Spring Break Bitches

Megérkezett a James Franco és a lányok főszereplésével készült Sprin Breakers első két trailere. Sok fürdőruhás fiatal van benne, meg fegyver, meg erőszak. Próbálták túlpörgetettre készíteni a videót. 4 lány csak a kalandot kereste, egy Alient találtak.

28 hozzászólás a “Spring Break Bitches” bejegyzéshez

  1. trailer alapján ebből a filmből csak a cicik és a popsik érdekelnek, szóval talán a lányok miatt adok neki egy esélyt, de ez a fegyveres, gangsztás marhulás….

  2. Még nem tom hova rakni. Az, hogy külön ki van írva a végén,h Skrillex zene van benne, elég lol.

  3. Elsőre nem igazán fogott meg. Bár tény hogy Franco egyedi lett. Az egyik mondatra felfigyeltem, “pretend its like a video game”, ezt valamelyik amerikai játék utáló politikus/liga/szervezet biztos elő fogja hozni valami ügy kapcsán, hogy nemtetszésüket nyilvánítsák.

  4. James Franco mint szinész ,ok.
    De most komolyan 4 tini pin csi kell egy Big heist végrehajtáshoz….? :/

  5. moziban biztos nem, főleg ha be se hozzák, de valahogy máshogy meglessük majd
    dzsémszfrankó y’all

  6. Kicsit meglep hogy senki sem mondta eddig mekkora ganélé ez a szar. Nem is értem Franco miért adta a nevét egy ilyen tini picsa filmhez. Ja tudom mert a csaja Ashley benne van. Amúgy azt se értem ő mit keres benne ő nem egy hülye üresfejű Disney kurva mint a többi,

    Ez lesz az év legszarabb filmje eddig biztos vagyok benne. Ha csöcsöket meg popót akarok bámulni nézek inkább pornót. Legalább nem felnőtteket játszó ovisokat fogok látni. -.-“

  7. Mondjuk az is sokat elárul hogy Emma Roberts kiszállt a filmből. Ő legalább tudja hogy az üresfejű tini ribiknek készült a film. FŐLEG hogy Skrillex vagy mi a franc szól benne az meg még nagyobb példa arra hogy semmit se ér az egész.

  8. Dark, mindegyik felnőtt, plusz fogjátok már fel, hogy a színésznők kurválkodása messze nem pornó, a pornó erre nem alternatíva.

    biztos több lesz benne, ha Franco elvállalta, de legalábbis fun lesz.

  9. human mindenki más a véleménye. Ahogy érzed ha ez neked fun. Franco meg nem tudok rá mint mondani, szerintem csak felügyeli a nőjét. ^^’ De amúgy teljesen mindegy miért van benne, a film egy nagy nulla. Ha te ezt a filmet FUN-ként értékeled nem értesz a jó filmekhez kicsit sem. Vagy csak nem láttál még jó vígjátékot. :) Nem sértés de így gondolom. Ennyi erővel nézz Hannah Montanát vagy mittom én miben van ez a Selena Gomez. Az is tök fun. :)

  10. Kíváncsi vagyok. Azért Harmony Korine eddig egy kicsit más stílusban mozgott :D Úgy sejtem nem lesz olyan egyszerű, mint a trailer muatja :D

  11. FELNŐTTEK? :D Ezt most komolyan gondoltad? Selena 20 éves. Idén lesz csak PAPÍRON felnőtt. :) Ashley épp hogy 21 Vanessa H. valóban felnőtt legalábbis papíron, mert 24 éves. De nézzük már milyen filmjei is voltak eddig? Fele soft porno. Ja meg ugye van neki home made pornója is. :P A többit nem ismerem mert tök no name csajok. Szóval azért ne túlozzunk, hogy felnőttek. Papíron talán. De ha már felnőtt egy csaj akkor már soft pornót kell csinálnia? Ja igaz másra nem veszik őket fel, NEM VÉLETLEN. Elvégre nem egy Maryl Streep egyik sem. :)

