A legjobb reklám

A Host poszterein tudják mit kell kiemelni. Bár a trailer alapján még bármi lehet ebből, főleg, hogy a Gattaca rendezőjétől érkezik, viszont ezek a képek gagyik.

host poszterek
host poszterek
host poszterek

human
írta
2013. 01. 05. 04:04
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “A legjobb reklám” bejegyzéshez

  1. Vastagbőr kell ahhoz, hogy valaki ugyanazt eladja, egy kis módosítással. Persze aki megnézi, az megérdemli.

    Poszter alapján ezt sem fogom megnézni, ahogy egy twilightot sem láttam, soha.

  2. Kihagyós. Nem azért, mert azt gondolnám, hogy pl a Twilight rossz lenne, csak nem én vagyok az a közönség akit meg akar szólítani. (TL-ből 30 percet láttam és hagytam is, nem fogott meg.) Ezek a képek meg végképp meggyőztek, hogy kerüljem.

  3. én azért megnézem majd, jobban érdekel, mint a twilight, és azt is megnéztem, látatlanban bunkóság lenne szídni :)

  4. Én először a Hanna-ban figyeltem fel erre a csajra:) kicsit megnőtt.Szerintem figyelemreméltó egy karrierje lesz..már majdnem kész nő:))) Twilight???Kit érdekel..sicc!!!!:))))))))))))

  5. Én láttam több twilight filmet,nem tudom a könyv milyen, de az alap sztorit abszolút ötletesnek és érdekesnek tartottam. Ellenben a színészek és a megírt párbeszédek olyan szinten lehúzzák a filmet hogy az valami félelmetes.

    Ahogy valaki írta tényleg vastag bőr kell ahhoz hogy ugyanazt még egyszer eladja az írónő, így gyanítom hogy az alapötlet sem volt eredeti, csak az én figyelmem kerülte el.

  6. a Gattaca az örökös kedvenc nr.1 filmem, szóval ezt nyilván megnézem majd, itthon, bezárkózva.

  7. Van lábfeje csak teljesen szembe néz velünk és csalóka!
    A “tudták mit kell kiemelni” -re meg az, hogy az “O” betű pont jó helyen van… a kiccsaj növésben lévő kebleit karikázza be :D Nekem egyből kiszúrta a szemem.

  8. Ha jól megnézed berczoo, akkor látszik az árnyékban az a sárga sáv, ami nem áll meg ott, ahol már a lábfejének kéne lennie, legalább is jobb oldalon. Sőt, inkább úgy néz ki, mintha a lába térd alatt a másik irányban állna

  9. A poszterekkel nincs bajom, tetszenek a színek, de annál jobban fintorogtam egy kijött képnél:
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/418114_515318788502775_1203934782_n.jpg

    Mi a franc ez a LECSISZOLT kőmedence??? Lehet nem kéne ezen ennyire felháborodnom, de a könyvben is tök klassz az emberek búvóhelye, ahol a kulcskifejezés, hogy természetalkotta az egész, az embereknek csak az alagutakat kellett bővíteniük, a képen látható hely a fürdőhely egy egyszerű barlang… a két szereplőn meg egy karcolás sincs, pedig legalább Vandán kéne pár sérülésnek lennie…
    Mindig furán tudtam hozzá állni a könyvhűséghez, itt se kéne ennyire kiakadnom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.