Dead Man Down-előzetes

Colin Farrell és Noomi Rapace a főszereplője Niels Arden Oplev (The Girl With The Dargon Tattoo eredeti) új filmjének. Rég dobott fel ennyire akció-thriller előzetes. Ott kezdve, hogy nem tipikus a zeneválasztás, aztán a főszereplők mellett is jó arcok vannak, és olyan lassítások meg akciójelenetek, hogy ide vele. A történet? Egy bosszú rosszul sül el.

A hivatalos weboldal.

human
írta
2012. 12. 30. 15:44
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Dead Man Down-előzetes” bejegyzéshez

 1. “hogy nem tipikus a zeneválasztás”

  Valóban nem tipikus. Szerintem szar volt a zene. Alig bírtam végignézni trailert. Pedig a film jónak tűnik.

  Bosszúállós film mindig jöhet.

 2. Ez az, amikor ízlések…

  Ami az egyik szerint szar az a másik szerint kurvajó…

  Nekem kifejezetten tetszik a muzsika, örülnék, ha megtudhatnám mi is az.A trailer jó, szerencsére nem az a fajta ami elmesél mindent, a szereplőket csípem, faszájos lesz ez!

  Ha véletlenül vita alakulna ki a muzsikáról, szólok előre, hogy zenei ízlésvilágról vitázni körülbelül annyit ér, mint hóba lukat hugyozni…

 3. gyász! a Shine On You Crazy Diamond-ot nem ismerni, még hagyján, de egyenesen szarnak találni: wtf?!

  a trailer tényleg ütős!

 4. A zene tényleg szar! A film az viszont jónak tűnik! De attól kiráz a hideg hogy a profi akciók ellenére amatőrnek tünnek a rendezők meg úgy a filmben mindenki mert ott van ebben a trailerben is egy veszett nagy hiba van és rohadt szembetűnő amikor a stukkert felülről mutattják ráadásúl lassítva legalább ilyenkor figyelnének oda !Bakki egy rohadt vaktöltény? Na ne már! Pont mint a Matrix első részének a végén mikor Neo-t lelövik ááááá Ja nem hagyhatom ki Mr Michael Bay-t és a Transformers 3. részét az autópályás jelenet amikor átdobja a jó piros robi a gonosz robit a másik autópályára és ott az darabokra szakít egy autót na pl.: az a jelenet a Sziget című filből van csak ott az autót egy nagy acél lemez szedi szét amit szintén az említett úriember rendezkedett ja és ő az a rendező aki a lehető legtöbb hibát követi el a rendezései alatt pl.: Bad Boys 1-2 A filmjei amúgy jók csak némelyik jelenetet inkább becsukott szemmel kéne nézni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.