The movies of 2012

Még egy montázs, főleg az érzelmekre gyúr a pörgő akció helyett.

human
írta
2012. 12. 28. 03:01
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “The movies of 2012” bejegyzéshez

  1. Lehetne végre egy montázs olyan valakitől, akinek nem totál elb…ott a zenei ízlése!

  2. Nemtom, nekem semmi bajom nem volt a zenével, és eléggé tetszetős volt ez a montázs. Bár volt jó pár film, amit nem vágtam, hogy micsoda (pl. 4:54-4:55-nél a partraszálló II. vh-s jelenet az miből van, aki tudja esetleg?), de nézném ha tudnám.

  3. Szerintem nagyon fasza zenék voltak benne. Jó pár filmet nem láttam, és jó párra rácsodálkoztam, hogy jéé ez is idén volt? Egyébként tűrhető évünk volt, bár szerintem kevés kimagasló film volt.

  4. Csak en hianyolom a Batmant , illetve a Hobbitot.. Par film ami a videoban benne volt abszolut B kategorias pl az uj Dredd… am csak en erzem ugy , hogy a bosszuallok egy tulertekelt popcorn mozi ?? Kicsit erdekes imdb a 8.6… Tufom , hogy nem mervado , de akkor is picit erdekes.

  5. Eddigi legjobb év volt a 2012-es filmek terén, elég sok kimagasló alkotás is született, és nagyon úgy néz ki, hogy a ’13-as ezt is überelni fogja…

  6. Zeneileg nagyon eltalálták a videót pl Passion Pit, M83…
    De unalmas volt, ahogy filmek terén is az év. Kevés pozitív csalódás volt idén, inkább negatív. A Hobbit szuper volt, a MiB3 nagy meglepetés, a Prometheus és az Avengers borzasztó nagy csalódás. De a DKR-ről is keserű szájízzel jöttem ki, szimpla akciófilm. Többet vártam.
    Ami igazán kiemelkedő volt az az Intouchables. Bár azt nem tudom melyik régióban idei és hol volt tavalyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.