Megérik a pénzüket

A Forbes ezúttal olyan toplistát állított össze, hogy ki az a színész, akit megéri felfogadni. Ez nem a legjobban keresők sora, hanem akik olcsón, de jól hozó filmet hoznak össze a stúdióknak. Így lehet Natalie Portman az élen, mert az érdekes filmekért keveset kér, így 1 ráköltött dollár 43-at hoz vissza.

human
írta
2012. 12. 28. 02:57
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Megérik a pénzüket” bejegyzéshez

  1. Szerintem érdekesebb lesz, ha a Potter&Twilight co kiesése után mit hoznak az abban szereplő színészek hosszabb távon, olyan 4-5 év távlatában.

  2. “Ranking second on our list is Kristen Stewart.”
    Ami matematikailag igaz lehet, hogy ó kis pénzből sokat hozott a konyhára, viszont színészileg 0 és akor nem megyek bele hogy mennyire is gyenge …

  3. Megfulladnátok ha nem tudnátok fikázni Kristen Stewart-ot. Megláttam a nevét és tudtam hogy egyből köpködés lesz. Bár filmbuzin vagyunk itt mindenki köpköd HAH.

  4. egy ember fikázott, szóval mire a többesszám, és te sem örültél KS helyezésének, hanem inkább fikáztál valami mást. Szálka-Gerenda?

  5. Én semmit nem írtam KS helyezéséről, semmi bajom vele, az úgymond részemről szóló fikázást is csak azért írtam többes számba mert ez nem az első eset hogy csak a neve merült fel egy kósza postban és azonnal mindenki teli torokból szidja, félre értés ne essék nem védem de közel sem olyan “szar” színész mint azt itt sokan állítják.

  6. KS-el semmi baj nincs, minden korszak kitermelte a maga egy-arcú-egy-archetípusú színésznőit, Ő is egyike ezeknek – egyelőre. Aztán majd kiderül, hogy lesz e belőle cserebogár, vagy nem. Nem a színészi képességek (vagy azok hiánya) miatt szokás szidni amúgy, hanem főképp amiatt, hogy a Twilightban szerepelt, az meg ugye szitokszónak számít. Van ellenpélda is pedig: a Pattison-gyereket meglepően kevesen anyázzák – jó szerepválasztással a közepes tehetségű ürgéből is lehet jó színész.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.