Már írják a Terminator 5-öt

Konkrétan a jogokat megszerzők felfogadák Laeta Kalogridis (Avatar, Shutter Island) és Patrick Lussier (Drive Angry) írókat, hogy üljenek neki a forgatókönyvnek. Mindezt a Zero Dark Thirty és a Mission: Impossible – Ghost Protocol producereinek támogatásával.

Poén, egy héttel azután jön a bejelentés, hogy Swarci már leírta az egész projectet, és alig várja a Conan-folytatás munkálatait.

14 hozzászólás a “Már írják a Terminator 5-öt” bejegyzéshez

 1. Engem az sem érdekel ha Swarci végül nem lesz benne. Már az sem,hogy ki írja és rendezi. De könyörgöm…..legyen meg benne mindaz ami a Salvation-ben nem volt! Úgymint: háború, T800-as gőzgépek töménytelen mennyiségben.

 2. Amíg Arnie és Cameron nincs benne addig leszarom ! pedig nagy fan vagyok

  Arnie a motor , Cameron pedig a lelke a dolognak.

  Béke !!

 3. Swarcit ránctalanítani kell CGIvel, és meg van oldva.
  Ennek a filmnek pedig vissza kell térnie a gyökereihez, rated R kötelező. Folyjon a vér.

  Én bírtam a Salvationt is, a mad max hangulattal nincs baj. De most már tényleg időszerű egy jó kis T1-T2-es szerű sötét mass battle.

 4. Schawarzeneggert nem szabad már a közelébe sem engedni a terminator szériának, kivénült már az öregfiú a T-101 eskedésből. totál hiteltelen lenne, max úgy csinálnák meg mint Tronban a Bridgest, nem nézett ki túl jól befiatalítva, nem volt túl hiteles a látvány.
  Menjenek csak a Salvation vonalon tovább,csak még sötétebb ,még előremutatóbb kéne legyen.
  Nem akarok még egy jelenben játszódó visszajött a robotember szarságot, abból már három bőven elég volt. Nagy epic gépháborút akarok! és vérorgiát. Schwarzenegger pedig nem kell bele!

 5. Én két és fél órán át akarom nézni ahogy gyilkolják egymást a jövőben az emberek és a robik. Sok robbanást akarok, rengeteg gépzsírt, legyen minden koszos és hulljanak az emberek mint a legyek!

 6. “Én két és fél órán át akarom nézni ahogy gyilkolják egymást a jövőben az emberek és a robik.”

  Sokan erre lennének kíváncsiak, köztük én is. Kéne indítani egy petíciót és eljuttatni a stúdiónak mert maguktól nem lesz annyi eszük,hogy erre rájöjjenek. :D

 7. “max úgy csinálnák meg mint Tronban a Bridgest, nem nézett ki túl jól befiatalítva, nem volt túl hiteles a látvány”

  Nem volt teljesen hiteles, ezt aláírom. De nem is az eredeti Bridges volt “befiatalítva”, hanem egy másik színész játszotta, aki kapott egy CGI maszkot.

 8. Remélem nem akarnak még Arnolddal forgatni basszus! Csináljanak már végre egy olyan Terminator filmet ami nem trágya kategória.

 9. Amióta csak gyerekkoromban megláttam a Terminátor 1 és 2 kékes színű jövőképét, egy olyan filmre vágyom, ami egész végig ott játszódik. Amit James Cameron rendez, Brad Fiedel szomorú szintetizátora szól a háttérben, és olyan a jövő, amilyet a ’80-as években elképzeltek, minden hibájával együtt. Skynet egy központtal, amit el lehet pusztítani az utolsó, mindent eldöntő ütközetben… roncs autók… lézerfegyverek… katódsugárcsöves kijelzők. Kék színszűrő, szigorúan éjszakai akciók. Csak éjjel lehet mozogni a fejvadászok miatt, ugyebár.

  Ezen kívül egyvalamit néztem volna még meg: Schwarzenegger dupla szerepben, saját maga ellen, Terminátorként.

  A T3-T4 számomra nagyon silány, összecsapott művek.

 10. James Cameron nagyon jól tudta, hogy ebben a sztoriban ennyi van, nem véletlenül szállt ki két film után.
  A szörnyű harmadik, a katasztrofális negyedik rész és egy vállalhatatlan tv-sorozat után nem is értem, kinek vannak még illúziói ezzel kapcsolatban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.