Dane DeHaan = Harry Osborn

A Sony végül a Chronicle depis sztárja mellett döntött az Amazing Spider-Man 2 egyik fontos szerepe kapcsán. Gondolom typecasting, avagy depressziós lesz itt is, mert nyomja az élet.

10 hozzászólás a “Dane DeHaan = Harry Osborn” bejegyzéshez

  1. Nagyon eltalálták !

    Remélem mint green goblin nagyon elvetemült lesz akárcsak az erő krónikáiban.

  2. Szerintem borzasztó vot a Chronicleben, nekem a film utolsó harmada miatta nem tetszett. Ha megint olyan depis nyomit fog játszani (márpedig Harrynek volt olyan korszaka), akkor sajnos nálam ez a srác nem befutó.

  3. Tökéletes!!! Már amikor az első lista megjelent a lehetséges nevekkel egyértelműen érte szurkoltam. Egyszerűen rögtön Ő ugrott be, már csak a barátból ellenfél téma párhuzama miatt is, mint a Chronicle-ben, ahol nagyszerűen lett bemutatva színészileg is, ahogy egy tök átlagos srácból válik azzá, amivé. Ha fele olyan jól hozza, mint azt, már megérte.

  4. Jobbat talán mostanság nem is találhattak volna.
    Nekem az első Amazing is bejött (sokkal jobban benne van a világot fricskázó kamasz, mint az első szériában, és ez jellemző a képregényre is, sőt, szerintem sokan éppen ezért rajongtak/anak érte.

  5. Tök mindegy ki lesz Harry, így is úgy is ugyanolyan középszar film lesz mint az első rész.

  6. Hát, nekem nem tetszik. Nekem az előző filmekbe egyedül harry tetszett, sztem ő tökéletes volt. bárkit beraknak nem fog tetszeni sajna, mert nekem már megvolt a jó karakter erre a posztra :D mondjuk számomra az is mindig érthetetlen, hogy a vörös hajú emma stone-t mért nem lehetett betenni mary jane-nek. képesek voltak átfestetni a haját szőkére, hogy gewnt játssza … :D nincs elég szőke nő hoolliwoodba XDno mind1 örök rejtély marad, nekem nem tetszik amúgy se szőkén :'( XD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.