53 hozzászólás a “After Earth-előzetes” bejegyzéshez

 1. Hát nem tudom, de ez az előzetes azért elég rendben van, minőség miatt a CGI-t még nem lehet megítélni ugyan. (kicsit eszembe jutott az Avatar)

 2. Egyenlőre ez sima akció izének tűnik nem scifinek. A kölyök kiváncsi vagyok tehetséges-e vagy csak betolta a fater

 3. Erre a filmre adok egy esélyt a gyereknek. Majd utánna eldöntöm.
  HD trailert nézve: a film szerintem megéri a mozit. ki tudja, még az is lehet hogy Shyamalan összeszedi magát.

 4. Remélem szólni is fog valamiről, nem csak mennek, azt túlélnek :). Illetve nem nagyon értem, minek a gyerek. Vagy nem akartak még egy I’am Legendet csinálni, ezért a kutyát gyerekre váltották?

 5. M. Night Shyamalan: baj lenne? Hatodik érzék, Jelek , Sebezhetetlen mond valakinek valamit?
  Eddig korrekt… majd elválik ,hogy mi lesz ebből! Sci-fi túlélősdi vagy Sci-fi túlélősdi!:D

 6. Smith papa monológja elég komoly közbe. :D Tényleg kicsit Avatar benyomása van. Várólista élére ugrott egyrészt a műfaj miatt, másrészt a trailer jól összerakottsága miatt.

 7. Trailer alapán ezt nem lehet belőni, mert Shyamalannál az utóbbi időben a forgatókönyvvel voltak nagy bajok, vizuálisan mindig is korrekt volt.

 8. Eddig Shyamalan tól értelmesen befejezett filmet még nem láttam gondolom ezt is elbassza ahogy azt megszoktuk tőle .
  Isten bizony nem értem ki ad neki pénzt filmet csinálni .

 9. Malachi says:

  Mivel az apja nyomja a monológot, ezért ő lesz a szellem, és a fia csak képzeli.
  Mellesleg nálam a fia is egy negatív pont.

 10. Iszonyú jó trailer, az egyik legjobb, amit mostanában láttam. Remélem Shyamalan tényleg összeszedi magát…

 11. Shyamalan szerintem nem negatí, erdekes filmjei vannak, persze volt közte nem túl jó is főleg az utolsó művei.
  Reméljük most hozza a régi 10 évvel ezelőtti énjét.
  A trailer nagyon hatásos.

 12. Ha jól láttam idősebb Smith az elején űrsétát vesz szkafander nélkül, szóval szerintem ő a szellem. Így első látásra elég jónak tűnik és hogy is hívják Salyamammanalaja filmjeit látva lesz benne egy-két nagy csavar. Plusz az előzetes alapján elég igényesnek látszik.

 13. Én amúgy így elsőre tökre nem is figyeltem a címet… aztán amikor hallottam, hogy ki a rendező meg hogy mennyi idő óta nem volt senki a bolygón, arra gondoltam, hogy az lesz a csavar, hogy ez a Föld. Aztán néztem tovább a trailert és mondták, hogy e a Föld. :D

 14. Három nullával elszámolták magukat, lehet hogy néggyel is! 1000 év alatt nem halad ennyit az evolúció! Mintha Szent István korában még mammutok, meg kardfogú tigrisek szaladgáltak volna a magyarországon! Nem számit a tudomány, se a realitás, csak látvány legyen meg bevétel…Hollywood. Az idióta amerikaiak ugy sem értenek semmit és nem is érdekli olyan amiből tanulhatna valamit. Shyamalan-ról meg annnyit, hogy csinált ő akkora baromságokat is, mint A falu, Az esemény, meg a Lány a vízben !

 15. Rapator jól írja! Már a trailer-ben lelövik a poént, hogy az elején Willy Boy Apa, kiszáll az űrbe! Szóval, kétlem, hogy ezt bárki is túlélhette volna! Már a gyermek fennmaradása is kétséges egy ilyen zuhanás után! S az is igaz, hogy fura a címe: After Earth!! Mivel ahogy elnéztem keverik a régi kori állatokkal;< pl.:kardfogú tigris, s a ló utánzatok, még a dinoszauruszok után voltak valamelyik korban, ha jól emlékszem! De a majmok, s a sas, pedig az evolúció fogarkerekében pedig semmit, se változtak?? Sok itt a vegyítés, de látvány az korrekt, egy mozit meg fog érni!

