Deus Ex a rajongók kezében

Amíg várunk a stúdiók által készülő verzióra, addig nézzük meg, hogy sokkal kevesebb pénzből mit hoznak össze amatőrök. ez tuti olyan, ahol lelkendezni kéne, de egyelőre annyi látszik, hogy pár cool jelenetet és azon kívül tipikus amatőr filmet kapunk.

human
írta
2012. 12. 24. 09:33
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Deus Ex a rajongók kezében” bejegyzéshez

  1. Hát lehet, hogy amatőr lesz, de mégis ebből az egy percből látni hogy sokkal hűbb lesz a videójátékhoz mint bármelyik hollywood-i megaprodukció. A forward unto dawn is abből a szempontból volt jó mert Master Chief nem pl gimibe járt csak azért, hogy a hülye amerikaiak számára fogyaszthatóbb legyen, de a legjobb példák ígyis a kaptár filmek amiknek vajmi kevés közük van a Resident Evil-hez. Az persze más kérdés, hogy lassan a játékoknak is alig..

  2. A végén a falon a vér inkább hasonlít egy kortárs képre, mint ténylegesen kifröccsent vérre :D. Egyébként jópofa volt.

  3. A játék hivatalos live action Purity first propoganda trailere megvolt? Az elég libabőrt okozó, de tetszik, hogy foglalkoznak még vele az emberek :) a téma nagyon jó, játék kevésbé volt az

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.