Így oldják meg az öregeket a X-Men: Days of Future Pastben

Mint tudjuk a régi X-men filmek professzora és magnetója is leszerződött az X-men first class folytatásába. Ez eléggé érdekesen illeszkedett volna az idővonalba, de mint kiderült, egy alternatív, ijesztő jövőképben fognak csak feltűnni. Gondolom amolyan “ide is juthattunk volna” módon, miközben a fiatalok igyekeznek megakadályozni majd azt.

5 hozzászólás a “Így oldják meg az öregeket a X-Men: Days of Future Pastben” bejegyzéshez

  1. Arról ugye volt pletyka, hogy lesznek Sentinelek a filmben, gondolom akkor ez a jövőkép lesz mondjuk a Project Wideawakes időszak.

  2. Ugye maga az eredeti story az,hogy egy olyan jövőben járunk ahol az örök(örzők) valamennyi szuper képességű egyént kiiktattak már ill. akik túlélték a tisztogatást koncentrációs táborokba kényszerültek ! És onnan küldik vissza az időben árnymacskát(ariel Ő kapott már egy nagyobb szerepet az X-MEN 3.ban is !) Feladata megakadályozni,hogy a rejtély által vezetett gonosz mutánsok testvérisége merényletet kövessen el és a jövő ne következzen be ! Jó történet nekem az egyik kedvencem de gondolom rendesen meg lesz majd dolgozva a forgatókönyvben !

  3. nagyon jó az alapanyag, minden van benne ami egy sikeres filmhez kell, max elrontani lehet
    sokkal jobban várom mint monjduk starwars-t:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.