55 hozzászólás a “Őszintén: The Dark Knight Rises” bejegyzéshez

 1. Van benne egy két igazság, de egyébként a készítőnek fogalma sincs arról, hogy mit jelent az, hogy “Batman.” A Bane Boobsos poénokkal meg csak lejáratja magát. Pedig vannak jó cuccai.

 2. Prince-Ass Diaries LOL

  Darth Riddick
  most vagy humor érzéked nincs, vagy nem érted miről szól a dolog

 3. Nyáron moziban láttam, hype stb, dobtam egy 8,5, kerekítve 9-re, de újranéztem és úristen. Ha a rendező kiadta a kezei közül a Memento-t és a Prestige-t, esetleg Inception-t, akkor ne legyen már tele az EGÉSZ film logikátlan hülyeségekkel. mert a többi rész jó benne, karakterek és színészek isteniek. De komolyan, a sztori. Versenyezhez az újkori Star Warsokkal. Ezekhez nem is kell sajnos nagyítóval nézni a filmet, hanem csak úgy alapból zavar. Az Bane nagy terve, hogy felrobbantsa a bombát. Erre logikus hogy 5 hónapot kell várni. Mindenkit lazán kinyír, mert leszarja, meg akar ölni 10M embert, de a rendőröket nem öli meg, bezárja a csatornába, ahova öszesen 3 kijárat van úgy néz ki, mert nem tudnak kijönni. Batman kiugrik (hagyjuk, oké, elfogadom hogy törött gerinccel megteszi). Bane személyesen viszi el a világ végére, valahova ázsiába, amíg ő Gotham-ben szövi a nagy tervét. Kimászik, csak úgy minden nélkül bejut Gothambe 12 órával a bomba felrobbanása előtt. KábelTV a világvégén a börtönben. (ez zavart a legkevésbé). Batman 2 órán át harcol Bane-el, erre bejön Anne, és lelövi 1mp alatt, hát ez aztán Ending… 2012-ben az a fegyveres harc, hogy 2x 300 ember egymásnak fut, és puszta kézzel harcol, mint a XiX. században. a szupertitkos Wayne Corp-os főhadiszállás alatt van 2m-re a Bane főhadiszállása, hopp, milyen kényelmes. Bár lehet pont oda rendezkedett be, whatever. Az egész város hülye, de Robin és Catwoman 1 pillantásból rájön kb hogy Bruce Batman (mondjuk ez a usual superhero BS), de Gordon egy 20 éves 1:1000000 esélyű utalásból. Ez sem annyira zavaró. Amiket itt a végén írtam azok kicsik, de akkor is ott vannak. És egy Avangers, transformers popcorn fosban ezek nem is zavarnának, de ez a trilógia eddig nem erről szólt, és a rendező korábbi MESTERMŰVEI sem. szóval csak azért mert hans Zimmer Zene, és batman, attól nem kéne elájulni. így egy jószívű 7,5-t felpontoztam imdb-n 8-ra. de most hogy átfutottam a faszságokon, a 7 is épp elég.Számomra azért meglepő ez, mert pl az utóbbi hetek egyik kedvence a Savages volt, amit IMDB-n nagyon lehúztak, de engem lekötött 2 órán keresztül, végig érdekeltek a karakterek, nem tartottam annyira klisésnek, a végét leszámítva. Ehhez képest ha a batman tele van ÓRIÁSI plothole-al, akkor az 8.8-n áll, és ezt nem tudom felfogni.
  Köszi hogy végigolvastál

 4. broken back, te jó ég… LSL, neked is mondom a filmben elhangzik a diagnózis, ha jól tudom: az nem törött gerinc volt, hanem elmozdult csigolya.

