3 hozzászólás a “Every Pop Culture Reference from Tarantino Movies” bejegyzéshez

  1. Nagyon jó összeállítás. Mondjuk nyilván Django hiányzik még, de aztán abban sem fukarkodnak dolgokkal…Spagetti western megkapja ami jár neki, mármint a respektet.

    Előtte érdemes felkészülni a western műfajból, de nemcsak a mainstream vonalról, mert rengeteg apró utalás van a filmben egészen visszamenőleg az első néma westernekig. Ebből a tekintetből is sokkal jobb lett, mint az Basterds. Az valahogy számomra közepes volt. De a Django, na az odaver.

    (Amint kiértem be is ültem néhány filmre, botrány amúgy a magyar filmforgalmazás, hogy ennyit késnek filmekkel. Egyszerűen a mai világban ennyi késés és a nagyobb fórumokon már rég lerágott csont egy-egy film, mire otthon moziba kerül. Pl Gangster Squadre már foglaltam jegyet, Texas Chainsaw-ra meg ha minden összejön ma megyek :P , mire otthonra eljut már rég elfelejtik a nagyobb fórumokon.)

  2. kameraman, human

    Nem is csak a mozi, de ott van még a dvd is. Jobb esetben csak néhány hónapot késnek a hazai forgalmazók,de amikor beüt a fél év vagy egy teljes…és aztán jön az ujjal mutogatás “hogy hát a parasztja úgyis letölti akkor minek siessünk vele”. Az olyan dolgokat, mint a dvd-k ára és extra tartalma már meg sem említem inkább.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.