To the Wonder-előzetes

Terrence Malick (The Thin Red Line, The Tree of Life) új filmje. A főbb szerepekben Rachel McAdams, Ben Affleck, Javier Bardem és Olga Kurylenko. Egy házasságába belefásult férfi új szerelme. Na meg gyönyörű képek. Nagyváros lett ez pillanatok alatt.

11 hozzászólás a “To the Wonder-előzetes” bejegyzéshez

  1. nem bánom adok még egy esélyt Malicknak, de ha ezt is elb.ssza ócska művészkedéssel mint a Treet akkor soha többet

  2. Bár én sajnos lecsúsztam róla, de Velencében nagyon kis visszhangja volt, csöndesen elszendergett magának a vetítőtermekben. Ha váltott is ki érzelmeket, akkor az a kollektív düh volt. Akik látták, azok olyanokat mondtak, hogy Malick túlzásba vitte már a hiábavaló képeket (amik mellesleg valóban gyönyörűek), és már annyi narratív vonal sincs, mint a Tree of Life-ban, ahol az még megmentette az egészet, itt azonban már minden teljesen zavaros, szóval clegane, ez gondolom számodra nem jó hír. Javier Bardem karaktere érthetetlen, hogy most miért is van a filmben.

  3. Az őrület határán nagyon tetszett, meg tudott fogni, de Az élet fája annál kevésbé. A sok elnyújtott természetmutatásnál néha már úgy voltam vele, hogy megnézem nem kapcsoltam át véletlen a Discovery-re. Van egy olyan érzésem, hogy ez is egy ilyen lesz. Hiába a jó színészgárda, de nem hiszem hogy jegyet vennék rá.

  4. Gevin: Nekem a trailer még bejön, de mondon, bennem nagyon bennem vannak azok a lesújtó vélemények, amiket mondogattak nekem azok, akiknek volt szerencséje már megnézni…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.