 5. igen, a megfogalmazásom a lényeg, egy kitapinthatóan elmozdult csigoját kézzel visszatolnak, az ugyan úgy seems legit.
  jah és akkor a “bankrablásról” nem is írtam egy sort se. Előző nap betörnek, ennek semmi nyoma nem marad a digitális rendszerben, de hirtelen a Bruce pénze eltűnik Futures-ökön, okkkkkk. Amúgy pont írtam hogy az egész kimászás dolog nem plothole, nem annyira zavaró, csak mégis kicsit hülyeség, de elfogadható, a másik 5 példámat is elolvastad, vagy egyből a közepén kezdted? te jó ég…

 6. Ja és egy kérdés, moziban nem tűnt fel, szerintem ott eredeti volt, de Blu ray-en Bane “szinkronizálva lett”, mármint a hang utólag került rá stúdióban?, a nyitó repülős jeleneten nagyon kilógott a lóláb, Pedig Nolan nyilatkozta régebben is hogy nagyon nem szereti ha a dialógus utólag van rászerkesztve. (Mindkettőt természetesen angolul néztem)

 7. jó kis trailer :-) bár aki ezeken akad ki az is hülyeség, minden film ilyen (bár ahogy Lewit rájön, hogy ki betmen az megmosolyagtató volt)
  én csak szimplán unalmasnak és túl erőltetnek tartom a filmet
  amúgy human ez most, hogy jött ide? a többi honest trailert ha jól emlékszem még nem raktál ki?!

 8. LSL, te nem értetted meg a filmet. Az egészt nem azért csinálták mert pusztán megakarták ölni azokat az embereket, hanem a lelküket kínozták. Bruce Wayne-t is csak azért nem ölték meg, mert az nagyobb fájdalom neki ha látja Gotham-et elpusztulni… A “kábel-tv” is ezért volt, szted a mai világban ezt olyan nehéz elintézni? Javaslom hogy ha valamit nem értesz meg elsőre, akkor nézd újra vagy kérdezd meg , ne pedig egyből fikázz.

 9. Hát igen van benne logikátlanság bőven,ami nekem is hazavágta a filmélményt,bár szerintem már a az “epicbatmanfilmetcsinálunk” alapötlet is baromság volt.
  Mondjuk azért zavart nagyon az egész,mert a forgatókönyv+rendezésen kívül a film kiváló(zene,színészek,látvány,karakterek,és van benne “coolság” is bőven) ,de a túl nagy a kontraszt.

 10. Én meg azt javaslom, hogy, ha képregény filmet néztek akkor a kevesbé valószínű dolgokat fogadjátok el és ne plothole-nak tudjátok be. A filmet pedig egészében kell látni, sajnálom, hogy nem leltetek benne örömet. Én jól szórakoztam rajta 2x is, és nem azért mert buta vagyok és nem látok, magyarázok bele dolgokat mint ti. Azért lett csinálva, hogy a néző jól szórakozzon rajta…98%-nak sikerült is, senkit nem érdekel a maradék 2% kizárólag a 2%-ot akik összesírnak pár kommentet és videót, hátha visszajön a jegy ára.

 11. LSL1337 kommentjeivel teljes mértékben egyet értek, a logikátlanságok miatt nekem sem tetszett. Igaz, hogy a The Dark Knight-ban is érdekes volt, hogy Joker hogyan pakolta be a robbanószereit ide-oda, de azért az egy logikailag, karaktermotivációkat tekintve, és gondolatiságát, filozófiáját tekintve sokkal érettebb és jobban megírt film volt nekem – szubjektív vélemény ON – és ezért borult nálam a harmadik film, pedig Istenbizony vártam mint állat. És pont az előzmény filmekkel szembeállítva tűnik fel és nagyítódik fel a harmadik rész logikátlansága és irrealitása, mintha szándékosan szembe menne az előző részek által lefektetett gondolatisággal, irányvonallal.

