11 hozzászólás a “Ilyen lesz a Drágább, mint az életed” bejegyzéshez

 1. Én azt mondom korrekt. Ettől (ha lehet választani) még eredeti nyelven nézném meg.

 2. Ez most valami bugos trailer, vagy még nincsenek kész az effektek, vagy csak én vagyok hülye és rosszul látom? 0:49 jön a páncélautó szemből, hozzá sem ér a kocsikhoz, úgy repülnek arrébb…

 3. Valszeg ez csak a trailerhez összedobott szinkron. Am 0:49-nél hogy látszik, hogy a pénzszállító hozzá sem ér a parkoló kocsikhoz. :DDD Én am rohadtul várom, nagyon bírom a Die Hard szériát, meg BW-t is.

 4. Kameramn rosszul látod… :) nem maguktól repkednek a kocsik, látszik, hogy nekimegy a páncélautó.

  Bruce szinkronja a szokásos, de én is inkább nézném original nyelven, remélem behozzák felirattal is. Bár sanszos, hogy szinkronnal látom először…

 5. A kocsik valóban elég furán repkednek, de azokat valóban a nagy gép löki meg. A helyzet az, hogy ezek mű kocsik, nagyon könnyűek, talán még valami iránybaállított futókerekük is lehet. Kicsit tényleg mű.

 6. Tudom, hogy le vagyok maradva, de nekem a trailer legnagyobb meglepetése, hogy abból a bazi nagy fekete izéből Zana Zoltán művész úr pislog ki szigorúan.

 7. Nagyon várom, bár az egysorosok (lehet csak a szinkron miatt) hihetetlenül gyengék

 8. Bástya:
  Nem mű kocsik, húgom vőlegénye operatőr volt a forgatáson, én is kérdeztem, hogy ezek csak kasztnik? Azt mondta nem, ezeket fullo autók, a gyárak adják őket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.