37 hozzászólás a “Star Trek: Into Darkness-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ok, már most lenyomom az irreálisan magas elvárásokat, és ebben megállapodom: ha legalább olyan jó lesz, mint az előző, már akkor is határtalanul boldog leszek…

  2. jézusom mennyit kell majd még várni… ahogy kijött a teaser ez lett a legvárósabb film a listámon.

    ha jól vettem ki akkor valami temetésszerűség lesz, legalábbis azok a kapszulák eléggé koporsószerűek. kedves John Harrison nem kicsiben fog játszani.

  3. John Harrison nagyon csúnyán rendet fok rakni az Enterprise-on. Persze a bukása elkerülhetetlen (manapság, aminek sikeres az első része, abból rögtön trilógiát kell bűvölni), de reméljük azért pazarul elpáhol pár popót. Bring it.

  4. Eeez nagyon odavágott, mentem meg is nézem az első részt, felelevenítendő a régi élményeket. :) Abszolút mozis program. Trailert pedig innentől nem szabad nézni, hogy még jobb legyen az egész.

  5. Szvsz megléphetik, hogy Spock meghal,majd a következő részben feltámand. (eredeti film 3. rész)

  6. Nem a khán lesz a rosszarc? Én ezt olvastam.
    Amúgy én sem voltam treki, de a 2009 film nagyon jó volt. Ezt is baromira várom!

  7. Joinme,az lesz érvágás, ha leölnek mindenkit az Eterprise-on a harmadik részben meg egy idő burokal feltámasztják őket.

  8. Számomra kicsit hajazott ennek az előzetesnek a hangulata, felépítése a Superman előzetesére, de amúgy jónak néz ki, csípem a komorabb, drámaibb hangvételt, és tetszik, hogy emberi léptékű a főgonosz, a kérdés már csak az, hogy mennyire lesznek kidolgozottak az indítékai és motivációi.

  9. Objetiíven nézve bejött a trailer. Nem voltam soha nagy ST-es, de az első rész jó volt, mint mint Star Trek: Kezdődik vonal, a mostani pedig majd kiderül. Tetszik. Abrams megalomániája megint kiütközik, de itt kell is. Akkor májusig várunk.

  10. “Sherlock oda fog bszni”
    hát reméljük :D Mi, Cumberbatch rajongók (Cumberbitch ;D) már nagyon be vagyunk zsongva.

  11. az első másodpercekben eszembe jutott, hogy de fura h nincsenek hajókürtök.. de korai volt az örömöm

  12. Nem tudom , hogy ezt most oda kell -e írni , de odaírom :D

    SPOILER

    Szóval szerintem is ez lesz az amikor Spock meghal vagy valami , mert amikor a vége fele van az hogy Kirk oda teszi a kezét egy ilyen ” üveg falhoz ” és valaki más is oda teszi a másik oldalról , akkor az szerintem Spock .

    aztán a régibbi filmekből kiderül , hogy miért is van ez , meg miért is így , de szerintem ezért tették bele ezt a részt .

    vagy csak azért hogy átverjék az embereket? -.-

  13. Nálam egy trailernél elég sokat számít a zene ami itt ugye elég béna lett, de attól még tutira megnézem, az előző nagyon bejött.

  14. Azért azt se felejtsük el…

    SPOILER SPOILER SPOILER

    Hogy már a történet szerint két spock is szerepel benne… szóval nem lehet hogy az az idős lesz majd?

  15. Tényleg nem sok vidám pillanat van a trailerben, szóval gyanús, hogy nem happy end lesz. Megalapozzák a 3. részt, melyben rendesen oda kell majd baszni. Ne feledjük, hogy Jákob Abrams sorozatokban nagyon otthon van! Mivel mással lehetne fenntartani, sőt fokozni az érdeklődést, mint a bosszúval?
    Egyébként már egy kicsit unom ezt a “sötétebb hangvétel” dolgot. Lassan már minden sötét lesz, Superman, Batman is depressziós. A Hobbit is sötét tónusú, pedig az egy szórakoztató mese. Sátán is lassan depressziós, mint a South Parkban.

  16. spoiler on
    Bob: ahogy néztem, csak Cumberbutch-on van sötétkék egyenruha, Spock-on világosabb kék, Kirk-ön pedig szürke. Szerintem Cumberbutch-rakja az üveg innenső oldalára a kezét, Spock pedig a másikra.
    spoiler off

  17. Süti: Nem mondanám, hogy mindenre jellemző ez a sötétség… Az Avengers, ami 2012 egyik legnagyobb sikere volt, világosan fényességes, mint a Nap.

  18. szerintem az Spock, mert ha megnézed, azzal a V-s kéztartással (újtartással) teszi oda a kezét az üvegre.

  19. Sziasztok! Mindenki azt mondja, hogy Spock, Kirk kezéhez teszi a tenyerét az üvegfalnál…no de Mr. Cumberbatch van az üvegfalon túl…

    LEHETSÉGES SPOILER???::::::::

    Szerintem az nem Kirk hanem Cumberbatch…és talán itt valami elfeledett gyerek/családi dráma van kialakulóban.

    És egyébként ez lehet sok mindent megmagyarázna…

    Persze lehet rosszul tippelek…de nem hinném..

  20. ebbe a filmbe miért zuhan mindenki? leugranak a szikláról, spock leugrik a ház tetejéről, aztán az űrbe is zuhannak hatalmas sebességgel, elöző részbe is volt ugye zuhanás. ez valami új trend?

  21. Míg a star wars nyomta az űroperát, a star trek sorozat jó kis hard sci-fi volt. Azon kívül, hogy van benne űrhajó, ebből a trailerből nem derül ki, hogy a filmnek bármi köze is lenne a sci-fihez. Ennyi erővel játszódhatna tengeren is. Na mindegy, majd a filmből kiderül.

  22. Hobbitot néztem IMAX-ban és egy 10 perces részletet adtak le előtte a StarTrek: into darkness filmből.

    SPOILER (NAGYON) ON

    Mikor a vörös fák között rohannak a helyiek elől. A hajó a víz alatt vár rájuk, vulkánkitörést próbálják megállítani. :) Többet nem mondok, csak annyit, készüljetek az jegy előrendelésre! :D

    üdv,
    D.

  23. Nagyon várós a film mindenképpen. Az előző rész is nagyon tetszett, plusz alapból az egész Star Trek franchise-t bírom.
    Ebben a filmben ráadásul egyik drámasulis tanárom, Noel Clarke is szerepel, úgyhogy őrá meg külön kíváncsi leszek. (Mert nem volt hajlandó elárulni, hogy kit alakít. :) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.