A Good Day to Die Hard végső előzetese

Még több történetmesélés John utolsó napjáról, avagy a Die hard 5 legfrissebb trailere. A fiata is segít a rendrakásban, hiszen McClane kicsit öreg már. Még mindig ronggyá verne, de akkor is. Amúgy pedig ez az előzetes elég szarul van összerakva, de a végén levő robbanás OMG.

HD a nagyoknak.

31 hozzászólás a “A Good Day to Die Hard végső előzetese” bejegyzéshez

 1. Most említhetném a hagyományt, de áááá, minek basszam föl magam. Megint elszálltak, még jobban mint az előző filmnél.

  Az utolsó igazi Die Hard mozi a harmadik rész volt és úgy látszik az is marad. Ettől még ezt is élvezni fogom :D

 2. Yippie Ki Yay Motherfucker!

  Az öreg már nem azt hozza amit az 1-3-ban, de még mindig badass:)

 3. Már nem azért, de ez a trailer über gáz, nem mintha előzőek ne lettek volna azok … film ennél már csak jobb lehet.

 4. sztem az egyértelmű így trailer alapján, hogy gyengébbenk nézz ki az előző filmektől…a kérdés, legalább a 4. részt hozza (1-3 tuti nem üti)

 5. döglégy a “ganxtára”utal? nem is vettem észre …
  screenjunkies meg már most fikázza, azt hittem már tán tengerentúl ment a mozikban

 6. symor +1

  Ez még talán a 4. résznél is szarabb lesz, trailer alapján hihetetlen hitvány, tipikus mai halivúdi akciófilm, hangulatában sehol nem lesz ez már Die Hard (szerintem már a 4. sem volt az).

  Simon mondja, a harmadik rész volt az über, ott volt az igazi McClane, másnaposan, fehér trikóval, Hézusz papával ;D Ott kellett volna abbahagyni.

 7. Annyira nem rossz, még mindig várom. Pedig nem vagyok egy nagy Die Hard fan, a 3. részen kívül egyik sem tetszett. A 4-nél számomra csak jobb lehet mivel rühellem a hackeres sztorikat, főleg, ha olyan értelmetlen, mint az a film. De azért még így is elszórakoztatott tehát várós ez is.

 8. Azta. Ennyi látnok egy kupacban. Nem semmi. Már a trailer alapján megmondják jó lesz-e a film. Szerintem nézzétek meg az eredeti 1988-as Die Hard trailerét. Az alapján 10-ből 9 ember azt mondaná, hogy rossz film. Ami pedig az elszállt jeleneteket illeti, ha nem vettétek volna észre ez mindig jellemző volt a Die Hard filmekre. A második részben a repulő szárnyán verekednek. A harmadikban rázuhannak egy acél kábellel a hajóra, és Mclane egy teherautó tetején menekül a viz elől. Szóval várjatok még a fikázással legalább amig megjelenik a film.

 9. Na most akik szidják a trailert, azoknak ajánlom, hogy nézzék vissza a régebbi trailereket. Különösen a 3. részét, ahol elkezdték az Örömódázást.

  Azzal viszont egyetértek, hogy a 4. rész az gyenge volt.

 10. Hát sziasztok!

  Szerintem meg mind hülyék vagytok, az egyetlen igazi Die Hard az az első rész volt. A többi onnantól kezdve meg már egy újabb bőrlehúzás. Természetesen ettől függetlenül én imádom mindet, még a negyedik részt is. De ilyet kijelenteni, hogy a harmadik volt a legjobb, eléggé minősíthetetlen kifejelentés. Az első az igazi, a harmadik csak másodhegedűs mind történetben mind akcióban tele számítógépes vacaka effekttel, nézzétek csak újra, most látnátok annak a trailerét ugyan azt mondanátok mint most az ötödikről. Így én azt mondom, hogy igenis kurvajó lesz az ötödik is! Le merném fogadni, hogy a kommentelők 100%a meg fogja nézni és ugyan úgy élvezni is fogja, mint az előzőeket.

