Girls Against Boys-előzetes

Kis horrorfilm, aminek a címe eléggé megragadó. Egy sima bosszútörténetből sorozatyilkolás lesz, női elkövetőkkel. Hajaj, még ha a trailer lehetne is jobb.

3 hozzászólás a “Girls Against Boys-előzetes” bejegyzéshez

  1. Ebben a filmben aztán kevertek ám mindent. Van persze ugye az alapsztori, az erőszak, és bosszú, de ott van a teljesen felesleges romantika, meg zagyva boldognak tűnő pillanatok, egy zavaros egyveleg, a film többször fordul át véres filmbe, majd érzelmes drámába..tehát a film több részben épül fel, aki csak horrort vár az csalódni fog, (ez a film nem horror, de még thriller sem) viszont drámának meg túl véres :D Igazából a közönség sem volt teljesen elragadtatva a vetítés után, emlékszem a hardcore horrorosok kicsit fanyalogtak, pedig ami horror-pornóba belefér az itt megtalálható mind, a pisztolytól a szamuráj kardig, lassítások, erotika, brutális kínzás, igaz, hogy szinte nincs is vér, és sok dolog offscreen…

    Az egész olyan,mintha valaki egy erőszakos művészfilmet akart volna rendezni a sok kamerabeállítás, néha fókuszálatlanság, lassítások, érzelmek behozatala. Nagyon kemény film akar lenni, igazi női erőszakfilm, de pont emiatt, meg a feminista kihallás miatt nevetségessé válik. Főleg azáltal, hogy a fő cselekménynek egyszer csak vége szakad a film fele után és marad a két csaj idióta lelki világa. Annak viszont örültem, hogy kevésbé fetisizált, mint a Sucker Punch, bár itt is találni szép számmal erre utaló jeleket.

  2. Amíg bele nem keverték a kötelező jellegű leszbi felhangokat egész érdekesnek tűnt…
    utána beugrott láttunk már ilyet.
    Csak az erőszakos jelenetek nem voltak ennyire látványosak.

  3. Jesszus akkor mind igaz,latva trailer minoseget eleve low budget film es akkor jon a maszlag amit elmondtatok,hat ez egy nulla film.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.