If I Don’t Go To Hell

A Hobbitban elvileg 9 percnyi Bilbo-Gollum lesz.

Steve Pink és Jeff Morris ír egy modern Don Quixote történetet a Disneynek, aminek Johnny Depp a producere. Valószínűleg a főszerepet is magának osztja.

A Wreck It-Ralph rendezője már eléggé biztos a folytatásban, a bevételeket elnézve érhető az optimizmusa, és a második részre szeretné Mario-t is megnyerni szereplőnek. Azt mondja, hogy az első részben nem a Nintendo miatt, hanem a történet miatt nem fért be, így lehet, hogy nem fognak keresztbe tenni a piszkos anyagiak ennek.

Zach Helm (Stranger Than Fiction) írja a Jumanji remaket. Minek?

A Dawn of the Planet of the Apes-ben Caesar lesz az összekötő az emberek és a majmok között.

Ernie Cline nagyon népszerű mostanában, a Ready Player One regényét a Warner álmodja vászonra, de eközben már a megjelenés előtt álló könyve, az Armada is elkelt, erre az Universal csapott le.

Az alig valaki által várt Guilt Tripből érkezett egy részlet.

Avengers karácsony:

Jesse Wigutow írja újra a még mindig cím nélküli Tron folytatást.

Sajnos Kristen Wiig is szerepelni fog az Anchorman 2-ben. Steve Carell karakterével lesz valami szerelmi szála.

Még mindig nagyon népszerűek a tiniknek szóló könyvek, most épp a Hush Saga jogai keltek el. A főszereplő 16 éves Nora Grey élete megváltozik, amikor a suliban megismerkedik egy rejtélyes fiúval. Huhúú. Később kiderül, hogy a fiú egy letaszított angyal. AAAAAAAAAAW.

Ilyen a motion capture:

Joss Whedon benyújtotta az Avengers 2 vázlatát a stúdiónak.

A Bone Tomahawkra majd figyelni kell: Kurt Russell egy sheriff, Peter Sarsgaard egy cowboy, Richard Jenkins egy zavart öregúr, Jennifer Carpenter a kanibáloktől megmentendő nő, és Timothy Olyphant pedig egy mesterlövész ebben a horror westernben.

Kevin Smith pár napja még az azt nyilatkozta, hogy a Hit Somebody mégis csak egy film lesz a tervezett kettő helyett. A 240 oldalas forgatókönyvet levágja 150-re, aztán csak lesz valahogy. Úgy néz ki nem ment neki, így végül amellett döntött, hogy minisorozatot csinál belőle. Egy 30 évet felölelő hoki filmről van szó.

Ez ugye megvolt:

Matt Damon is csatlakozik a Clooney által rendezett The Monuments Men színészgárdájához.

Mellesleg Damon szerint a Legacy még bonyolultabbá tette az ő visszatérését a Bourne franchiseba.

Travis Beacham és Guillermo del Toro már nekiállt a Pacific Rim folytatásának. Megírják a forgatókönyvet, biztos ami biztos. Nyilván ha a nagyrobotos film hatalmasat bukik, akkor semmi nem lesz belőle, viszont ha siker, akkor gyorsabban nekiállhatnak a forgatásnak.

A The Legend of Conan producere úgy nyilatkozott, hogy “A catch-up with Conan” lesz új film. Svarcival ugye.

Alex Sulkin, Wellesley Wild és Seth MacFarlane ezúttal a vadnyugatra kirándul a Ted után, hiszen közösen összehozzák A Million Ways to Die in the West forgatókönyvét.

Ömlik a pénz, novemberben iszonyat mennyiséget termelt a szórakoztató ipar. A Call of Duty Black Ops 2 összesen 1 milliárd dollárt kaszált 15 nap alatt. Ezzel veri a filmeket, már bevételileg. A történetét még nem ismerem, nem toltam végig egyelőre. Amúgy elég stabil a franchise, tavaly 16 nap kellett a Call of Duty: Modern Warfare 3-nak, hogy a fenti összeget összehozza.

A Skyfall minden rekordot megdöntött Angliában: 40 nap alatt termelte ki a 94.278 millió fontnyi bevételét a szigetországban; ezzel megdöntötte az Avatar 94.026 milliós csúcsát.

12 hozzászólás a “If I Don’t Go To Hell” bejegyzéshez

 1. Ezt a Dawn of the Planet of the Apes-et nem eröltetném.Mondjuk ha hozza a pénzt akkor lehet mégis…:D

 2. Szerintem a PLanet of the Apes reboot tök jó lett. Mondjuk ehhez Andy Serkis elég sokat tett hozzá.
  A CoD játékoknak nem is érdemes ismerni a történettét, eszméletlenül gyengék, ráadásul a campaign/story mode förtelmesen lineáris.
  Múltkor halottam egy érdekes elméletet egy gamer podcast-ban, miszerint azért is nem veszik komolyan a játék-film adaptációkat, mert az ilyen CoD-szintű bevételek láttán Hollywood kissé tart a játékipartól. Persze, nyilván nem ez a kizárólagos oka, de lehet benne valami.

 3. Szerintem a Star Trek-es plakát alá tett Sherlockos képre gondol. Benedict Cumberbatch ott a címszereplőt játssza, nagyon jó sorozat :)

 4. lehet hülyének fogok tűnni, de Black Widownál a Rocky mire utal?:D amúgy mókás a kép :)

 5. A Rocky 4-ben ha jól emlékszem az orosz fickó volt Rocky ellenfele. Ugye Natasha meg orosz elvileg

 6. A Hush saga, magyarul az első rész Csitt,csitt. És te jó ég, minek ebből filmet csinálni??? Na, ez pontosan az alkonyat 2, egy béna koppincs, minden az alkonyat szerint van felfűzve (összejövés, menekülés, megmentés, aztán majd szakítás és gondolom öszejövés stb)
  És ha bárki azt hiszi, az angyalos dolog izgalmas, kifejtett mitológia, HÁT NEM. A bukott angyalos dolog csak jobb híján van beleírva, hogy a főszereplő srác, FOLT legyen valami, ne csak szimplán egy egoista tapló.
  Oké, szóval ki vagyok akadva, a Gyönyörű teremtmények filmet se értem, de ennél még ez is mérföldekkel jobb.

  A Star trek-Sherlock meg azonnal bevillant, ahogy megláttam a ST posztert :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.