Heti mozibemutatók: január 3.

Tim Burton rajongók szomorúan nézik a heti premiereket, viszont a thriller-akció rajongók örülhetnek, hogy Cruise rendet rak, és nem hős.

 • Jack Reacher – Tom Cruise 2 méter magas és tömzsi izom? Nem, viszont Jack reacher, reméljük még pár részen át. Vagyis majd ha láttam a filmet majd remélhetem.
 • A lehetetlen (The Impossible) – lehet, hogy valójában nem az, de nagyon giccsesnek tűnik ez a film így előzetesen. Az egyik mostani cunami után játszódik, egy amerikai család keresi egymást a romok között.
 • Pasiból lett férfi (Mer eller mindre mann/The Almost Man) – norvég vígjáték.
human
írta
2013. 01. 03. 13:59
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: január 3.” bejegyzéshez

 1. Jack mester tegnap néztem meg, hááát, nem egy akciófilm az szentigaz. A regényt itt-ott követi, de igazából egy lapos valami, sok dumával, meg ordas nagy hülyeségekkel. Túl hosszú, vontattott és unalmas volt számomra. Olyan film amit megnéz az ember aztán elfelejti gyorsan. Érdekes volt, hogy sokan feladták közben és kimentek a teremből. (Mondjuk ez az idióta járkálás idekint teljesen bevett, otthon ilyenért meglincselnének valakit, ha 4x kimegy kajáért egy film alatt.)

  Az anyagi siker az garantált mert valami marha olcsón kihozták, de a minőség az nagyon gyenge és lapos, teli unalmas párbeszédekkel és írd és mondd 2 akciójelenettel. (Hehe azon a helyen ahol az első percek játszódnak, ültem én is a feleségemmel az egyetemi éveink alatt, meg többször járunk arra azóta is :D Már csak ezért megérte megnézni, mondjuk szemben nem egészen olyan a terület, mint ahogy bemutatták belenyúltak kicsit CGI-al.)

 2. Jack Reacher akár jó film is lehetett volna!
  A lassúságát és vontatottságát nem értettem, főleg, hogy 130 perces.
  Feszesebbre vágva, kicsit pörgősebbre csinálva jó lett volna!
  A hangulata, a stílusa a karakterek jók voltak.
  A verekedések is reálisak voltak, hatásos KO technikákkal. Azaz ezek alapján lehetett volna még jobb.
  De sokszor közben unatkoztam!

 3. Nekem tetszett. Nem akciófilm, hanem krimi, ennél ilyen tempó volt az elvárt. Cruise is jól alakított, bár az végig érződött, hogy Reacher karakterét nagyon nem rá szabták. Mondjuk egy Jason Statham alkalmasabb lett volna. Ezt leszámítva jó volt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.