 12. a casting rész tényleg vicces volt. a kérdéseket meg hagyjuk, mert már kb ezerszer meg lettek válaszolva
  Kristen Stewart’s mouth .d

 13. LSL: nem. Elolvastam az egészet, és a többivel egyetértettem, csak ez tűnt marhaságnak.

 14. kurva gagyi volt ez az egész

  pont az lenne a lényege az igazság kimondásának, hogy a jövőben ennél jobb filmek szülessenek

  erre a bénaságra vártunk 3 évet ?

 15. Én azt gondolom hogy kétféleképp lehet nézni a filmet
  1. Popcorn + Cola/üditő + Batman Yippiyayeee látvány effekt, de ez esetben a story és a karakterhűség olyannyira lényegtelen mint lepke cucc a viharban
  2. Aki olvasott képregényt, nézett rajzfilmet, ismeri a real eredeti DC-storyLine-t szeretné látni megfilmesitve az eseményeket mert az mégis csak “cool”

  Mind kettő tábornak igaza is van meg nem is, mindenkinek sose lesz jó, mert ha storyhűek maradunk Főellenség sose hal meg, vissza tér, megszökik stb.

  TDK megjegyzés, Holvan Poison Ivy (méregcsók)? Most akkor átugorjuk a Batman&Robin részt és kapásból Nightwing? Tudtommal Catwoman nem annyira Batman oldalán harcolt nem vele, nem lett az örök barátnője és végképp G**ire nem utaztak együtt OLASZBA.
  Ez NEM a BATMAN STORY… ennyi

 16. Ha beöltöztetem az NBA játékosokat NFL Mezbe és úgy játszanak attól az még nem lesz Amerikai foci…

 17. A dark knight-ot miért nem szeditek ennyire szét? Abban annyi baromság volt, hogy még a transformers írói is megmosolyogták. Gyakorlatilag joker minden kunsztjában meg kellet volna halnia.
  1. A kiállok a bankból az busszal és fél méterrel tőle csatlakozóm a többi iskola buszhoz.
  2. A börtönből úgy szökök meg, hogy beállítanak mellém egy rendőrt, akit aztán leverek, felhívok egy csókát hogy felrobbanjon, és ezzel a rendőrségen mindenkit kiütők, de persze nekem semmi bajom nem lesz. Aztán lazán kisétálok.
  3. Elraboltatom a város két legfontosabb személyét, két rendőrrel, újság írok közepette, ám sem ők sem a rendőrfőnök, nem tudja hogy kik voltak azok. Sőt a két rendőr ezek után ugyan ott tengetik a napjaikat(kocsma, és a munkahelyük) ahol mindig is.
  4. A maffia főnököt ledobja batman a ötödikről, két nap múlva semmi baja, sőt el is mondja hogy hol lesz a találka jokerrel, arról a találkáról csiripel ráadásul amikor vissza kapják a milliárdjaikat:) Nagyon értelmes cselekedet volt.
  5. Joker ott áll az első sorban a díszmenetben, persze laza 8-ezer ember nem veszi észre, még Gordon sem, aki ott áll 20 méterre előtte.
  6. Batman a takony bombát egy kilométerről tökéletesen arra az emeletre lövi ahol a lau van.
  7. Joker kb egy tonna robbanó szerrel fel tölti a gothami központi kórházat, és ugyan ezt teljesen észrevétlenül megteszi a kompokkal is.
  8. Joker kidobja Rachelt az ablakon, batman utána ugrik, mikor földet érnek nem történik semmi, pedig joker fent van az épület tetején. Hova tűnt joker? Hogyan szökött meg? Biztos elrepűlt.
  9. joker egy kis hámozó késsel megöli Gambolt, aki nem küzd ellene, hanem teljesen csöndben végig hallgatja a monológját, aztán meghal.
  10. Joker tök lazán megtalálja és csatlakozik a maffia találkozóhoz, utána meg magára szerelt bombákkal, szépen elfut előlük!
  Soroljam még?:)

 18. Én inkább azon döbbenek le, hogy sokak szerint egyáltalán van jó Nolan féle Batman film.

