Filmography 2012

Még egy montázs arról, hogy milyen közepes volt az év filmek terén? Na jó, azért voltak király dolgok, és jól sikerült ez az évtrailer is, szerencsére nem a halálunalmas agyonhasznált zenéket nyomja.

human
írta
2012. 12. 12. 20:02
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Filmography 2012” bejegyzéshez

 1. Szerintem ez egy határozottan jó év volt a blockbusterek szempontjából. The Hunger Games, The Avengers, Prometheus, The Amazing Spider-Man, Dark Knight Rises, Skyfall – szerintem egyiket sem lehet kifejezetten rossznak nevezni, némelyik talán csalódás volt bizonyos szempontból.
  És a Hobbit még csak most jön.
  Animációs téren gyengébnek éreztem az évet, a Pixar és az Ardam sem hozta azt a magas színvonalat, mint szoktak, bár megint csak nem csináltak rossz filmeket. A Paranorman elég jó volt, de a legkiemelkedőbb talán a Wreck-It Ralph lett.
  Vígjátékok közül a Ted és a Jump Street 21 jut eszembe, amik elég jók voltak. A legjobb viszont a Pitch Perfect lett, amit sajnos, úgy néz ki, itthon nem mutatnak be.
  Romantikus filmek közül a Seeking a Friend for the End of the World és a Ruby Sparks nagyon tetszettek.
  Kiemelkedően jó filmekről beszélni Oscar-szezon előtt még nem érdemes, ott lesz talán pár jó film. De amiket már most érdemes megemlíteni: Moonrise Kingdom és a The Perks of Being a Wallflower. Előbbi szerintem a legjobb Wes Anderson film. Utóbbi pedig a legjobb tinédzser film a Juno óta, megkockáztatom, hogy a legjobb, amit a műfajban eddig csináltak.
  És persze a legbátrabb film, a Cloud Atlas, amit mindenhonnan mellőzni fognak.
  Biztos kihagytam egy csomó mindent.

 2. Szerintem ez jobb, mint a múltkori, de ezekkel az összeálításkkal mindig az a bajom, hogy rádöbbnetenek, milyen kevés filmet láttam az idei termésből.

 3. Gen válogatásai a legjobbak, mert tényleg meghozza a kedvemet ahhoz, hogy megnézzem a felsorolt filmeket. Meg nem két másodperces snittekből áll, hogy fel sem fogod, mit láttál. Meg úgy alapból jól állítja össze.

  Amúgy szerintem is viszonylag jó év volt.

 4. Emberek!

  Én a felét fel sem ismerem! :O Nincs esetleg valahol lista, hogy mik láthatók a trailerben? Marhára idegel, hogy sok színészt akiket bírok nem is láttam az idén pedig volt filmjük!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.