Think Tank = a Warner akar egy Pixart

A Warner Bros. létrehozott magának egy “feature animation creative consortium”-ot, amivel a céljuk a Pixar trónfosztása. Bár ez nem jó cél, hiszen a Brave és a Cars 2 után… A lényeg, hogy a Think Tank évente egy animációs filmmel fog érkezni számukra, rögtön 2014-től kezdve. Az eddigi tagok: Phil Lord és Chris Miller, akik a Cloudy With a Chance of Meatballs-t hozták nekünk legutóbb. Ezen kívül: John Requa (Crazy Stupid Love rendező), Glenn Ficarra (Crazy Stupid Love rendező), Nicholas Stoller (The Muppets írója) és Jared Stern (Mr. Popper’s Penguins). Az egész lényege, hogy ők tényleg kreatívan végigvezetik a projekteket.

Az alső művük a The LEGO Movie lesz, Phil Lord és Chris Miller írja-rendezi. Ebben a főszereplőt összetévesztik egy legendás figurával, és az egész LEGO világot kell megmentse a gonosztól, aki mindent össze akar ragasztani.

6 hozzászólás a “Think Tank = a Warner akar egy Pixart” bejegyzéshez

  1. “az egész LEGO világot kell megmentse a gonosztól, aki mindent össze akar ragasztani”
    Akkor jó sok higitóra lesz majd szüksége a főhősnek.

  2. Amíg nem az lesz, hogy évente jón legó anim. film, addig oké… a játékoknak sincs sok értelme és azok is csak jönnek.

  3. phaemoor: semmi különös, csak a Brave-nek nem volt annyira eredeti alapötlete, mint a Pixar filmeknek általában, ezért eljött számukra a végítélet napja.

  4. A Brave-et sajnos én is vérgyengének találtam. :/ A Cars 2 meg rohadtul nem érdekel…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.