  [A HONEST GUY FROM TEH: INTERNET]

 19. Aang,azért vágod,hogy egy filmnek nem arról kell szólni ,hogy az összes szereplő összes tettét látjuk?
  A TDKR-el az volt a baj,hogy azt megmagyarázni se lehet. Most zh,de később kapsz választ mindenre.

 20. Bűn, hogy én ÉLVEZEM a TDK Trilógiát úgy, ahogy van?

  Tényleg érdekel… ez BŰN?

 21. Elmondom hogy én mind a három részt nagyon szeretem. Csak számomra furcsa hogy a risest ostobaságait leszóljátok, de a dark knight hibáiról meg megfeledkeztek. Számomra pl a felemelkedés jobb film volt, mint a sötét lovag. Bane karakterét is annyira csípem mint Ledger féle Jokert.

 22. Dark Riddick : nem bűn, miért lenne bűn?
  de akinek nem tetszett, gondolom az is leírhatja véleményét, vagy az is bűn?

  pont azért van egy blog nem, hogy megbeszéljük, van akinek bejött, van akinek nem

  Aang: az a baj, hogy a felemelkedés egy merő logikátlanság, a sötét lovag szerintem meg a zsenialitás határát súrolta, sajnos jól látszik a különbség

 23. Amilyen hibákat eddig felsoroltam számomra úgy tűnik, hogy a Dark knight volt egy merő logikátlanság:) Ráadásul ezt még lehetne folytatni. Véleményem szerint majdnem minden tekintettben jobb film a felemelkedés.

 24. sztem Joker bármekkora hülyesége*1000 nem ér fel Bane “zseniális” tervével, azaz ember egy logisztikai zseni, kiássa fél gothamot csendben :-)

 25. LSL
  nem 12 óra alatt jut be gothambe.. a filben mondják h huszon akárhány nap múlva felrobban a bomba, azt hiszem fox mondja.. aztán jön a jelenet mikor kimászik Bruce, a kövi jelenetben pedig Gordon mondja h “holnap robban a bomba” szóval ott nem 1 nap telt el amíg Bruce bejutott a városba.

 26. Leginkább az zavarja az embereket hogy magasak voltak az elvárások, Nolantől többet vártunk. Ha nem lettek volna ezek az előzmények és nem ő rendezi ezt a filmet akkor nincs ekkora hiszti körülötte. Az emberek csalódtak, sokkal többet vártak.
  A felsorolt Jokeres logikátlanságok azért nem szúrnak ennyire szemet mert Joker egy őrült volt, csak a káosz érdekelte. Bane évekig, évtizedekig agyalt a tervén (nem is egyedül), hidegvérű, céltudatos gonosz volt. Valaki azt írta a lelküket akarták megtörni, azért nem robbantottak egyből. Ha jól emlékszem az elnyomottak és a nép megkapta az egész várost, míg a politikusokat, gazdagokat, befolyásos embereket az ítélőbizottság azonnal kivégeztette.Egyszerűen amit a film első felében építgettek szépen lassan azt a film második felében kártyavárként döntötték össze és szinte minden szempontból megbukott a történet.
  Igen jó volt a díszlet, a helyszín, jók voltak a szereplők, jó volt a hang az effektek, látszott a költségvetés, de a gyenge karakterek és a történet elrontotta a filmet. Okosabbat, megfontoltabbat vártunk, nem egy vasember filmet ahol ezek a dolgok senkit sem érdekelnének.

 27. En szeretem a popcorn filmeket, nehanapjan nezni a bummokat es a tobbi, de ez a film tul komolyan vette magat es tul ostoba volt ahhoz, hogy elvezni tudjam. Az elso felet szimplan untam, a masodik felen viszont jot szorakoztam azon ahogy a baratom szenvedett a sok logikatlan hulyesegen. Nekem alapbol nem voltak elvarasaim de o nagyon varta es eleg csunya csalodas volt..