  Nari

 11. régi trialerekhez azért nem jó hasonlítani, mert akkor még teljesen más volt azok készítése, gyengébb is mind, mint a mai előzetesek

 12. Nekem eddig egy Die Hard film sem okozott csalódást, nyilván nem lehet mindegyik ugyanolyan fasza, de azért szarnak se nevezném egyiket sem :) Történetileg nekem is a 3. rész jött be a legjobban, főleg hogy giga másnapos volt végig, és onnantól lett Dörner a szinkron. :D Nekem valamiért duplán vicces ha Dörner káromkodik :D

 13. Oviszint meglesz pg13.. A trailerben ellőtték a végén az egyetlen badass dolgot, amitől meg előre fosok az a kamerarángás..

  De moziban nézős ez is. Csak hát ugye elpuhult a világ, a sok emós pussynak az R az már kemény lenne, meg sírna a sok idióta szülői szervezet, miattuk van végülis ez a besorolási szutyokság.

 14. Nari

  Azt benézted, hogy a 3 tele volt CG-vel ;)

  Egyébként a 3. rész legalább ötletes volt, meg ott volt Hézusz (aki ugye “Hé Zeusz” ;)) papa, jó dumák, feladványok, fehér trikó, másnaposság, tökös akciójelenetek. Igazi Die Hard feeling. Bármelyik mai akciófilmmel szemben megállja a helyét, még most is.

  Van rá egy százasom, hogy ez az 5. sehol nem lesz hozzá képest, ahogy a negyedik sem volt.

 15. Igen? A 3adik nem volt tele CGvel? :D látszik hogy akkor megfogták a buta nézőket akik csak néznek ki a fejükből filmnézés közben. Nézd meg akkor újra a csatornás jeleneteket. Vagy amikor üldözik őket az úton, és azok meg kikapnak valami blokkolót. Tisztán látszódik a cg. De amúgy látszódik mennyire rosszmájúak vagytok, megint a rossz oldalát vettétek csak ki a mondandómnak. Nekem nagyon is tetszik a harmadik rész. De messze, közel sincs olyan jó, mint az első. És a lényeg, hogy most az ötödik technikáin húzzátok a szátokat, mikor a harmadiké sem egy penge és a mai napig élvezitek ennek ellenére, mert kurvajó a története, akkor az ötödik miért ne lehetne jó?

 16. Nari azért azt viszont túlzás állítani hogy tele lett volna CGI-vel. az egyik egy filmtrükk, a másik meg amire gondolsz szintén szerintem.
  Nekem a kedvenc részem amikor a 2-be katapultál, na akkor ahoz mit szólsz?! De itt nem is ez a lényeg nincs meg a feeling és kész, ami pl a 3-ba nagyon ott volt.

 17. Nari, nem azt mondtam, hogy nem volt, hanem azt, hogy nem volt tele. Tele van CG-vel az Avatar mondjuk :)

  Én személy szerint nem a technikán húzom a szám most sem, egyszerűen semmi nincs a trailerben, ami tetszene, vagy megfogna, engem egy nagy bumm nem nyűgöz már le. Nincs hangulata, tök átlag akciófilmnek TŰNIK. De csak azért ugatok, mert szerintem már a negyedik is bűn rossz volt, trailer alapján ez talán még azt is alulmúlja. De ha nem, akkor sem tud felnőni a régiekhez, azért ez már most látszik.

 18. Az a baj ezzel is mint ami a negyedikkel. A nevén kívül semmiben nem hasonlít a karakter az első 3 rész McClane-éhez. Simán lehet Random Joe egy random Willis akciófilmben.

 19. Nari:

  Maradjunk annyiban,h nem itt kezdődik a rosszmájúság, Te buta nézőztél le minket. (többek között)
  Véleményem szerint a CG nem ott kezdődik. Főleg nem mondanám,h tele volt a film vele…

 20. Még egy Die Hardot se láttam, de most néztem, hogy Jack fiú Varro a Spartacusból :D Azért ő szőke göndör hajjal is nagyon nagy gladiátor volt a sorozatban, szóval tud valamit.

 21. yeeeyha köszi! Nem tudtam hová tenni a fiát, de nagyon ismi volt.
  Nekem tetszik a trailer, és a sok CGI sem zavaró. Épp hogy élethű. Ahogy megy az idő, modern cuccok, “modern” bűnözők, Bruce papa öregszik, (ez már a trailerben is ki van emelve), de még mindig tud meglepit okozni az aktuális “főgonosznak”. Várós, jó lesz ez. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.