 16. Akkor a kedves biológiaszakos hallgatóknak akik fentebb a “kardfogú tigrisek” meg a “lóizék” miatt nyavajogtak.

  – Fogjuk a motyónkat, keressünk rá a Cat Skull szavakra google pajtin. Majd arra, hogy Ocelot skull. Ezek után arra, hogy Mountain Lion skull. Végül pedig: Leopard skull. Amit a videóban látunk, az nem kardfogú tigris, hanem egy dühös nagymacska. Nem lóg ki a pofájából a két metszőfoga, csak nagyra tátja az arcocskáját.

  – A lószerű izék… Mélyen képzett kollégáim megnevezése egészen pontos. A lószerű izék leginkább a Bongókra emlékeztetnek (Google is your friend: Bongo (Antilope)).

  – A környezet, a fák, az állatvilág (a majmok, az antilopok, a fiatal nagymacska) mind-mind az indonéz szigetvilágot idézi. Főleg borneót.

  – És mielőtt bárki azt mondaná, hogy kussoljak, meg hogy könnyű ha tudom mi az: Kósza informatikusként 20 perc keresgélés a neten az egy órás szünetemből.

  Szóval lehet fanyalogni, hogy ilyen nem létezik, de nézzetek előtte szét. Ez jól néz ki. És nem feltétlenül szellem az apa. Lehet egy kiképzőprogram is, amit az apja elméjének lementésével csináltak. Mert miért ne, ha már bolygók között közlekedű űrtalicskát is gyártottak. A sebek? A kiképzőprogram része. Hogy a fiú könnyebben elfogadja, hogy az apja (hologramja) nem mehet el az űrhajóroncsok közeléből.

  Szóval én várom, és ez igazán lehet jó. Moziban nézős, az tuti.

 17. Először megörvendtem, azt hittem, hogy esetleg a Titan AE-t készítik el újra valamiképpen. Aztán betöltött az oldal és elolvastam a postot, kicsit megilletődve láttam Smithéket és a rendezőt, majd megnéztem a trailert.

  …Így is jó.

 18. WhekThor megmondta a tutit. Én sem láttam, hogy akkora lenne a foga a bizonyos állatnak. Meg Föld, meg szellem nyilvánvaló a trailerből.
  A természet biztos szép lesz, biztos lesz dráma meg stb. lesz fordulat.
  BUT engem olyan utolsó léghajlítós dologra emlékeztet, az is nagyon jónak tűnt, de milett belőle. Ebből tuti nem mozi, de még semmi sem lesz, nagyon gagyinak tűnik nekem, sajnos.

 19. SPOILER.

  One thousand years after cataclysmic events forced humanity’s escape from Earth, Nova Prime has become mankind’s new home. Legendary General Cypher Raige returns from an extended tour of duty to his estranged family, ready to be a father to his 13-year-old son, Kitai. When an asteroid storm damages Cypher and Kitai’s craft, they crash-land on a now unfamiliar and dangerous Earth. As his father lies dying in the cockpit, Kitai must trek across the hostile terrain to recover their rescue beacon. His whole life, Kitai has wanted nothing more than to be a soldier like his father. Today, he gets his chance.

 20. Akik az evolúción akadnak ki, könnyen lehet, hogy valami dns módosító vírus miatt kellett elhagyni a földet, hiszen ha minden ellenünk van, az gyanús. majd meglátjuk.

 21. Imtal:

  SPOILER

  a film elején elvileg egy fogságukban levő Űrlény esik ki. Ez is valmai leírásban volt, szóval nem hiszem, hogy akkora spoiler

 22. Szerintem a falu egy jól sikerült film volt, bár az igaz shyamalanra hogy minden jó filmjére sajnos jut egy borzalmas is.
  Erről a filmről pedig a rendező személyének ismeretében én nem mondok előre véleményt.

 23. fejezzétek be a személyeskedést, ellenérveket mondjatok, ne azt, hogy valaki hülye vagy buta vagy mittomén.

 24. ez rohadt király filmnek tűnik

  inkább örüljünk, hogy 2013ban ilyen durva felhozatal lesz !!

  nagyon erősnek ígérkezik, mindjárt kezdünk Schwarzaneggerrel januárban

  yessss

 25. Bármilyen hihetetlen, én a JÓ Sci-fit szeretem és nem a művészfilmeket (bár azok között is van ami jó), ami nálam annyit jelent, hogy nem szeretem ha minden logikát felrúgnak. Kivétel ezalól a mese vagy a fantasy pl. Star Wars, ahol nem arról akarják meggyőzni a nézőt, hogy ez a várható jövő. Ahol ez a cél, ott legalább a legelemibb dolgokat ne rugják fel. Nekem csak ez az elvárásom, de ez hagy legyen az én bajom. Azt pedig én is tudom Shyamalan indiai, de ugye abban egyetértünk, hog nem indiában dolgozik, és nem az indiai nézőknek, mert nekik csak akkor jönne be a film, ha Will Smith 5 percenként dalra fakadna! Azért pedig, mert nem esek hasra a látványtól, meg a CGI-től és elvárom, hogy legyen jó történet és kevés logikai bukfenc, nem hiszem hogy ezért el kellene ítélni engem. Én kérek elnézést mindenkitől, amiért nem szeretem a sokmillió dolláros űberlátványos de nincs mögötte semmi filmeket. Tévedés ne essék adok neki sanszot megnézem!

