Heti mozibemutatók: december 20.

Kinn Zero Dark Thirty, Jack Reacher, itthon pedig

 • Fluor Film – dokumentumfilm a találjátok ki kiről.
 • Nejem, nőm, csajom – az intim fejlövés rendezőjének új filmje, sokkal kommerzebb.
 • Pi élete (Life of Pi) – utazásfilm az oscar díjas Ang Leetől, sikerkönyv alapján.
 • Samsara – ha a Baraka tetszett, vagy ha csodát akarsz látni nagyvásznon.
 • Sushiálmok (Jiro Dreams of Sushi) – ez a dokufilmek hete, a sushiálmok egy életét a nyers halnak szentelő mesterről szól.
 • Szia! :) Hogy vagy? – román-spanyol-olasz mit kell tudni róla?
human
írta
2012. 12. 20. 12:21
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 20.” bejegyzéshez

 1. Szia! :) Hogy vagy? – hogy is mondjam. Amit először ki tudnék emelni az maga a film. Tehát a megvalósítás. A fények, a fényképezés nagyon jóra sikerült.

  Maga a film egy kicsit komor vígjáték szerűség, barátságról, szexről, pornóról… csupa hétköznapi dologról :) Gyerekkel ne nagyon üljön be rá senki, erős szexuális tartalom van benne. Ennek ellenére könnyen fogyasztható és néhol egészen jól eltalált vígjáték-szerűség, a poénok sokszor nem csak a szövegre, de a szituációkra, vagy testbeszédre is épülnek, sok alapja az internetes chat is.

  Furcsa film, egyes aspektusait, megvalósításait nagyon jól eltalálták, de eközben folyamatosan csúszik szét a dolog (Pl a film elején egy igen érdekes szögből láthatjuk a szereplőket percekig)

  Én elsőre kísérleti filmnek mondtam volna, ha annyira nem lenne jellemző egy-egy momentuma a román film jelenlegi állására. Sokszor humoros, néhol abszurd romániai életkép egy párról, akik miközben önmagukat és saját világukat keresik, egymásra találnak újra és újra.

 2. Life of Pi – ma megvolt 3D-ben, és azt kell mondjam, az év egyik legjobb filmje. A könyvért nem voltam annyira oda, de azért kifejezetten tetszett, de a film (a kicsit nehézkes és átlagos első kb. fél órát leszámítva) valami lehengerlő volt. Magasan lesz az év végi top10-ben…

 3. Bocsi a dupláért – a 3D-ben pedig nem csalódtam, nem fölösleges parasztvakítás volt, tényleg volt értelme, és motivált majdnem minden kockánál.

 4. A szusiálmok elképesztően jó film, ha egy kicsit is érdekel Japán. Csak azt nem értem, hogy lett a magyar cím fele angol.

 5. A Nejem, nőm ,csajom is nagyon jó volt! Nincs benne üresjárat, sokat lehet rajta röhögni, de akár sírni is. És technikailag remekelt a film, nem látszik rajta az ország pénztelensége…

 6. Én ma néztem meg a Life of Pi filmet. Nagyon jó volt, a könyvet nem ismertem, és nem teljesen az volt amire számítottam, de pont így volt jó, mert végig újdonságot tudott mutatni. Nagyon jó film, és ajánlani tudom mindenkinek.

  Ugyanakkor a 3D-t teljesen feleslegesnek tartottam, a Pólus moziban néztem meg, lehet, hogy egy iMax elég lett volna. Mondjuk nekem az Avatar-nál is felesleges volt a 3D.

 7. Nejem nőm csajom az utóbbi évek legjobb magyar vígjátéka!
  Kategóriája inkább dramedy, de a poénok benne nagyon durván sírva röhögősek!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.