Röviden: Painted Skin – The Resurrection

Anno az első rész tetszett, és nem azt mondom, hogy a folytatás rossz lenne, de mégsem sikerült olyan jóra. Itt is kapunk némi szerelmi háromszöget, és persze Wei Zhao gyönyörű szemét, aki amúgy egy teljesen más szerepet játszik a folytatásban, de ettől, és a szívevő démonoktól eltekintve nem sok minden fűzi a filmet az első részhez.

Egy teljesen új történetet kapunk. Egy szerelmes hercegnőét, egy hozzá hű harcosét, egy démonvadászét, aki démonná szeretne változni, és egy démonét, aki pedig ember kíván lenni. Mindezt gyönyörű jelenetek kíséretében persze, itt nagyon meglátszik a nagyobb költségvetés. Persze, mellettük ott van sajnos a túlzott CGI is néhol, jócskán félresikerülten.

Sok helyen olvastam anno, és tényleg igaz, hogy több film érződik rajta, nekem például a démonvadász szálánál akarva-akaratlanul is mindig a Chinese Ghost Story harmadik része jutott az eszembe. Persze, ezt nem rónám fel hibának, hiszen illett a filmbe.

Egyszer mindenképpen érdemes volt megnéznem, de nem hinném, hogy valaha is újranézném, teszem hozzá, az első részt is csak egyszer láttam. Ha az első rész nyolc pontot ért nálam, akkor a folytatás legyen 7/10.

Mammut
írta
2012. 12. 27. 15:01
megjelenés
3
hozzászolás


3 hozzászólás a “Röviden: Painted Skin – The Resurrection” bejegyzéshez

  1. ilyen erdektelen rak filmekrol mennek a kritikak, mas erdekelt filmekrol nem… en anno ezert olvastam ezt a blogot

  2. a héten 3 filmről volt már kritika. Life Of Pi_ heti premier, Safety Not Guaranteed: érdekes indie, és a fentebbi ami mammutot érdekelte. Nem tudom épp most mi hiányzott akkor neked

  3. Inkább végre egy érdekes filmről is van írás, nem pedig a csapból is folyó hálivudi lónyálról…
    Mammutot nem lehetne valamivel ösztökélni? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.