Ilyen lesz a Lone Ranger trailer

Újabb “teaser a trailernek” esettel állunk szemben, viszont ebből a pár másodpercből annyi látszik, hogy pörgős akciók lesznek itt a vadnyugaton is.

6 hozzászólás a “Ilyen lesz a Lone Ranger trailer” bejegyzéshez

  1. Még sose néztem westernt (bár mintha bud spenceréknek lett volna olyasmi, nem…? Apám jóvoltából bud spencer-terence hill filmeken nőttem fel), de egy ideje már megjött a kedvem hozzá.

    Ez a pár felvillanó kép bejött, de a körítés iszonyat :D

  2. yeeeyha: Pedig van egy pár jó film. A spagetti western is western végül is, de érdemes lenne megnézned pár komolyabb filmet is akár :)
    Pl “Nincs bocsánat”(1992), vagy a “3:10 to Yuma”(2007), hogy csak a viszonylag újakat említsem(a John Wayne korszakhoz képest újakat persze :) )

  3. A spagetti western azért spagetti, mert Olaszországban csinálták őket, olaszok. Ebbe beletartozik Sergio Leone életműve is, úgyhogy az a mondat, hogy “A spagetti western is western végül is, de érdemes lenne megnézned pár komolyabb filmet is akár”, finoman szólva is elég bátor kijelentés.
    Egyébként a western története nagy általánosságban a John Wayne – Sam Peckinpah – Sergio Leone vonalon halad, de az említett Nincs bocsánat és Börtönvonat Yumába is nagyon jó filmek. Bár annyira nem értek a westernhez, valami fontosat biztos kihagytam.

  4. yeeeyha: Én mindenképp ajánlanám neked a Tombstone, Wyatt Earp, 3:10 to Yuma, Maverick, Gyorsabb a Halálnál és persze a régi Clint Eastwood filmeket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.