S-VHS-előzetes

A nem annyira nagy sikerű, de jó horror antológia, a VHS folytatása is trailerrel jött végre. Rengeteg híresebb horrorrendező dobja össze a filmet.

human
írta
2013. 01. 17. 03:51
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “S-VHS-előzetes” bejegyzéshez

  1. Már herótom van ezektől a kamerarángatós filmektől, egy tök jó sztorit ugy el lehet cseszni vele :/. A cloverfieldnél még elment de ezekből igy szinte semmit nem lehet már kilátni

  2. Knight, egyet értek, de szerintem te nem láttad az első részét, mivel talált kamerás vagy sem, azthiszem 2012 legjobb horrorja.
    Szerintem tagadhatatlan hogy nagyjából a kilencvenes évek óta nagyon kevés az olyan horror amiben átlagemberek a szereplők, ebbe a filmbe a szinészek miatt sokkal jobban bele tudod élni magad mint bármelyik láncfűrészes vagy elm utcás rebootba.

  3. Az első tök üdítő színfoltja volt a tavalyi horror felhozatalnak a Fekete ruhás nő mellett. Kíváncsi vagyok rá.

  4. Még meg is nézném, ha nem egy újabb kamerás baromság lenne. Miért nem lehet normálisan leforgatni? Ja mert kevés pénzből nagy haszon kell?

  5. zsocso: haszon? pénz? nem hittem volna, hogy valaki ennyire a kamerát nézi és nem a filmet.

    nekem speciel tök mindegy, de a vészhelyzet óta a kézikamera a legjobb dolog, amit elkezdtek komolyabban is használni. sokkal autentikusabb a hatása, nem annyira színházi.

    csak jókor kell haszálni. a vészhelyzetben remek volt. a ryan közlegény eleje fele ennyire lett volna ütős. a horrorokban szerencsére nagyon jól alkalmazzák.

  6. felker: Én ha rászánok 2 órát és leülök megnézni egy filmet, akkor nem kivehetetlen jeleneteket és gyomorforgató kamera rángást akarok nézni, nulla szinészekkel. Nem mondom, hogy ennek a filmnek rossz a története, de miért nem lehet normálisan megcsináni? Persze aki szereti ezt a stilust, annak jó szórakozást kivánok hozzá.

  7. Gurdjieff

    Láttam az elsőt és nem volt rossz, am manapság ritka már a jó horror meg ugye Mo-ra be se hozzák sajnos a mozikba se :/. Megnézem ezeket a kamerás dolgokat csak pl pont ennél mondom azt a trailerre h azért ekkora rángatásokat beletenni tényleg kivehetetlen az egész :)

  8. A V/H/S valami nézhetetlen förtelem lett. Nem a kamerarángatás cseszi el, hanem a brutálisan idióta koncepció, a rosszul megírt sztorik, az antipatikus karakterek, a nagyrészt rémes színészek. Egyébként valaki nem szólt volna a szerencsétleneknek, hogy a filmeket VHS-re kellett volna forgatni, hogy passzoljanak a címhez? Csak rá akartak játszani a 90-es évek nosztalgiára a “nézzünk kazikat a kísértetházban” kerettel, és tekintve, hogy a filmet nulla pénzből forgatták, szépen kerestek vele.
    Ugyanez lesz a második film is. Hány hónap alatt hozták össze? Kettő?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.