16 hozzászólás a “Hansel & Gretel: ez 3D lesz pubi” bejegyzéshez

 1. Én csak azon csodálkozom, hogy ebben a sztoriban, ebben a formában valaki látott annyi fantáziát, hogy pénz áldozzon rá… Ez nagyon buta lesz, lehet még butább, mint a vámpírokat gyakó Lincoln sztorija.
  Kiábrándító, akkor már inkább még Transformerseket, pedig abból is csak az első a vállalható…

 2. Ez az a poszter, amit egyszerűen lehetetlen anélkül kommentálni, hogy ne írjak valami felháborítóan egyértelműt.

 3. Az a csoda, hogy Renner ezt elválllta, mi szüksége rá?Én az Avengers, Bourne, MI mellet szarnék belemenni ilyen gagyizásokba.

 4. Olyan Van Helsing szaga van ennek az egésznek. Szerintem hasonlóan gagyi, zsúfolt és “túlgondolt” lesz. Nagyon hangulatos filmet lehetne csinálni jancsiról meg juliskáról, szép képekkel, nyomasztó, klausztrofób hangulattal, de az szerintem nem jó kiindulópont, hogy legyenek már boszorkányvadászok és írjunk köréjük egy átlagos ezerszerfelhasznált történetet.

 5. jim455: tegyük hozzá, hogy ennek a filmnek az előkészületei (meg, mintha szinte maga a forgatás is, bár ezt nem merném kijelenteni fixre) BŐVEN az előtt kezdődtek\zajlottak, hogy Renner “sztárrá” vált volna.

 6. Már alig várom hogy a magyar szinkronban egy drámai jelenet közepén beorditsák: JAAAAANCSIIIIIII :D

 7. Shalafi: legalább akkora flash lesz, mint amikor “Drakula” elüvöltötte magát a Van Helsingben, drámai zenére, az ég felé kiálltva, hogy MAAAAAAAARIIIIIIIIIIISKAAAAAAAAAAAAAAAA

 8. Oké, máshol Mariska, de nálunk Juliska! :P A poszter meg arra utal, banyák mellett hatásra is akarnak vadászni…

 9. ugyan mi bajotok van? ez baszott vagányan néz ki, a trailer is tök kafa, tele nagy írtásokkal

  én tuti megyek rá moziba

  pont az a jó benne, hogy van benne költségvetés, látványos, több ilyen filmnek kéne érkeznie a mozikba, amik így hirtelen bekerülnek az ember látószögébe, és lehet, hogy mindent visznek

 10. Leon: engem is érdekel a film, de ez a poszter nekem nevetséges :D Gemma persze gyönyörű rajta, jó a ködös erdős háttér is, csak ez egész túl szabályos, túl fura, túl szimmetrikus. Az a jó poszter, amit szívesen kitennél a faladra. Kaptam pénteken egy hobbitos plakátot, éjfélkor értem haza, de muszáj volt feltennem, mert annyira király :D De ezt a posztert nem tenném ki, az biztos.

 11. Radiátor
  :D nekem is az jutott rögtön eszembe a kép láttán, hogy ha elsül az a két tízlövetű, a csaj rögtön megsüketül…

 12. A legviccesebb az, hogy a most mozikban futó előzetesben (gondolom, hogy komolyabbnak tűnjön) úgy fordították a feliratban a nevüket, hogy: János és Júlia. :D

  Na ettől tuti komolyabb lesz! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.