Star Trek: Into Darkness-teaser

Wohohoho, 1 perc, illúzó, szépség. Shall we begin? Kérdezi Benedict, és azt kell mondanom, hogy MOSTRÖGTÖN! Erre még fél évet kell várni a filmre, úristen.

A Japán változatban vannak extra másodpercek.

HD a nagyoknak. Több nyelven is, a ajpán ajánlott.

human
írta
2012. 12. 06. 10:36
megjelenés
57
hozzászolás


57 hozzászólás a “Star Trek: Into Darkness-teaser” bejegyzéshez

 1. Khm….Aztakurvaistenit!!
  És természetesen mindig a 2. rész a legsötétebb. Sebaj! Jöjjön már!

 2. Khan-os (kanos ;] ) témához: bár azt mondja, hogy “your world”, de azt is mondja, hogy “I have returned”, na, jól megkavart minket. ;]

  +a végén van egy érdekesnek tűnő képsor: Spock keze üvegen át érintkezik feltehetően Kirk-éval.
  Nekem erről Spock filmbeli halála jut eszembe, amit remélem nem lépnek meg, mert akkor utána meg jön a harc a lelkéért+újjászületés, ami ostoba volt, bár illeszkedik a régi filmek sztorivonalába, viszont akkor meg egy fél remake lenne.

 3. Ne komplikálkátok túl a történetet előre. Még jó hogy nemtudunk már most minden csavart. A tease fasza volt, a többit pedig majd meglátjuk.

 4. Egyszerű akció trailer, sötét hangulattal. A G.I joe 2. részének az előzetese jobb volt:) Ha jól látom megint szinte semmi köze nem lesz a startrek-hez, csak a karakterek ugyan azok.

 5. Van egy pár Star Trek-buzi ismerősöm és valójában én is szeretem a sorozatot, de nem annyira mint ők.

  Amikor először hallottak arról Benedict Cumberbatch játssza az ellent láttam, hogy elkezdett megváltozni a nyálelválasztásuk, hogy ez Khan lesz, KHAN LESZ BASZOD!

  Aztán persze jött Simon Pegg, aki szerintem kicsit köcsög módon lelombozott mindenkit, hogy Benedict nem lesz Khan.

  Ma megnézem a teasert, az említett ismerősök is megtették már és miről beszél megint mindegyik?!

  KHAN LESZ BASZOD!

  :D

 6. Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani, hogy
  ezeket a Star Trek filmeket (a 2009-est és ezt) lehet úgy is érteni ha a sorozatból egy részt sem láttam? Tőlem nagyon távol áll a TV sorozat de J.J. miatt gondolkodom a filmen. Köszönöm.

 7. Jó lesz ez…és talán most nem lesz olyan lens flare orgia, mint az első részben :D

 8. 15. Olika69

  Olyan ez, mint a legtöbb képregény-adaptáció: ha nem olvastál egy képregényt sem, akkor is érthető a történet, viszont ha felfedezed az összefüggést egy-egy filmbéli utalás és a képregény között, az olyan, mintha összekacsintanál a rendezővel.

  Azért a 2009-es Star Treket ne hagyd ki, ha ezt meg akarod nézni.

 9. teaser jó, az hogy ez nem ST duma már kurvára unalmas, univerzum ugyanaz ezért ST és kész. Műfajilag besorolni nem lehet az ST.
  Motion picture, tőzsgyökeres nagybetűs sci-fi
  Khan haragja sci-fi akció-kaland, Hazatérés sci-fi, de sokkal könnyedebb “komédia”. Kapcsolatfelvétel kemény dark akció-sci-fi.
  Ennyi fajta ST mozifilm után kijelenteni, hogy az új ST mozik nem illenek bele, az egy szemellenzős geek.

  + Nem értem ezt a Khan pletykát, van valami minimális alapja is. Kinézet? Mondat? Utalás? Stb.? SEMMI!!!
  Sztetek a producerek, rendező visszahozza az egyik legismertebb és legelismertebb sci-fi és ST-gonoszt Khant, aki összeforrt R. Montalbannal, játékával, kinézetével legalább nem hasonló raszból választ újat?

  Teaser alapján én is kezdek Gary Mitchelre gyanakodni.

 10. Olika69: Ez egy amcsi holliwood-i kalandfilm, tehát kurva hülyének kell lenni ahhoz, hogy ne értsd. :)
  Az első rész bejövős volt, én ajánlom. Ez pedig még bejövősebbnek tűnik így teaser alapján.

