Toro nekiül a “Dark Universe”-nek

Úgy néz ki, hogy Guillermo del Toro mégiscsak csinál filmet pár eddig hanyagolt természetfeletti DC képregénykarakterről filmet, konkrétan a Swamp Thing és John Constantine lesznek fókuszban, de Zatanna, Deadman és Etrigan is feltűnik.

Sajnos minden komolyabb infó hétpecsétes titok, konkrétan az összes karakter neve is, Toro csak annyit árult el, hogy már van író, de a nevét nem tudhattuk meg. Na meg kifejezte, mennyire imádja Swamp Thinget, és a rendes Constatine-t, ezek szerint nem a Keanu hígítottat (pedig az nem is volt rossz film).

Ezen kívül még arról beszélt, hogy a DC nagyon igyekszik egységessé tenni az univerzumát. A Nolan teremtette Batman és az idei Man of Steel viszont hangulatban már jó alapozások a fentieknek.

3 hozzászólás a “Toro nekiül a “Dark Universe”-nek” bejegyzéshez

  1. A Keanu féle Constantine egyik kedvenc képregényfilmem. És ezzel sokan vannak igy az ismerőseim közül. Jó történet volt 1-2 csavarral a végén. Kiváncsi vagyok, hogyan mutatják be majd az új Constatntinet.

  2. Bevallom, egyáltalán nem vagyok otthon a képregények világában, csak a filmeken keresztül ismerkedtem eddig velük, úgyhogy ezek a karakterek semmit nem mondtak nekem, amíg utánuk nem néztem kicsit…És hát van itt félig növény (!!)-félig humanoid izé, egy Krisna által megtámogatott halott artista, és a legbájosabb: egy démon a pokolból. Na most mindez Del Toróval megspékelve valami embertelen nagy királyság is lehet (á la Hellboy-az első részét annak imádtam), de (és mondom, nem ismerem a karakterek körüli világot, ellenségeket, semmit, szóval nincs egy komplex képem) egy nézhetetlen szemét keletkezése is benne van szerintem ebben a projektben.

  3. Én mint képregény buzi azt mondom a Swamp Thinggel sikerült a leggagyibb comicba belenyúlnia. A fenti nevek mind azért tűntek fel, mert szerves részeit képezik a Swamp Thing képregény sorozatnak. Ezernyi értelmesebb DC karakter van, mint ez.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.