Tom Hardy = Mad Max

Kijött az első képnek nevezhető bithalmaz a Mad Max: Fury Road-ból, amin Tom Hardy-t láthatjuk a legendás karakter bőrében.

15 hozzászólás a “Tom Hardy = Mad Max” bejegyzéshez

  1. Ez után a kép után én is, Hardy baromi jó választás! Bárcsak egy The Road szerű kőkemény atnoszférájú drámát kapnánk, egy csipetnyi akcióval, de félek, hogy egy tele CGI-ozott műanyag látványfilm lesz belőle..

  2. Na még csak az hiányzik, hogy MAD MAX-ből egy lelkizés legyen… Az első részben volt némi.. de aztán. Amúgy ehhez nem kell CGI, csak néhány roncs autó, meg kaszkadőr… Még akkor is, ha az első rész kissé disztópikus világát is kapják fel.

  3. Húzni szoktam a számat, mikor egy régi kultfilmet/kultfilmeket akár remakelnek, akár több évtizedes távlatból folytatnak, de vannak olyan alkotások, amelyekre ez nagyon is ráfér, mert olyan potenciál van bennük, amit régen nem sikerült kihozni, vagy egyszerűen már nem fogyaszthatóak a mai generáció számára. A Mad Max-univerzum nálam az első helyen áll ebben a kategóriában, úgyhogy nagyon örültem már az első híreknél is, Tom Hardy pedig erre a szerepre szerintem egy veszett nagy telitalálat.

  4. Amilyen csúnya faszi, olyan jó színész, a szerepre pedig pont telitalálat szerintem. Hardy nem fog csalódást okozni, max a forgatókönyv vagy a rendezés. Remélem legalább akkora élmény lesz, mint gyerekként az első rész.

  5. Nemrég újranéztem a Mad Max trilógiát, és közel sem jött be annyira, mint gyerekként. Az első rész az itt-ott gyengélkedő rendezés miatt nem érte el a benne rejlő potenciált, a harmadik pedig a vége felé egy gyenge gyerekfilmé vált. A második rész tetszett a legjobban, habár pont abban volt a leginkább lecsupaszított, archetipizált Max karaktere.
    Szóval én nagyon várom ezt a remake-et, mert az alapanyag rohadt jó, és sokat javíthatnának a korábbiak hibáin. Elsőként Max karakterét jobban kidolgozhatnák, meg az sem ártana neki, ha komorabbá, erőszakosabbá csinálnák. Bár most nézem, hogy a korábbi filmek rendezője rendezi ezt is…

  6. Book of Eli látványvilággal,durva realista akciójelenetekkel és a Hardy féle “nem lelkizek hanem osztok” megoldásokkal nagyon jó lesz.Na meg persze jó zenével!

  7. ezaz,hardy,akkor talán lesz egy élvezhető mad max film is végre
    (igen,fiatal vagyok,és az első végigszenvedése után 2-3-ba már belekezdeni se volt kedvem,annyira unalmas és béna volt..pedig annyi toplistán ott van,hogy gondoltam ez is a kihagyhatatlan-látni kell kategória)

  8. Brutálisan őszinte leszek: nekem egyik Mad Max se tetszett igazán, bár a legnézhetőbb sztem az 1. rész volt.

    Ennek fényében kisebb csoda, hogy ezt viszont már most várom. Miért? Egyszerű: Tom Hardy :) Már a Lawless-nél is említettem, hogy miattam a telefonkönyvet is olvashatná, azt is preimernapon nézném nagyvásznon, mert annyi tehetség szorult ebbe a fickóba.

    kameraman: egyetértek, nem kell ehhez CGI. Viszont ahogy néhány fotón láttam, eléggé a roncsautós, kaszkadőrös fílingre mennek rá. Legalábbis úgy tűnt.

    Cody: ez az év vicce volt :D (Ugye, annak szántad?)

  9. paranoidandroid: Bár jó pár dologgal nem értek egyet a commentedben, de hát ízlések és pofonok. Viszont amellett tényleg nem tudok szó nélkül elmenni, hogy “sötétebb és komorabb” világot vársz az új résztől, mint az elsőtől. Ez komoly? Mondjuk attól függ mit vársz ez alatt? Ez nem egy trancsír film. Attól nem lesz sötétebb, ha premier plánban mutatnak valami extra durva darabolást. Hangulatilag viszont szerintem ennél erősebbet nagyon nem kell hozni. Akinek ez nem elég nyomasztó (már ha van ilyen kategória) az már nekem fura…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.