 28. 1. „A kiállok a bankból az busszal és fél méterrel tőle csatlakozóm a többi iskola buszhoz.”
  Simán lehetett többi buszsofőr is joker által felbérelve.
  2. „A börtönből úgy szökök meg, hogy beállítanak mellém egy rendőrt, akit aztán leverek, felhívok egy csókát hogy felrobbanjon, és ezzel a rendőrségen mindenkit kiütők, de persze nekem semmi bajom nem lesz. Aztán lazán kisétálok.”
  Ő számított rá,a többiek nem,tehát nyilván mások pánikba estek ő nem(meg hát bolond is szegény). A filmnek ugye az is lényege,vagyis hát joker azt próbálja bebizonyítani,hogy mindenki korrupt,illetve romlott. A másik az,hogy még beszélgetés is volt róla(dent és gordon között),hogy miért pont odahozták,mert nem bíznak az ottaniakban.
  3. „Elraboltatom a város két legfontosabb személyét, két rendőrrel, újság írok közepette, ám sem ők sem a rendőrfőnök, nem tudja hogy kik voltak azok. Sőt a két rendőr ezek után ugyan ott tengetik a napjaikat(kocsma, és a munkahelyük) ahol mindig is.”
  ????? Ezt csak dent tudja emlékeim szerint(a két rendőrt-később gordon,de akkor már mind1). Nem elrabolták,elméletileg biztonságos helyre szállítják őket.
  4. „A maffia főnököt ledobja batman a ötödikről, két nap múlva semmi baja, sőt el is mondja hogy hol lesz a találka jokerrel, arról a találkáról csiripel ráadásul amikor vissza kapják a milliárdjaikat:) Nagyon értelmes cselekedet volt.”

  Nem volt más választása.A sebesülés meg marhára nem egyértelmű,hogy milyn súlyos,de asszem utána van nála bot is.
  5. „Joker ott áll az első sorban a díszmenetben, persze laza 8-ezer ember nem veszi észre, még Gordon sem, aki ott áll 20 méterre előtte.”
  Az nem joker sztem akire gondolsz,csak az egyik csatlósa.
  6. „Batman a takony bombát egy kilométerről tökéletesen arra az emeletre lövi ahol a lau van.”
  Ezt szerintem tekinsük csúcstechnológiának,másrészt nem volt eg kilométer,de fél se nagyon.
  7. „Joker kb egy tonna robbanó szerrel fel tölti a gothami központi kórházat, és ugyan ezt teljesen észrevétlenül megteszi a kompokkal is.”
  Lefizeti az embereket,ezzel is bizonyítva igazát az emberiséggel kapcsolatban.
  8. Joker kidobja Rachelt az ablakon, batman utána ugrik, mikor földet érnek nem történik semmi, pedig joker fent van az épület tetején. Hova tűnt joker? Hogyan szökött meg? Biztos elrepűlt.”
  Amúgy nem volt 21651238716258 darab fegyveres vele ,öltönybe öltözött gazdagok ellen.
  Sarcasm off
  Szerintem kisétált a teremből.
  9. „joker egy kis hámozó késsel megöli Gambolt, aki nem küzd ellene, hanem teljesen csöndben végig hallgatja a monológját, aztán meghal.”
  Szintén a megdöbbenés miatt fagyott le gambol,másrészt egy kést szorítottak az arcához. De gambol nagyon kivolt dolgozva karak,szal a személyisége alapján nyilván tudni lehet mit kellett volna cslekednie.
  10. „Joker tök lazán megtalálja és csatlakozik a maffia találkozóhoz, utána meg magára szerelt bombákkal, szépen elfut előlük!”
  Gondolom kinyírta az őröket és két bejárat is volt.Az egyik a fémkapus,a másik ahol kiment.
  „Soroljam még?:)”
  Látod ,ez baj. Ami nincs megmagyarázva,az mind lehet joker személyiségével magyarázni,az egész koherens. Ellenben a TDKR-el,ami puzsér szavaival élve: vásári .

