakútól, hogy indokolt legyen a gyengesége.

  Amúgy ezekről a képekról nagy dráma és sötét tónus rí le (ami szerintem nem probléma), kíváncsi leszek mennyire lesz valóban humoros, ahogyan azt nemrég állították.

 2. Lehet h hülyeséget kérdezek,de az Iron Man 3 időrendben az Avengers előtt vagy után történik? Vagy nincs is párhuzamban?

 3. Deni, mivel a trailerben említi, hogy new york óta semmi sem ugyanolyan, gondolom utána játszódik

 4. Én meg úgy tudtam, hogy az Iron Patiot armort Norman Osborne, a.k.a. Green Goblin hordta, miután megalapította a saját “Avengers” teamjét, olyan tagokkal, mint a Sólyomszemnek beállított Bullseye, vagy Daken, Rozsomák fia, aki pedig az apja jelmezében pózolt.

  Bár mivel a Manó jogai a Sonynál vannak (Pókember ugye), így esélytelen, hogy Osborne itt felrűnjön, így tippre Patriot csak egy War Machine Mark II. lesz.

 5. utána, plusz azzal a páncéllal fogja nyomni amit akkor tesztelt előtte.

  Zirowe:
  A csillag miatt csak nem hatásos az Uni beam (ezt kihasználta pókember Osborn ellen), attól még nem lesz sokkal gyengébb, de alapból Osborn nem tudta megszerezni Tony reaktorját úgyhogy saját designja volt (csak ha a képregényt nézzük, de ennek már semmi köze nem lesz Osbornehoz. Wiki emiatt nem biztos, hogy megfelelő háttérinfó)

 6. Már csak az hiányozna, hogy az egyik stáblistás jelenetben Osborn ellopja a Patriot páncélt :D

 7. “kíváncsi leszek mennyire lesz valóban humoros, ahogyan azt nemrég állították.”
  Őszintén remélem, hogy semennyire.

 8. Miért ennyire esélytelen, hogy Sony-nál lévő jogok és a Marvel első rendes keresztezése ez a film lesz? Elvileg már az Avengers-ben is benne lett volna az Oscorp-torony, csak későn egyeztek meg…

 9. Legalább most mindenkinek tiszta lesz, hogy Rhodes van a páncélban. Legalábbis azt írták rá :)

 10. Tényleg minden Ironman 3 hírhez bekell írni, hogy Iron Patriot a filmben csak egy újrafestett/tuningolt Warmachine, nem pedig az Osborn féle?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.