  12. Amikor meghallom ezt a szar zenét, mindig eszembe jut, hogy csak én lettem öreg, vagy ez tényleg ilyen szar?

  13. Desmond ehhez nem kell tudósnak lenni a szart könnyű felismerni már több mint 2 ezer film megnézése után. :) Ráadásul a szar messziről bűzlik szóval idáig érzem a szagát. ^^ Ha fogalmazhatok így. Egy jó színész még nem garancia arra hogy jó lesz a film is már pedig Franco-n kívül nem igen tudnék mást mondani. Ez pont olyan amikor az Alkonyat előzetesét láttam egyből tudtam, hogy szar lesz és lám az is lett. :) Amerika nem tud tinikkel jó akció féle vígjátékot. Az Angolok tudnak de ott nem is tini pop csillagokkal rakják tele a filmet. ;)

  14. darkeagle nagyon kiakadtál úgy látom. Én is megnéztem már több ezer filmet, ebből a trailerből nem jön le h gigaszar lesz, sőt, a fesztiválon ahol ment sem úgy jött ki mindenki, hogy gigaszar.

    mondom ezt úgy, hogy a Skrillexes előzetes nem a legjobb

    DH: ha komolyan kérdezed, akkor inkább a komoly kérdésed miatt vagy öreg :D mindig van az embernek olyan stílu8s, ami nem jön be, ez nem korfüggő, még a 15 éves Skrillex rajongók is fújnak a Trapre, ellenben aki kiakad a “mit hallgatnak a fiatalok” dolgon, az már más kérdés :D

  15. a trailer alapján ebből bármi lehet. valami baljósat érzek benne, mintha lenne valami a háttérben a cukitinibuli mögött. nem mondom, hogy moziba rohanós, de éppen az ilyesmi durranhat nagyot.

  16. DarkEagle nem értem mit vagy így kiborulva, ennyi erővel 100-ból 99 akciófilm mekkora gané, hisz miről szól? Autósüldözések, a főszereplőre ráeresztenek egy kisebb raktárnyi lőszert, ami meg sem karcolja, de ő leszed mindenkit még szinte csukott szemmel is, villan néhány csöcs meg segg, robbantgatnak párat, csúnyán néznek egymásra meg fenyegetnek és mutogatnak, elcsattan pár öklös aztán happy end. Hát hagyjuk már.
    Nem kell érte moziba menni feltétlen, de lehet ebből simán több, amit nem lőttek el a trailerben. Várós!

  17. Húhh, látom nagyon nagy felhördülést keltett a film, és eddig vártam, hogy hozzászóljak, mert múltkor is lenyomták a pozitív kommentemet, de most már úgy érzem, muszáj.

    A film TÉNYLEG nem az év filmje, és nem mondanám se túl komédiának, se túl akciónak, eléggé egy furcsa mozi. Van egy nagyon érdekes hangulata, kicsit a Magic Mike-hoz hasonlítanám, de nagyon (NAGYON) elvont értelemben. Mindenképpen átlagon felüli kísérletezés, nagyon arthouse, szóval szerintem ne írjátok le, nekem mindenképpen pozitív tapasztalataim vannak róla. Kétszer néztem meg, és még mindig nem tudom igazából hovatenni, és nagyon könnyű utálni, tényleg, de valami mégis megmozgatja benne az embert.

  18. anthony711 – én inkább erőltetettnek mondanám a mögöttes tartalmat a fiatalok nihilizmusáról és sekélyességéről. Én pont azt éreztem, hogy valaki nagyon nagy művészfilmet (sőt kultfilmet) akart forgatni, de rengeteg az erőletett és túlságosan kiszámított beállítás.

    Fiatalok között lehet-e kult? Akik bírják a félmeztelen, alulöltözött csajokat, a drogos bulikat, a zenét, egy idióta rappert, azok között mindenképpen. Nekem annyira nem jött át, amit a rendező sugallni akart.

    OFF Amúgy basszus néha szervezni kellene fesztivállátogatást, te is sokat jársz, gondolom innen is még jópáran, egyszer egy közöset össze lehetne hozni valamelyik európai nagyobb fesztiválra…

  19. Nekem ezek a trailerek a Project X-et juttatják eszembe. Először azt gondoltam ott is, hogy mi ez a kamerás szar? Aztán meg egy szórakoztató film lett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.