24 hozzászólás a “Katniss tüzet fog (frissítve)” bejegyzéshez

 1. Nekem bejött a Hunger Games, szóval várom a második részt. A csaj meg még mindig elég jó ;)

 2. Nekem bejött az elsö resz, a battle royale is tetszett, de azert picit furcsalom a masodik reszt.
  Az oke hogy rendeznek meg egy tornat mert ha jol emlekszem idönkent megrendezik de hogy ugyanazt a csajt megegyszer kisorsoljak? hat en kinyirnam magam a helyebe…elég eröltetett a dolog…es gondolom ezt is megnyeri.

 3. pedig milyen jó lenne ha ilyen scifi szerü menekülős szerü film lenne, ebben a világban. de még egy játék…..

 4. A második képről ahogy a sréc fogja azt a szigonyt úszódresszben, nekem a

  Ifjú Aquaman kalandjai c. lehetésges cím ugrott be.

 5. Az oké, hogy egyesek előbb vágják le a kezüket, minthogy elolvassanak egy könyvet (evvel arra célzok, hogy jóféle a könyvtrilógia…), de azért a tartalmát ugyan elolvashatnátok, a Google mindenki barátja… De ilyen értetlen/értelmetlen kommenteken csak a fejemet fogom…

 6. Egyik könyvet sem olvastam a trilógiából,de a Hunger Games maga,mint film nekem nem jött be.Így a 2. részt sem várom,de valószínü majd megnézem ha épp nem lesz más :)

 7. SPOILER

  A második könyvben úgy kerül bele újra a torna, hogy valami évfordulóra hivatkozva rendezik a következő tornát, ahol minden körzetből most a győztesek közül választanak egy fiút és egy lányt. Evvel éreztetve, hogy senki sincs biztonságban a Capital-tól. Ennek a döntésnek a fő mozgató rugója, hogy Catness-ék az előző rész végén, az öngyilkosság ötletével kijátszották a rendszert.

  SPOILER vége

  Egyébként ne a Battle Royalhoz hasonlítsátok ezt, inkább a Spartacushoz. Én ajánlom mindenkinek a könyvet. Sokkal jobb, mint film. A film olyan, mint ha a könyv hátlapját olvasnád el. Megtudod miről szól, de nem kapsz magyarázatot.

 8. Az első nekem bejött! Én kíváncsi vagyok rá, sőt még az is elképzelhető, hogy el is olvasom a könyvet!

 9. A filmet láttam, egynek elment, de biztos, hogy a folytatást nem fogom a moziban megnézni. Még az első film előtt elkezdtem olvasni a könyvet, de annyira nem tetszett, hogy a harmincadik oldalnál abbahagytam. Egyszerűen süt belőle, hogy az írónő minél trendibbre, minél fiataltinisebbre akarta venni. Elképesztően le van butítva a szövege, és egy normális elbeszélői stílusban sokkal élvezhetőbb lenne.

 10. Bár az Alkonyatnak vége, szellemisége megmarad, amíg ez a moslék Éhezők viadala folytatódik…

 11. Béla Stark, azért érezted úgy, hogy le van butítva a szövege, mert magyarul olvastad :) Én alapból angolul olvastam, úgy tetszett, aztán elolvastam magyarul is, és majdnem besírtam, hogy a food-ra a fordító nem talált más szót, mint kaja. És mikor egy oldalon hatodjára olvasod, hogy kaja, na az már fizikai fájdalmat okoz. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy egy másik rendező mit hoz ki a témából, de nekem mindenképp otthon nézős :)

 12. human: oké, hogy nem akarják el spoilerezni maguknak a dolgot, de akkor ne írjanak ilyeneket, hogy : “Ez miről fog szólni? Csak azt ne mondjátok, hogy MÉG EGY TORNA lesz.” Nem kell elolvasni a könyvet, de egyből negatívan állni egy logikusan leírt történetnek amiről azt se tudja az ember, hogy micsoda, nevetséges.

  Spoiler
  25évente rendezik meg a “Nagy mészárlást”, mikor is kicsit módosított feltételekkel hajtják vége a Viadalt. Az első részben ugye a 74. Viadal volt. Így érthettőbb hogy kerül vissza az arénába. Mellesleg Woody karaktere az 50. Viadalt nyerte meg

 13. Első reakció: Sam Claflin? :) Szereteeeeeem
  Második reakció: el kell olvasnom a könyveket, végre valahára.
  Harmadik reakció: A címlap szörnyű.

 14. Úgy ültem le megnézni az első részt, hogy kb egy posztert láttam róla előtte.
  Tarolt nálam a film, 2012 egyik legjobbja.
  Nagyon várom a folytatást!

 15. könyv jó volt, magyarul nagyon gyenge fordítás, és azért legyünk tisztába a dolgokkal: ne említsük egy mondatban a tvájlájtal ….

 16. pedig fiatal felnőtteknek szóló regénytrilógia, szóval hasonlít a Twilightra céljában, bár jobb annál

 17. És a Twilight-nak sincs vége..sajnos, írják az új könyvet…
  Az éhezők viadala nekem simán bejön, jöhet még pár rész, csak csinálják meg jól!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.