Kill Your Darlings egy képen

Fiatal színészek fiatal írókat keltenek majd életre a vásznon. Daniel Radcliffe = Ginsberg, Ben Foster = Burroughs; Jack Huston = Jack Kerouac, az őket összehozót pedig Dane DeHaan alakítja. Létrehozzák a beat generációt, miközben egy gyilkosság kapcsán gyanúba kerülnek.

15 hozzászólás a “Kill Your Darlings egy képen” bejegyzéshez

 1. Szóval ez most valami B-krimi lesz, ami az Úton-filmváltozata miatt újra populárissá váló beat-írók történetét akarja meglovagolni?

 2. Daniel Radcliffe :D
  Á, még hozzá kell szoknom, hogy nem Harry Potter, de a mostani A young doctor’s notebook-os mini(?) sorozatában is nagyon jó :) Én várom, amúgy is bírtam volna szerintem azt a korszakot.

 3. De tényleg volt valami gyilkossági ügy körülöttük, ami valahogy azóta sem tiszta teljesen. Keruak életrajzában olvastam valamit ezer éve, mindjárt utána is járok.

  szóval elképzelhető, hogy ezt járja majd körül a film?

 4. !!!SPOLIER LEHET!!!!

  a Wikiről szedtem, hogy aszondja

  “1944-ben Kerouacet letartóztatták David Kammerer meggyilkolásában való bűnrészesség gyanújával. Kammerer zaklatta Kerouac barátját, Lucien Carrt, egy St. Louis-i tinédzsert. (Kerouac egyébként Carren keresztül ismerte meg Burroughst – aki maga is St. Louis-i volt – és Allen Ginsberget.) Mikor Kammerer megszállottsága Carr iránt erőszakossá vált, Carr megkéselte, majd Kerouachez fordult, aki segített neki eltüntetni a bizonyítékokat. Burroughs tanácsára feladták magukat a rendőrségen. Kerouac – mivel óvadékát 2.500 dollárban állapították meg – megígérte Edie Parkernek, hogy feleségül veszi, ha a lány kifizeti ezt az összeget. Házasságukat egy év után érvénytelenítették, Kerouac és Burroughs pedig rövid ideig közösen dolgoztak a Kammerer-gyilkosságról szóló regényen, And the Hippos Were Boiled in Their Tanks címmel. Bár a könyvet sohasem adták ki, egy részlet végül megjelent a Word Virus: A William S. Burroughs Readerben. Kerouac később a Vanity of Duluoz című regényében is írt a gyilkosságról.”

  !!!LEHETSÉGES SPOLIER VÉGE!!!!

  Ha eddig nem derült volna ki: baromira érdekel a film!! :-) Várom!

 5. ugyanezt dolgozza fel a 2000-es Beat c. film, csak itt gondolom nem Burroughs lesz a középpontban

 6. Egy megtörtént eseményeken alapuló film, hogy lehet Spoileres??? A story tudni lehett már régóta, tehát nincs ami spoiler legyen. Ezt soha nem értettem…

  Vagy a könyvadoptációknál… egyszer már leírta valaki, tehát a közönség előtt volt a történés. Tehát megint csak nem lehet spoiler :D

 7. jaja, ha egy könyvet olvastak 1 millióan, a filmeg megnézik majd 20 millióan, akkor nyugodtan lehet spoilerezni. Vagy akik nem olvasták, de a filmre kíváncsiak, azok le vannak szrva?

 8. Én pl. Kerouac életének ezen részéről speciel nem hallottam!
  De ha tényleg megtörtént, akkor már másabb a leányzó fekvése, és talán megnzéem, mivel az utóbbi időben igencsak érdekel a beat-generáció!

 9. Kíváncsi vagyok. Ginsberg, Burroughs és Kerouac nagy kedvenceim, pontosabban az alkotásik, ami ugye nem feltétlenül jelent bármit is egy életrajzi jellegű filmnél. Majd meglátjuk.

 10. ja és úgy tudom, jövőre jelenik meg a wikipédia idézetben szereplő közös Kerouac-Burroghs regény Vízilóleves címmel

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.