 11. Ha trilógiában gondolkodnak akkor ez lesz a trilógia “Birodalom Visszavágja”, vagy “Sötét Lovagja”.

  Nekem az első rész nagy meglepetés volt, úgyhogy várom ezt a részt is márcsak Benedict Cumberbatch miatt is..

 12. a japán éppen adja azt a pluszt, amitől igazán várós lesz. bár tippem sincs, mire lehet számítani, ez éppen így jó. lehet a teljes trailert meg se nézem már.

 13. “Mitchell was an Academy friend of James T. Kirk, stemming back to the time then-lieutenant Kirk was serving as an instructor and Mitchell was a first-year cadet. That year, Mitchell aimed a “little blonde lab technician” towards Kirk – as a means to distract his rigid instructor – and, in turn, Kirk almost married her.”

  Mintha lenne valami szőke csajszi is a trailerben. Ez alapján simán lehet Gary Mitchell.

 14. Kinek kell ma már ez a hülye “realitás, sötétség”? Igy van elcseszve szinte minden film. Mi lesz a következő? Reális Ghostbusters? Komolyan mondom az emo már a moziba is beférkőzőtt…

 15. Azért Khan karakterét nagyrészt Ricardo Montalban karizmája tette azzá, ami…
  Meglátjuk, mi lesz ebből. Az furcsa lenne, ha megismétlődne a Spock halála jelenet, hiszen eredetileg egész máskor, más körülmények között zajlott le.

 16. Biztos vagyok benne, hogy nem Khan lesz, egyre inkább hajlok elfogadni, hogy bizony Gary Mitchell lesz a “főgonosz”, aminek talán jobban is örülök, mint egy Khan-nak.

  kameraman:
  Ha nem akarsz reális filmet nézni, nézd meg azt a “fantasztikusan jó” Avangerst, ami tele van happy endel, erőltetett poénokkal és mindennel, amire egy 12 éves vágyhat.

 17. Az előző is tetszett, ez a trailer csak arra volt jó hogy szenvedjek amíg meg nem nézem. :D

  BTW szeintem Spock meg fog halni. Legalábbis erre következtetek a japán előzetes végéből, meg abból ahogy Uhura elfordul.

 18. Gatts: a szőke csajszi a kék felső alapján Chapel nővér lesz.

  Amúgy fura, sokan mennyire ellene vannak, pedig a TOS meg a filmek után simán jó, tekintve, hogy itt egy alternatív valóságról beszélünk. Akinek nem tetszik, az ne nézze meg. Ennyire egyszerű a dolog :)

  Viszont messze még a premier…

 19. nem vagyok star tek fan, de a reboot első része tetszett, multkor pótoltam a khan filmet, úgyhogy a plussz jelenet még nekem is feltűnt

  ez a trailer meg gecijó, csak az a kurva türkiz vagy teal ne lenne

 20. Hétvégén megnézem már az első részét, meg jót mosolyogtam magamon, mikor valamelyik első kommentek között el kezdte elemezgetni valaki a képsorokat, és kábé japánul is írhatta volna, annyit értettem :D

 21. Star Trek-ből annyit tudok, hogy az utolsó sorozatot és a Voyagert láttam. Nem vagyok fanatikus, valaki légyszíves linkeljen már valamit amiből megtudom ki az a Khan mert így nem értem miről beszéltek ilyen sokan. :) Ha lehet magyar nyelvűt, ekőre is köszi.

  A Trailerhez annyit, hogy tetszik nagyon. Nem is nézek több anyagot meg ezután a filmből.

 22. LnB

  van egy zseniélis találmány az interneten, az a neve, hogy Google
  Ha nem megy egyedül kérd meg azt aki begépelte a kommentedet

 23. Miért keresnék, én tudom, neked meg megmondtam a megoldást. A segged is más törli ki helyetted?

 24. 0:52-nél az nem az enterprise ami becsapódik a vízbe?
  Kész vagyok ettől a trailertől, hogy lehet kibírni ezt a 6 hónapot? Hol tudom lefagysztani magam? :D

 25. zoe saldana fél percnél urram de gyönyörű, közben informálódtam a mitchell dologról :)

 26. Roberto Orci az skript egyik írója cáfolta a Gary Mitchell feltételezést, amit Karl Urban nyögött be, szóval ez is lehet egy kacsa vagy egy félrevezetés része.

  Az biztos, hogy a Khan elmélet a legnépszerűbb a neten és állítom a taesar után meg ismét csak az mondja mindenki, hogy ez KHAN.

  Nem tudom honnan szedik, de azt hiszem van ebben valami reménybeliség is, hiszen Khan múltját még nem bontotta ki a sorozat, csak utalt a jelentőségére.