 26. A ráma egy nagyon jó könyv, csak nehéz lenne belőle jó filmet csinálni mert olyan mint egy útleírás, vége meg szinte nincs is! Pedig a sztori az jó!

 27. Nem bánnám ha hozzácsapnának valami értelmes történetet, de nekem az Alienekben is az volt a kedvenc részem amikor felfedezik mit hagytak ott a spacejocky-ik…a prometheusban is a felfedezős része tetszett a legjobban.

  itt is úgy tűnik lesz egy elég jó kis kalandozás az elején ami nekem szimpi.

 28. Bírom, hogy magukat sci-fit kedvelőnek nevező emberek jönnek a nulla fantáziáról tanuskodó hozzászólásokkal.
  Lásd a kézenfekvő megoldást Humannál. De tényleg, akinek nem jut eszébe egy ilyen egyszerű magyarázat, az ne erőltesse a műfajt…

 29. Nekem igy is nagyot ütött :) Ezek a beszólások -sz@r lesz- -én ezt nem nézem meg- -Shyamalan fos- stb.
  Most komolyan srácok ez egy előzetes akinek bejön az mennyen el majd vizsgája v várja meg az első kritikákat aztán döntsön be akinek nem az szarja le. Amugy tipikusak ilyenkór ezek a hozzászólások itt.
  Csak várjuk meg a filmet, jobb mint hülyeségeket pofázni előtte.

 30. Egy igazi sci-fi rajongónak nincs szar sci-fi. Maximum igénytelen megvalósítás, mindben van valami fantázia, ötlet, van sok ratyi sci-fi amit kifejezetten kedvelek és látok benne fantáziát pedig ombd 4-5…

 31. öhm, gyerekek, én vicceltem ám ezzel a szellem dologgal, izé…

  vagy nem láttátok shjamalama dingdong kapcsolódó alkotását? akkor én nem is spoilerezek tovább!

 32. Figurák, én nem láttam Hancock bácsit kiesni az űrhajóból. Elszállni elszállt a gyeröktől, gondolom sérüt a hajótest és a vákumhatás dolgozott, de NEM ESETT ki…
  Csak miheztartás végett.

  Amúgy érdekesnek tűnik.
  Shyamalan bácsi filmjei pedig igenis jók. Aki a lány a vízben-t köpködi, annak pedig zenem, hogy talán ideje lenne néhány mesét elolvasnia és más szemmel figyelni a sztorit.
  Amúgy pedig mintha lenne a trailerben egy kisebb csatajelenet is?
  No, mindenesetre várós.

 33. shaymalan nálam nem feltétlenül negatívum, csinált ő remek filmeket is mint a hatodik érzék vagy a sebezhetetlen, közepeseket mint a falu, lány a vízben vagy a léghajlító, igaz bűn rosszakat is, mint a jel vagy az esemény. a trailer alapján egyelőre ez várósnak tűnik nekem, adok neki esélyt a téma izgalmas.
  az állatvilág meg teljesen korrekt az előzetesben, ahogy én láttam csupa ma is élő állattal (nagymacskák, okapi, páviánfélék, bongó stb…) nem tudom miért kell kardfogúakat vizionálni.
  amúgy meg akár az is lehetne mert a macskafélék nagyon gyorsan mutálódnak, az evolúció során, az utolsó egymillió évben pl. a karfogú egymás után háromszor is megjelent és kihalt a földön, egymástól függetlenül, más-más alfajból kialakulva, a legutolsó kb. 10.000 éve élt.
  jellemzően a hiányos tudású emberek kezdenek egyből “buta amerikaizni”…

 34. “Az utolsó egymillió évben…10.000 éve élt”
  A filmben 1000 évről beszélnek! Kinek hiányos a tudása? Lapozzunk már…

 35. viator 2012. December 12 at 12:32

  nem igazán jött át a lényeg úgy látom. lapozzunk valóban…

 36. TRailerben szinte minden film jól nézki, még az utolsó léghajlító is jól nézett ki, mégis szar lett:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.