16 hozzászólás a “Indy megkapja” bejegyzéshez

  1. Nagyon gyenge, szánalmas érvek! Látszik hogy nemsokat tud a háttérről. Pl lehúzza a fridzsideres részt pedig az egy nagyon jó kis easter egg, tudnillik az 50es években úgy reklámozták azt a tipusú fridzsidert hogy még az atomot is túléli! Pfej nagyon összement ez a csávó előttem…

  2. Az ilyen hozzáállás a teljesen logikátlan, nem a film, pedig eddig szerettem a ScreenJunkies-t, de egyre rosszabbak ezek az Honest Trailerek. Ilyen eredménnyel pocsék film a Végzet Temploma, mert ki a frász hinné el, hogy kitépik egy ember szívét, és az túléli…

  3. szerintem vicces. :) és sok igazság is van benne, csűrhetjük csavarhatjuk de az igazság, hogy ez egy nagyon gyenge, felejtős folytatás lett, ha vissza mehetnék az időben, inkább kihagynám a megnézését…

  4. Én nagyon akartam szeretni ezt a filmet, néha még ma is rám tör, hogy nagyon akarom szeretni :/

  5. Megnéztem most vagy 4 Honest Trailert, és habár lehet elsőre vicces, de nagyon idegesítő, hogy mindenbe belekötnek. Ha akció akkor az a baj, ha dráma akkor az a baj, ha fantasy az meg nagyon nagy baj. Én tényleg nem értem, hogy mi a francért járnak ezek moziba ha ennyire kritizálnak minden egyes pontot. De még a jó filmeknél is! Ezt nem értem. Ha ennyire zavarja őket, akkor miért nem olvasnak könyvet?
    Szánalmas, mindenbe belekötő figurák. Plusz az egyik “kritikus” úgy néz ki mint az a kövér-mackósapkás mém hapsi, aki valószínűleg többet tud a japán tentacle mesékről mint megengedett, egy másik meg szerintem két hete nem zuhanyzott, fésüt meg még moziban sem látott.

  6. A trailer lehetne betalálóbb is, de ez a film sajnos ettől függetlenül pocsék… Olyan szépen, kereken lett lezárva a trilógia az Utolsó Kereszteslovaggal, nem kellett volna így belerondítani.. :-/

  7. Őszintén, ha már folytatták az Indy-t, egy új főszereplő kellett volna, mint a Bond filmekben

  8. Sztem király kell ilyen is ahol mindenbe belekötnek. Bár tudom itt sajnos nagy hagyománya van az “akkor csináljál jobbat” meg az “akkor nem kell nézni” hozzáállásnak a kritikus vélemények irányába. ;)

  9. Harris Kapitany:
    Igaz, csinalja valaki, persze ilyen is kell, de nekem tenyleg az nem tetszett, hogy meg a vilag legjobb filmjeit is ugy lehuzzak mint ha egy pocsek B film lett volna. Pl GyürükUranal beszolasok, hogy milyen gaz, misztikus lenyek, meg orias sasok. Most öszinten, ezeket nem Jackson szopta az ujjabol.
    Tenyleg erdekelne, hogy ezeknek mi az a film amibe nem kötnenek ennyire bele.

  10. Trib: itt nem a belekötés, hanem a poénkodás a lényeg, más kérdés, hogy az utóbbi 3-4 videójukból pont ez hiányzik.

  11. Ez a film valóban gyengébb a 3. résznél, de annál mondjuk az összes többi rész gyengébb.
    Viszont megnéztünk pár további “honest” előzetest, és azt kell mondjam, hogy eléggé erőltetett.
    Sztem minden mozirajongó érzi ugyanezeket a dolgokat (mint pl. a GYU-nál az 5 egymás utáni “befejezést”), de a filmeket nem csak az értelmükért nézzük .-)

  12. Bőven van benne igazság, sajnos. A dzsungeles rész például minden kritikán aluli, minősíthetetlen. Szerintem ez a film megérdemelte a kifigurázást, nekem a Prometheus honest trailer is nagyon tetszett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.