 27. LnB, Khan az eredeti Star Trek-sorozat egy történetében szerepelt, majd a Star Trek 2 filmben tért vissza. Röviden egy genetikailag feljavított ember, aki háborút szított a Földön, majd büntetésül az isten háta mögé kirakták – és itt botlott bele Kirk.

 28. Engem szinte mindig hidegen hagyott a Star Trek
  de az előző film bejött, és ez is jónak tűnik.

 29. Alice Eve karaktere is érdekes kérdés, mert ha ez Khan, akkor nem kizárt, hogy a színésznő játsza Carol Marcust, Kirk későbbi gyermekének anyját.

  Szinte adja magát a dolog, úgyhogy biztosan nem így lesz B)

 30. a nagy lelkesedésben megnéztem most a First Contactot, nem bánnám, ha a harmadik részben beköszönne valahogy a Borg. “It souds like Swedish.” hehe.

 31. hussanas, azokat gyakja le Benedict karaktere a teaserben
  symor sztem is Carol lesz az a csaj, de attól még nem következne Khan
  + attól, hogy Orci mit mondott nem számít, emlékezzünk Marion Cotillard nyilatkozatára TDKR ügyben

  Ha lehetne fogadni G. Mitchellre fogadnék

  SPOILER lehet

  Mellette:
  1; bárcsak teaser, bármi lehet de mintha nem lenne felvezetve az eredet sztori, csak az “i have returned”. Mint a Khan haragja esetében, egy sorozat epizódot vittek tovább nagyjátékfilmen, úgy hogy végül is nem kell ismerni a Space seed epizodot a TOS-ből, úgy is teljesen élvezhető a mozifilm, lehet itt is ezt játsszák el, ha már “2.rész”
  2; Benedict karaktere tápos, itt nem csak bunyóra gondolok mert az miatt még Khan is lehetne DE bár nem látni jól, de mintha ő lenne és sima ruhában, csukjában (ugyanabban amiben a klingonokat gyakja le) lent a lávás, vulkános bolygón, na azt bírni kell.
  3; kiadott hivatalos történet és teaser alapján, Kirk személyes ügye is a küldetés. G. Mitchell jó barátja volt és “elárulta” őt Kirk, jöhet a sima bosszú.
  4; A rasz, Benedict fehér férfi, mint Mitchell. Khan meg nem.
  5; Teaserben Benedict flottás egyenruhát visel.

  Ellene:
  1;Nem tudom, hogy be mernek-e vállalni csak egy kis réteg a sorozatot ismerők által ismert főgonoszt, bár ez megoldható lsd: Khan haragja
  2; Mitchell a TOS-ben túl tápos volt, erős, telekinetikus képességek, simán bírta a fézer lövéseket, egy “isten” volt….lehet legyengítik a filmben, de ide sztem nem illene
  3; Már nem emlékszem pontosan, de a TOS-ben a szőke csaj aki szintén tápos lett elintézte őt…bár lehet idővonal más, lehet változtatnak az egész alapsztorin és csak Mitchell marad és a sugárzás amit kapott.

  Bár lehet teljesen új ellent kapunk :-) és csak feleslegesen találgatunk

 32. Megnéztem a 82-es filmet. Nekem a két filmből a legnagyobb egyezés Spock halálánál a jelenet, ami a japán trailerben is benne van. Gyanúsan ugyan az.

 33. OFF

  Beastie, egy kicsit primitív vagy, nem gondolod? Amúgy Human, az ilyeneket nyugodtan ki lehetne cenzúrázni…

 34. kameraman: Noha elvétve még találkozhatunk olyan bohócokkal, az emo már rég halott. Az előzetes pedig tökéletes csigázás, az első rész nagyon kellemes meglepetés volt, reméljük a film készítői a folytatásnál is megtartják ezt a jó szokásukat.

 35. A trailer alapján van egy olyan sanda gyanúm, hogy elég sokszor fog elhangozni, hogy VÖRÖS RIADÓ !!!! Mindenképp várós.

 36. Az “első” részben 2255-ben találkoznak a bárban, 3 évvel később bukkan fel a Romulánoktól kivált hajó.

  Gary Mitchell 2265-ben hal meg. http://en.memory-alpha.org/wiki/Gary_Mitchell

  Az igazi kérdés tehát, hogy 10 évet öregedtek-e a képek alapján, mert akkor lehetséges, hogy ők ölik meg G. Mitchell-t.

  Persze csak találgatok, de jól hangzik :-)
  D.

 37. nem unják még ezt a tron/inception/transformers mittomén ki kikezdte féle “tööööm” effekteket a trailer zenékben?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.