A Pacific Rim és a narrálás

Az új Pacific Rim trailer nézhető most meg.

Mellesleg kevesebb GLaDOS lesz a Pacific Rimben. Del Toro nagy Portal rajongó, ezért szaladt meg az új filmje trailerében a keze a színésznő hangjával, de a kész műben kevésé lesz olyanra effektezve, mint a játékban.

human
írta
2013. 01. 09. 03:38
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Pacific Rim és a narrálás” bejegyzéshez

 1. Olyan szép látványos…meg Mr. Barksdale-nek is hajlamos vagyok mindent megbocsájtani, de szerintem ez a film nálunk bukásra ítéltetett.

  Egyszerűen kispályás nyomorék vagyok – tudom, szégyellem- de amikor meghallom amint kilövik Cigány Veszélyt, mindig kiesek a ritmusból és megvidámok. Megindul a képzeletem és huss, oda a hangulat, oda a film.

  Aztán eszembe jut a Kula Shaker esetlel a szépreményű Tribuzy metálzenekar hányattatott sorsa Magyarországon…

 2. Majd nem magyarítják a neveket.

  Vagy esetleg a szinkronban “Acélisten” -vagy valami más nicknevet kap.

 3. Del Toro ide vagy oda nekem ez egy szimpla transformers vs godzilla a trailer alapján, kiváncsi vagyok mit tesz ehhez hozzá a rendező személye.

 4. Del Torro, Charlie Hunnam, Ron Pearlman, Idris Elba!
  4 ok miért fogom megnézni! Mellesleg meg ne támasszunk már neki olyan nagy elvárásokat! A nyári megjelenés is hangsúlyozza, hogy ez nem lesz több egy popcorn mozinál, amihez nekem ezek a nevek már jó kiindulópontnak számítanak!

 5. David R. Blake: minden szavaddal egyetértek! Én is pont miattuk és ezért fogom megnézni.
  Én úgy vagyok vele, hogy igyekszem helyén kezelni a dolgokat: ez egy olyan film, amiben gigarobotok gyaknak gigaszörnyeket baromi látványosan, és kábé ennyi. Ja, hogy nem emelkedik shakespeare-i magasságba a történetvezetés és a karakterizáció? Segáz, mert ez nem is az a műfaj, szvsz :)
  Szóval én várom, mert mókásnak tűnik :)

 6. Semmi gond nincs a filmmel, a látvánnyal, a rendezővel, és a trailerekkel sem. kivéve egyet: miért ilyen ótvar gagyi megazordok ellen kell harcolni? Ez 5 pontot egyből levon az egészből.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.