Podcast: Nyilvános vetítés 026: Jack the Reacher és a két füstölgő

A héten beszéltünk a Jack Reacherről és Guy Ritchie klasszikus filmjéről. Na meg a fantasztikus új trailerekről. Jövő hétre a Cápa a feladat, újranézzük!

Premier: Dredd
Premier: Silver Linings Playbook
Premier: Beasts of the Southern Wild
Premier: Shadow Dancer
Premier: ParaNorman
Trailer: Die Hard 5
Trailer: InAPPropriate Comedy
Pixar apróságok
Megtekintve: Jack Reacher
IMDb250: Lock, Stock and two Smoking Barrels

Le is tölthető.

Shownotes és iTunes link.

10 hozzászólás a “Podcast: Nyilvános vetítés 026: Jack the Reacher és a két füstölgő” bejegyzéshez

 1. az elején nincs bemutatkozás? jó lenne tudni, hogy ki beszél? vagy csak tovább kell hallgatni?

 2. Duvall halott és “hogy is mondják a nevét?” :D
  Ez szép volt!

  Zorbára összeérő szálak :D bizony, annak idején moziban néztük meg a filmet (voltak rajtunk kívül még talán öten a teremben) és ennél a résznél már biztosan tudtam, hogy megérte a zsebpénzem tetemes részét a film:
  http://www.youtube.com/watch?v=R-C0FQ6JgrA

 3. Lehetne hogy tesztek könyvjelzőket a podcastbe? Ha jól tudom lehet, hallgatok más podcasteket is, és a zenei podcastekbe szoktak tenni, itt is jól jönne, pl átugorhatnám könnyen az éppen aktuális premier filmet ha még nem néztem meg.

 4. A ParaNorman esetén mókás, hogy külföldön már magyar szinkronnal adják a lemezeket, míg nálunk csak most megy a moziban.

 5. Jazz, nem vagyok vele előrébb :)
  De ők shownotes alapján ezt simán megcsinálhatnák, kb plusz 10 kattintás és öt perc extra meló a vágónak :)

 6. Most fogom letölteni…kiváncsi vagyok mit mondtok az év egyik legjobb ha nem a LEGJOBB filmjéről…a “Silver”-ről….ezt a filmet MINDENKI nézze meg:)

 7. human, te nagyon nem akartad szeretni a jack reachert az az érzésem meghallgatva a “kritikádat”!:) szerintem sokkal jobb film annál mint ahogy beszéltetek róla, nálam egy 7,5/10. ráadásul sikerül pár valótlanságot is felhozni ellene. Pl. SPOILER! hogy “JR csak a film felénél jött rá, hogy nem random lövöldöztek az emberekre”. – kb. a film felénél kezdett el egyáltalán nyomozni, de akkor szinte rögtön ezzel is kezdte, hogy egy konkrét célpont volt és nem találomra lövöldöztek, ezért is küldte el a csajt, hogy beszéljen az áldozatok rokonaival… az, meg hogy te rögtön erre gondoltál semmit nem jelent (bár szerintem baromi jól lett megcsinálva ahogy keresgélte a célpontokat, oda-vissza követgette őket a távcsőben, nekem egyáltalán nem jutott elsőre eszembe, hogy konkrét célpontja van, pedig rutinos kriminéző vagyok). itt a lényeg, hogy a néző az elejétől tudja nagyjából mi történt és így követi a nyomozást (pl. colombo). wayne megnyilvánulásait a témában meg inkább nem is minősíteném, mert biztos bannolás lenne belőle…:D

 8. lol, épp hogy szeretni akartam a filmet, érdekesen vezetted le az ellenkezőjét, igyekeztem a nyomozás nullasága ellenére (Colombo? ott a végéig nem tudod hogy bizonyítja be, itt meg rögtön tudtad a fordulatokat, esetleg a legvégsőt nem) is pozitívumokat mondani, bár csak 6/10 a vége.

 9. A Ravasszal kapcsolatban mondjátok, hogy a Blöffnek 6 milla volt a költségvetése amiből Brad Pitt gázsija tuti volt 2 milla. Ez nem így volt, ugyanis B.P. a Ravasz megnézése után annyira benne akart lenni a következő G.Ritchie filmben, hogy ingyen vállalta Mickey szerepét. A film befejezése után az egész stáb elment Gokartozni és csaptak egy nagy bulit, B.P. egyéb elfoglaltságai miatt nem tudott részt venni, így Ritchie elküldött neki egy Gokartot a LA címére, nagyjából ennyivel honorálva B.P. szerepét. – true story

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.