Agyeldobás lesz a The End of the World

Joeker jelezte, hogy a jelenlegi állás alapján az Evan Goldberg és Seth Rogen által közösen összehozott apokaliptikus komédiában mindenki magát alakítja.

While attending a party at James Franco’s house, Seth Rogen, Jay Baruchel and many other celebrities are faced with the apocalypse.

Mindig James Franco az oka mindennek!

A szereplőlistát nézzétek.

8 hozzászólás a “Agyeldobás lesz a The End of the World” bejegyzéshez

  1. Fél éve lesem ezt az oldalt, hogy kiderül-e végre valami konkrétabb a filmről. Esélyes, hogy baromi nagy dobás lesz.

  2. Hát a szereplők alapján nagyon büntetni fog… Danny McBride, Seth Rogen, James Franco. Ők már számomra eleget bizonyítottak, a többiek sem annyira kispályások, bár kíváncsi leszek, hogy a kis Hermione mihez kezd majd a pálcikája nélkül. A többieknek is van egy-két olyan filmje, ami ér valamit, de voltak azért bukások is. Van egyébként valami konkrétum, hogy miről fog szólni pontosan? A címét elég sok dologra lehet érteni. Mondjuk, hogy őszinte legyek, lehetne egy Pineapple Express 2 is(a fent említett három színész miatt), arra nagyon találó lenne a cím. :D

  3. Annyit lehet tudni, hogy ezek az arcok James Franconál buliznak amikor beüt a világvége.
    Ez azért is lesz érdekes, mert ezek a színészek a valóságban is nagy haverok. Legtöbbjük Judd Apatov filmekkel lettek híresek (Rogen, Segel, Hill, Baruchel, rudd)és aztán maguk is csináltak vígjátékokat az ő stílusában. Jellegzetes humoruk van, ami nekem személy szerint tetszik, de sokaknak nem szoktak tetszeni a lúzer karakterek, amiket játszanak. Bár itt nem hiszem, hogy ez lesz a lényeg. Szerintem körülbelül a Movie 43-ra fog hasonlítani.

  4. Értem. Nos akkor úgy néz ki, még egy filmet fel kell írnom a ,,nagyon várós” listámra.

  5. Úristen! Seth Rogen, Jason Segel, Michael Cera! Mekkora nevek! Nézős, várós! :) Csak azt nem értem, hogy Rihannát minek erőltetik ennyire! A Csatahajóban is elég felejtős volt, igaz, a film is az volt…

  6. a random spoilerek miatt editáltam pár kommentet. Tényleg nem itt kéne ellőni, hogy melyik film hogy végződik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.