 29. ha már mennek ezek a felsorolások, bekapcsolódok , valaki megválaszolhatná akövetkezőket :

  1. wayne cégének szupertitkos fegyverraktárát, ahol dollármilliókat érő fejlesztések vannak, egyszerűen berobbantják alulról és szevasz , viszik is haza
  azért egy ilyen raktárnak picivel erősebb védelme lenne, nem hiszem, hogy 2 bombával be lehetne jutni

  2. New York összes rendőrét a föld alá szorítják pár robbantással, de az összeset ám bakker, nem marad mutatóba egy se ( jó ok, ez egy képregényfilm, de ez milyen szintű hülyeség már )

  arról nem is szólva, hogy mennyi hajó van aközelben, ahonnan mondjuk New York megye összes rendőre vígan bejöhetne a városba, de mindegy ok, nem jönnek, mert Bane

  3. atombombával fenyegetőzik,
  huh atombomba, hány ezer millió akciófilmben volt már elsütve az atombomba?

  a gonosz főellenségnek atombombája van
  ez aztán kibaszott ötletes mondhatom,
  annyira izgultam a film alatt

  4. és miért is van Bannek atombombája ?
  mit akar elérni?

  hát semmit, csak fel akarja robbantani önmagát

  ennyi, ez a motivációja, fel akarja robbantani önmagát

  ennyi erővel a film elején is ereszthetne egy golyót a saját fejébe, és akkor nem nekünk nézőknek kellene szenvednünk

  de ok meg van magyarázva, a gonosz gazdag embereket akarja elpusztítani

  5. a gazdag emberek tényleg ennyire gonoszak lennének?
  mindenki aki gazdag gonosz?

  biztos vagyok benne,hogy Cristopher Nolan is kurva gazdag, meg Christian Bale is kurva gazdag, ahogy pl Steven Spielberg is vagy Bill gates, és nem azért mert gonosz emberek, hanem azért mert baszott tehetségesek, és olyat produkáltak amitől az egész világ csengetett nekik

  mindegy Bane felrobbantja New Yorkot, mert ott van a sok gonosz gazdag ember, aki nem foglalkozik senkivel,

  nem Iránban, ahol vallási terror van és atombombát gyártanak épp a civilizált világ eltörlésére, nem oroszországban, ahol ma is pénzügyi diktatúra van és az olaj az úr,
  nem Kínában ahol virul a kommunista párt

  6. nincs a filmben egy darab vagány beszólás sem, amit idézhetnénk, vagy évek múlva is odamondhatnánk egymásnak

  a tárgyaláson madárijesztő kérdezi:
  halál vagy séta?
  rendőrkapitány: halál
  jó ok akkor halál séta által

  pfffff, ez milyen szinten gagyi??
  ennek a filmnek tényleg volt forgatókönyvírója? ezt komolyan ötletesnek vélte???

  7. Macskanő karaktere unalmas és érdektelen volt, minden színészi játék híján, tök felesleges

  8. egy normális akciójelent nem volt az egész filmben, azoknak is a 60 %-a ugyanabban a koszos sikátorban játszódott, valószínűleg a studió oldalában

  pl mikor lemennek a csatornába Bane emberei után

  mikor egymásnak rohan a 200 rendőr meg 200 gengszter ( fú ez is mennyire gagyi volt már )

  mikor az atombombát szállító autók elé lépnek, és tök titokban rárakják anyomkövetőt stb stb

  ugyanabban a kibaszott sikátorban

  na jó én nem folytatom, sokat írtam

  iszonyatosan béna volt ez a film

  az előző részt 10 pontosnak éreztem, top kategória, de akkor, hogy lett a 3.ból ez?
  ez visszájára fordult mindannak, amit felnőttnek hívunk, ez egy unalmas faszság volt

