The Brass Teapot-előzetes

Na ebben nincsenek nagy sztárok, bár Michael Angarano és Juno Temple, a két főszereplő már feltűnt itt-ott, viszont az ötlettel megvettek, a borzasztó zene ellenére is. Mondom: a két fiatal talál egy olyan teáskannát, amiből pénz repül ki, amikor fájdalom éri őket. Avagy minden pofon, fogájás, brazil wax komoly összeget ér. A kérdés: hol állsz meg?

10 hozzászólás a “The Brass Teapot-előzetes” bejegyzéshez

  1. Az ötlet valóban nagyon jó, de sajnos a trailer nem igazán. Nem tűnik elég vicces/jó filmnek. Egyetlen jó pillanata a két erőszakos zsidó volt. A főhősök pedig kicsit ellenszenvesek.

  2. bizti az lesz a tanulság hogy nem kell “túl sokat” akarni az élettől és meg kell elégedni a “kevés”sel is, ami amúgy annyi pénzt jelent amennyit a tisztességesen dolgozó káeurópai polgár száz év alatt sem lenne képes letenni az asztalra.

  3. Az alapszituációból azt hittem, hogy a vége felé valamelyik szereplő már élve fogja boncolni a másikat a lóvéért, ahogy az a valóságban lenne.
    Azon azért röhögnék, ha a film végén, miután valami maradandó károsodást okoztak maguknak, bekopogtatna náluk az adóhatóság.

  4. mivel varázslat, így nem kéne ezen kiakadni, valszeg “az aktuális fizetőeszközt” a működése és kész :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.