10 hozzászólás a “Catching Fire a teaserposzteren is” bejegyzéshez

 1. Erre én is kíváncsi leszek. A könyvekért annyira nem voltam oda, de végülis tetszettek, viszont az első rész filmen nagyon szerettem. Megvolt benne az a plusz, ami a könyvből hiányzott.

 2. Érdekes, szerintem épp az a plusz hiányzott a filmből, ami a könyvben volt. Remélem a második részben jobban sikerül majd megragadni a hangulatot.

 3. gyerekek, akkor ti olvastatok mar a könyvet, egy kerdes, mert nagyon filozok, hogy vegyem e kezbe vagy sem. Van benne valami eredeti vagy az egesz Battle Royal es hasonlok koppintasa USA-sitva? Altalaban nem tetszenek a lopott es USA-sitott törtenetek (barmiben, film, könyv etc)

 4. +1 a kamerarángatás ellen.
  nem tudom elhinni hogy bármelyik önérzetes operatőrnek ne lennének rémálmai ha így kell dolgoznia. csak tudnám, hogy ki találta ki, hogy ez jó nekünk

 5. brianaspirin: Attól, hogy Te nem szereted, attól még nagyon sok esetben igenis hasznos, és jól alkalmazható megoldás ez. Plusz az Éhezők Viadalában ahhoz, hogy vért is tudjanak beletenni, szükség volt rá, mert azért mégiscsak a PG-13 volt a cél, és ahhoz képest elég sok vér és gyilok volt benne.

 6. Miért ennyire életképtelenek az emberek?! Mi az, hogy kezedbe vedd a könyvet vagy sem?? Fent van már mióta a neten “ingyen kölcsönözhető” változatban vagy kiveszed könyvtárból és beleolvasol bakker. Aztán eldöntöd, hogy tovább olvasod-e vagy sem… Istenem.
  BTW a könyv _szerintem_ sokkal jobb, mint a film. Egyszerűen részletesebb, jobban bele lehet látni a történtek hátterébe. A filmből ez az időhiány miatt értelemszerűen kimaradt, ettől függetlenül látványos, jól összerakott darab.

 7. Trib: én is így álltam neki, de van benne egyedi! Kb. a könyv felétől már nem is jutott eszembe a BR. :D Persze attól még nem übereli. De nagyon jó könyv, főleg a 2., szóval nyugodtan állj neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.