16 hozzászólás a “Még egy kis TDKR Blu-Ray hype” bejegyzéshez

 1. azt nem értettem, hogy miért vették fel az összes akció jelenetet ugyanabban a koszos sikátorban

  elég gyenge volt ez az egész

 2. Szerintem meg jó volt, csak a verekedős jelenetek voltak gyengék. Mondjuk a Begins bunyós scene-jeit alul múlni nem lehet:)

 3. tényleg az év csalódása a film, tele van logikai hibákkal és béna megoldásokkal. a Begins csúcs volt a maga nemében, a TDK már rosszabb volt, de HL elvitte a vállán a Joker karakterrel, de ez film már maga volt mélyrepülés… ideje lenne, ha Nolan visszatérne a mainstream-ből a magasabb színvonalú filmekhez, mint a Memento, vagy a Tökéletes trükk. tudom, hogy ez a vélemény sokaknak nem tetszik, de ez egy Nem jó film.

 4. Szomorúan látom hogy az emberek fikázzák a filmet nekem bejött mind a 3 .Persze ízlések és pofonok de a harci jelenteket gyengének nevezni .. na de biztos velem van a baj vagyis nem kapjátok be mind kurva jó NOLAN egy király és az ő batmanje a fasza

 5. Szerintem a TDKR kapcsán az emberek többsége imádja összekeveri személyes csalódását a film minőségével. Persze, hogy nem olyan jó, mint a TDK, hisz az utóbbi évek legprofibban összerakott blockbustere.
  A TDKR-nek vannak nyilvánvaló hibái, de most komolyan, ugyan mondjon már nekem valaki 5 jobb blockbustert, amit idén látott? Mert amellett a nagy halom szemét közt, ami idén is volt, igen nagy hozzá nem értésnek számít rossznak nevezni a TDKR-t.

 6. Azokra gondoltam amikor két színész, vagy színészek verekednek egymás ellen. A bane vs Batman utolsó nagy összecsapás is elég gyengére sikerült. Ja egyébként nekem jobban tetszett a rises mint az előző rész:)
  Begins: 10/8
  Tdk:10/7
  TDKR:10/8

 7. annyi sebből vérzik a film hogy csak na…
  1. Bane mint főhős? irtó gyenge
  2. Macskanő karakter kidolgozatlan, és felesleges a filmben…mit ad hozzá a filmhez
  azon kívül, hogy kemény Batman-nak 10 perc bunyó után széttöri a gerincét Bane, de aztán a cicalány meg puff lelövi…kemény csaj…
  3. mi az értelme a film elején a repülős jelenetnek? miért nem intézik el a földön, csak hogy jobban mutasson az imax-ban?
  4. Bane miután eltöri BM gerincét elviszi őt a “poklok poklába” broáh, rémisztő! igaz hogy ott drága BM csak fekszik egy ágyon, meg gyógyítgatják, meg TV-t néz, meg edz… valahogy máshogy képzelem a poklok poklát…
  kiugrik belőle, aztán a következő pillanatban Gotham-ban van…de hogyan? végigfutott a sivatagon?
  5. a rendőrök olyan hülyék hogy a teljes városnyi beszalad az alagútba egyszerre, mindegy… aztán 3 nap múlva kijönnek mintha mi sem történt volna, majd az utcán háborúba vonulnak a gonoszok ellen (na itt már majdnem sírtam a fájdalomtól)
  6. persze a nagy csatában BM és Bane pont egymást találják meg…így kell ezt…
  7. BM az atombombával elröppen úgy 10 km-re Gotham-től, ami ott felrobban, hálistem megmenekültünk, mindenki megkönnyezi ezt a csodás pillanatot, de Jézusom ez egy atombombaaa, minimum egy cunami utána elpusztítja egész Gotham-ot…
  …és még annyit lehetne írni, hogy nem is férne ki ide!

 8. nem tudom mit kell fikázni a fikázókat, pl: sztem is amit idén láttam a TDKR volt a legszarabb, bár nem sok filmet láttam.

 9. zolimode:
  1. ok, ez egy vélemény

  2. akármilyen erős valaki hidd el le lehet lőni -.-

  3. KONKRÉTAN VALÓSZÍNÜLEG IGEN…nézz sorozatokat, ha leszarod a látványt..

  a 4-es pont…komolyan mondom…még a hülyéknek EL IS LETT MONDVA, hogy nem a testét gyötri majd, hanem a lelkét gotham basztatása révén…direkt elmondta, hogy mindenki felfogja…de neked így sem esett le…gratula…azt is elmondta MIÉRT POKOLI A HELY A TÖBBIEKNEK!…a szádba lett rágva…legközelebb üljön melléd a rendező vagy mit akarsz?

  5. 3 nap??? :D…nézd meg mégegyszer

  6. sok olyan filmet kívánok neked, ahol a főhős és a főgonosz nem találkozik a végén…-.-

  7. elmondták, hogy mekkora a hatósugara…de te mint atomtudós köszönöm, hogy felnyitottad a szemem

  összeségében:
  nem dokumentum filmet néztél, nem a realitásról szólt…ajánlom neked hercegnő és a békát, ott egy krodokil trombitál…ott hogy ki leszel akadva…………..

 10. zolimode:
  1. Bane ismét csak a Jokerhez képest gyenge, de egyélbként nem az. Hardy brutálisan fenyegető pusztán a két szemével és a testjátéhával. Mindenki fosik tőle, mert irgalmatlanul erőszakos úgy, hogy közben teljesen félvállról veszi azt. A hangja nagyon jó, de a szinkron teljesen elcseszi. A legnagyobb gond a karakterrel, hogy motivációt adnak neki: a Joker azért volt tökéletes káosz, mert nem volt múltja, amire a dialógusai zseniálisan rá is játszottak. Bane lett volna a tökéletes terror, ott lett elrontva, amikor a film végén fény derül a motivációira.

  2. Habár Anne Hathaway jól játszott, tény, hogy a karaktere fantáziátlan volt és túlságosan mellékes.

  4. Törött gerinccel nézni egy sötét, harmadik világbeli lyukban, ahogy szétcseszik a várost, amiért annyit küzdöttél, hát talán még pokolnak is lehet nevezni. Ezzel a jelenettel csak az a baj, hogy nem annyira illik Nolan realista látásmódjához, pedig képregényes szempontból baromi jó karakterábrázoló, szimbolikus helyzín.

  3. 5. 6. 7.: ezek mind forgatóköny nüanszok, amelyekből olyan sok van, hogy tényleg felesleges mindet felsorolni. Egy részük tényleg elég illogikus (az utcán rohamozó rendőrök), mások pedig szükséges rosszak (6. pont).

  Mint látszik, a film kb. összes hibája a forgatókönyvnek köszönhető. De ezeken felül a film szinte minden aspektusa csúcsminőségű (rendezés, zene, színészek, vágás), amelyek segítségével ismét átjön a Nolan féle hangulat. Gotham még mindig sötét, Bruce Vayne belső küzdelme elég intenzív (Alfreddal összevesz jelenet). A pusztuló város képsorai hátborzongatóak, a film ritmusa pedig elég feszes.
  Bár szerintem pont ez is a legnagyobb gond a filmmel: olyan sok mindent raktak bele, hogy egy csomó mindent elnagyoltak.

 11. van tdkr kibeszélő, de látom derogál oda írni. Kicsit így nagyon trollkodásnak tűnik, hiszen a friss posztnál többen olvassák, szóval nem csak elmondani akarod, de sok szem előtt tenni is.

Comments are closed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.