Első képen a The Hobbit: There and Back Again

A jövő héten ugye az An Unexpected Journey érkezik a mozikba, el is kezdték a trilóga folytatását reklámozni, a 3. részt, rögtön egy képet lehozva belőle.

Na jó, az első részből is jött még egy kép.

human
írta
2012. 12. 06. 21:17
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Első képen a The Hobbit: There and Back Again” bejegyzéshez

  1. Hirtelen a Karib ugrott be.

    Én nem akarok kötekedni, de ennél törtetőbb marketinget még az életbe nem láttam. Az első film előtt a másodikat reklámozzák. 2 perc múlva mindjárt közzé tesznek egy percet a sárkányos jelenetekből.

  2. Egyáltalán nem furcsa. Anno még a jóval a Gyűrű Szövetsége előtt volt egy elő-előzetes, ami már a Két toronyból is tartalmazott jeleneteket. A legelső promóciós képen, ami kijött az első trilógiából konkrétan az összevont rohani és gondori hadsereg volt látható (ami ugyebár a 3. részből származik). Amúgy ez a kép meg biztosan a Hobbit 3. részéből származik. Azok az emberek ott a háttérben meg gondolom a városukból kiűzött Esgarothiak.

  3. Nem tudom,mennyire vett még részt del Toro a konkrét filmkészítési folyamatokban, de nekem ez a Goblinkirály nagyon del Torosnak tűnik, ami persze egyáltalán nem baj, sőt..

  4. Mivel egyszerre forgatták le a 3 részt, szerintem sem furcsa, hogy már a 3.-ból is jön kép. Ez inkább a rajongóknak szól. Én például külön örülök ennek a rengeteg anyagnak. :)

  5. am a Legolasnak végig ilyen kisérteties kék szeme lesz? vagy csak amikor “tünde szeme mit lát” használatakor? :D

  6. hát ez érdekes.. mármint az első rész után. Majd nézzétek meg, hogy mit tettek az elsőbe – és mi jön még..van egy kis zavar az biztos… (nem lövöm le, majd a kritikánál – mielőtt még kérdeznéd..nem, nem töltöttem le, csak már láttam, mert olyan helyen dolgozok…)

  7. Tony stark: Az Imdb-n pedig 9,1. Alapvetően nem mindegy? Neked kell, hogy tetszen (vagy nem), nem másnak :)

  8. imdb-t nem akartam írni, mert 8000 szavazatból kapott 9.1-et, így ez nekem nem reális érték.
    Nem mindegy, mert ha alacsonyabb a pontszám, nem fogok akkora várakozásokkal beülni rá, mint eddig, hanem lejjebb adom az igényeimet és így talán élvezhetőbb lesz számomra a film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.