 30. Én nem értem a legtöbb embert…. mindenki azzal jön hogy hogy épült fel 3 hónap alatt meg hogy került vissza gothambe a sivatagból meg stb azért mert kibszott BAtMANRŐL van sző tudod ninja millárdos szuperhős playboy meg amúgy annyira jelemző hogy a trailerben is a dolgok fele amibe belekötnek részletesen szájbarágósan elvan magyarázva de minden idióta beleköt mintha nem mondták volna el.Bármilyen kasszasikerbe belelehet kötni a sok nyominger hozzánemértő mindig játsza az okostojást minden filmnél hogy de az tök hülyeség emlékszem a gyűrük uránál is mindeki azzal jött hogy mindenki csak baktat a kurva shop stop miat csináljatok jobbat és utána nyissátok ki az arcotokat!!!!!!

 31. Butcher jól beszélsz… bár a hangnem kicsit heves volt, de abszolút érthető a reakciód. Én is kidühöngtem magam a fikázókon korábban.

  Egyébként nem is értem, itt másról sincs szó, csak hogy milyen TRÁGYA volt a TDKR!

  Szánalmas!

 32. Fú mostmár lenyugodtam de mostnézem Boborján kommentjét és szomorúan nézem hogy minden egyes pontja az irományodnak butaság a filmet nyilván direkt úgynézted hogy beletudj kötni vagy ennyire nem érted?ja és magyarul láttad….nézd meg eredeti nyelven +5 pont minimum

 33. kurvára nem akarok belekötni, de gondolom egy filmtől elvárhatom, hogy legyen valami értelme

  főleg ha olyan jelzőkkel hirdetik, hogy felnőtt

  az előző rész az nálam is 10 pontos volt, de ez…

 34. Azért voltam ideges mert az egy dolog hogy nekem tetzsett a film és másnak nem de a legtöbben nem értékelhető indokkal hanem gyerekes kötözködésssel állnak elő a filmmel kapcsolatban meg a jokerrel jön mindeki a kijövetel óta hogy mennyivel jobb volt persze hogy egy pszichopata bohócot könnyebb izgalmassá tenni mint egy zsoldost na mind1 hiába magyaráznék amikor kijött az avatar én a fikázók oldalán voltam és nem lehetett meggyőzni szóval ez egy állóháború. Nekem tetszett a film akinek meg nem………………..annak nem

 35. de látod miért van az, hogy akinek nem tetszett a film az nyugodtan el tudja mondani miért nem, akinek meg igen azok pszichopata bohócokként őrjöngenek, mert valaki azt meri mondani, hogy neki nem jött be

  lehet, hogy mégis veletek van a gond ?:))

 36. itt az a gond hogy akinek tetszik úgyérzi hogy elveszik a nyalókáját a csúnya gonosz fikázók.Najó ki szerint jó a Breavehart meg a Gladiátor ? talán ebben egyetértünk:D legyen még benne a GYűrük ura :D

 37. Oké, Gyűrűk Urát is imádom meg a Gladiátort is… akkor talán béke lesz, attól még, hogy a TDKR-t az istenért nem bírom megemészteni.

  De valószínűleg az van, amit már írtak fentebb – a TDK ismeretében (szintén imádtam) valami teljesen másra számítottam, jobban átgondoltabbra, következetesebbre.

  Ha eltekintek a logikai buktáktól (mert oké a TDK-ban Joker dolgai körül is érdekes egy két húzás), akkor a gondolatiság, a mondanivaló is elég silány a TDKR-ben, ráadásul teljesen ellentétes az első részben lefektetett alappal. (BB: légy a félelem te magad és küzd le a félelmed –> <– TDKR: kell a félelem, nem szabad elnyomni mert az hajt emberfeletti cselekvésekre… öhm… WTF?)

  A TDK-ban pedig Joker, de Dent által lenyomott dumák is fergetegesek, elgondolkodtatóak. A TDKR egy percre nem gondolkodtatott el, még a börtönös rész sem, és mikor ellőtték a nagy tanulságot, akkor csak vakartam a fejem, hogy eeez???

