Heti mozibemutatók: december 27.

Tegnap elfelejtettem, de nehogy ezen fontos infók nélkül maradjatok. Hát sajnos ez a hét nem túl erős, kivéve ha vártad a nyomorultakat.

 • Bérelj cicát! (Rentaneko) – japán szatíra egy macskái szeretetét kikölcsönző nővel.
 • Lánybúcsú (Bachelorette) – talán ezúttal tényleg másnaposok lesz nőkkel?
 • A nyomorultak (Les Misérables) – Tom Hooper a király beszéde után egy igazi klasszikushoz nyúlt, amiben mindenki énekel.
 • Rúzs, reptér, satöbbi (Cockpit) – Svéd vígjáték
 • Végzetes hazugságok (Arbitrage) – sajnos a film nem tűnik nagyon erősnek, de Richard Gere itteni alakításáról jókat hallani.
 • Volt egy tánc (Take This Waltz) – Sarah Polley párkapcsolat drámát rendez Seth Rogennel és Michelle Williamsszel
human
írta
2012. 12. 28. 15:12
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 27.” bejegyzéshez

 1. Uh, most kicsit az én lelkesedésem is alább hagyott. Nem tudtam hogy a Nyomorultak ilyen zenés táncos jelmezbál lesz.

 2. “Uh, most kicsit az én lelkesedésem is alább hagyott. Nem tudtam hogy a Nyomorultak ilyen zenés táncos jelmezbál lesz.”

  mivel a kurva jó musicalt dolgozzák fel, így mi más lenne? egy random regényfeldolgozásra rohadtul nincs szüksége a világnak, van elég.

 3. Jézusom, ne mondjátok már, hogy zsákbamacskát árultak a Nyomorultak készítői! Ez egy musical, méghozzá a világ egyik legtöbbet játszott és legsikeresebb musicalje. Épp annyit énekelnek benne, amennyi dalt a szerzők beleírtak. Azt még megértem, hogy az amcsik nem vágják a lényeget, mert ott a kultúra a többség számára a McDonald’s-ban kezdődik, de soha senki nem titkolta, hogy ez egy musical, csodálatos zenékkel és a világirodalom egyik legjobb regényével. A film fantasztikus, a látvány szemkápráztatò. Anne H. ezzel az alakítással nagyon komoly oscar-esélyessé lépett elő. Hugh J. pedig zseniális. Megéri megnézni.

 4. Volt egy tánc (Take This Waltz) az egyik kedvenc filmem 2012-ből. Mondjuk, aki vígjátékot vár, az nagyot fog csalódni benne.

 5. Az Arbitrage pedig nagyon is jó film, megvannak a hibái, de az évi toplistákon ott a helye. Gere meg tényleg soha nem volt még ilyen jó.

 6. Nem túl erős? Nyomorultak ugye alap, az év filmjei között van, de azért a Cockpit is nagyon jó, intelligensen humoros film, nagyon jó párbeszédekkel, Arbitrage meg Gere egyik legjobb alakítása.

  Soha rosszabb hetet. Én a Rentaneko-t tárazom be, ha még eljutok oda, hogy megnézzem, mielőtt visszamegyek (Vasárnap már Jack Reacher-t nézek :P ), amit kihagyok az biztosan a Rogen film. Egyszerűen erőltetettnek tartom a filmjeit, csak nagy késéssel szoktam pótolni őket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.