6 hozzászólás a “A Gangster Squad még egy előzetesben” bejegyzéshez

  1. Mára van jegyem rá, de nem írok róla :P. Amúgy elég erős a kampánya, sok magazin, meg napilap hozza a posztert, és az utcán is látni őket. Nagyon kíváncsi leszek mennyire vágják meg a mészárlás miatt… Igazából az emberek nem nagyon kötik össze vele, sokan nem is emlékeznek rá, – legalábbis munkatársaim közül nem egynek ez újdonság volt, holott filmes területen dolgozunk.

  2. Sejteni lehetett, hogy nem lesz egy túl jó film, amikor Jay-Z megszólalt a trailerben, de azért volt bennem egy kis remény, hogy szórakoztató film lesz. Az ediig hallottak/olvasottak alapján még ezt a mércét sem sikerült elérnie a filmnek. Remélem ezért nincs igazam.

  3. Csak most jöttem rá ez melyik gengszterosztag, már ha komolyan vesszük az igaz történet alapján maszlagot, vagyis egy L.A. rendőrlegendát.

    Ez szerintem pontosan azok az elitfiúk akikről James Ellroy is írt kicsit más megközelítésből az L.A. Confidential-ban. Emlékezhettek Dudly Smith válogatott rendőreire, akik kihalt bérházakban izmozták le a városba érkező gengsztereket Cohen eltakarítása után.

    Sanszos, hogy ez a mozi ugyanezen bandára épít, csak míg Ellroy leírta, hogy azért takarították el Cohent és bandáját az útból, hogy átvegyék tőle a drog, kurva és szerencsejáték piacot itt mind csupán megtisztítani akarták az utcát a szeméttől :P

    Ellroy verziója azt hiszem inkább hitelt érdemlőbb, hiányzik is valami hasonló nagyon a moziból :/

  4. Megfogadtam, de nem bírom ki, hogy ne szóljak be innen is a készítőknek, akik becsábítottak erre a förmedvényre a nagy nevekkel. Ez a film egy félkész, összecsapott, feleslegesen túl-erőszakos semmi. L.A Confidental veri utcahosszal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.