  Na mindegy nem szítom tovább a komment-háborút, röviden összefoglalva: nem erre számítottam, nem ezt vártam, és nem tudok elsiklani a fentiek felett, azt mondván, hogy képregényfilm, és ez van.

  Aki igen, az örüljön, és élvezze még jó sokszor a filmet :)

 38. lejti
  igaz,meg se ismertem,annyira fura volt make-up nélkül,őszintén szólva ez nekem kimaradt.köszi

 39. Én nem csak azt nem értem, miért istenítik ezeket a Batman filmeket, hanem az egész Nolan jeleséget úgy ánblokk. A tökéletes trükk végét lazán megmondtam kábé a film felénél. Az Inception számomra baromi unalmas volt, Mátrix nyúlás. A Mementót eddig még nem bírtam végignézni, mert annyira nem köt le. A legelső Batmanben valóban volt valami, ott még volt értelme annak, hogy mit miért és hogyan csinál Batman, például hogy miért olyan a felszerelése. De aztán annyira blőd lett az egész.
  És nem érzem magam hülyének, mert igenis vannak nagyon jó filmek, ötletesek, jól megírtak. Külön bosszantó, hogy régebben még több ilyen volt, például bármikor megnézek mondjuk egy Hitchcock filmet, és baromi jó. de kortársak közül is lehetne sorolni azért. Ez a Nolan viszont egy túlhájpolt figura, nagyotmondó, de közben üres filmekkel.

 40. Idén a Looper és a Prometheus mellett a legrosszabb film. Kész. Ennyi. Nem fogom kielemezni egyiket sem. Annyira azért nem vagyok figyelemhiányos…

 41. Komolyan aztmondtam hogy abbahagyom de Élien ….inception mátrix nyúlás ?Egyszerűen ez az a kategória hogy kinyílik az aknavető a zsebemben de mind1 (hülye vagy)

 42. Infantilis ökörködés ez a videó. Túl sok a szabadidejük.
  A TDK-trilógia nyugodtan kijelenthető, hogy egyike a valaha készült legjobb filmsorozatoknak – köszönhetően a TDKR tökéletességének.
  Igen, mert akárcsak az első két rész a harmadik is perfekt.

  A gyerekes őrjöngést meg lehet azon folytatni mondjuk, hogy Bane emberei hogyhogy nem találták meg a ponyvával letakart Bat-et az épület tetején ( egy fórumon ez is téma volt )

 43. Én nagy rajongója vagyok a Sötét lovag filmeknek.
  Batman Begins-t akárhányszor újra tudnám nézni, csak úgy mint a Sötét lovagot de még a Felemelkedést is.
  Már régóta vártam a Rises-t és amint elérkezett a premier ott is voltam a moziban, hogy láthassam.
  Hogy őszinte legyek a Rises tényleg fel lett hype-olva. Nem kötött le az úgy mint a pl. a sötét lovag. Én úgy gondolom, hogy a második rész sokkal jobban kidolgozott és részletesebb alkotás volt. Valamint végig volt alatta feszültség, de a Rises-ben ezt egyáltalán nem éreztem. Tulajdonképpen a trailerek alapján nem ilyen filmre számítottam. De a sötét lovag vagy a begins után is joggal mondható ez, hogy az ember másra számított. Belegondolva tényleg nagyon sok helyen kilóg a lóláb és jó pár logikátlanság van benne.
  Nekem tetszett a film de sokkal többet vártam tőle. Több izgalmat, több feszültésget, több akciót. Néhány szereplő viszont teljesesen felesleges volt benne. Viszont a második rész még mindig visz mindent! Az azért össze lett rakva. A Rises annyira nem.

 44. Just sayin’, ha még valaki követi itt a kommenteket: az AFI beválasztotta a TDKR-t az éves toplistájába. Tíz film, no rangsor, Oscar-esély szinte 100%.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.