Olympus Has Fallen: előzetes és poszter

A fehér ház megkapja idén. Egyrészt Tatum és Emmerich is valahova ide helyezett el egy akciófilmet, miközben Gerard Butler egyedül visszafoglalja pár terroristától. Ez utóbbinak az előzetesét kaptuk most meg. A szokásos téma, az elnökön foglyul ejtik, elfoglalják az épületet, de egy emberrel nem számoltak. Mindez a Training Day rendezőjétől érkezik.

HD a nagyoknak.

33 hozzászólás a “Olympus Has Fallen: előzetes és poszter” bejegyzéshez

 1. Pff… ennél klisésebb filmet. Hogy néz már ki az a nagy repülő? Butlerre először azt hittem, hogy Jeremy Runner, tök úgy néz ki.

  AMÚGY KELL EZ A FILM! AKAROM! :DDDD Ki nem szarja le, hogy klisés :D

 2. Jaja, eléggé gyomorforgató. MF meg hiába egyik kedvenc, de tényleg bele kell eröltetni minden második filmbe?

 3. Oké, Gerard! Komolyan találnod kellene egy ÚJ ügynököt! Ilyen gyorsan még Mr. M. Night-ot se húzták le a wc-n!

 4. Chuck Norris úgy látszik nem ért rá, ezért továbbpasszolta a kedvenc forgatókönyvét nevesebb színészeknek, hogy bátran csináljanak hülyét magukból arccal a gázsi felé :)

  Én meg már azt hittem Antoine Fuqua a Brooklyn’s Finest után komoly rendezővé vált, ááá!

 5. Én is várom ezt a filmet, valahogy a “magányos hős seggberúgja a gonoszokat” téma mindig örökzöld marad. A nyafogást meg nem értem, legalább pontosan azt a filmet kapjuk ami a trailer-ben van, nem fog csalódást okozni senkinek aki így is el akar menni rá. Manapság már ez is nagy dolog.

 6. A lényeg, hogy szétbaxxák a Fehér Házat, mint rakéta a fabódét……..
  Kell, jó lesz ez igazi agyelhagyásos kikapcsolódás………….

 7. Azért sok mindent elmond az amerikaiakról, meg hogy hogyan gondolkodnak magukról, hogy a Fehér ház kódneve “Olümposz”…

 8. ez így nagyon fos
  bármikor kapható vagyok egy jó kis agyatlan akciófilmre de ez a trailer valahogy teljesen elvette a kedvem a filmtől

 9. Nemtom, de a CGI az nagyon gyengének tűnt, itt van az oldalon lentebb a StarCraft trailer és az ezerszer jobban néz ki, mint ebben bármi. Egyébként klasszikus 90-es éveket idéző nulla IQ-t igénylő akciómozinak tűnik, szóval ebből a szempontból várós, de látványra 20 éve szebb és kiforrottabb produkciókat tálaltak…

 10. die hard a fehérházban? simán nézős, akármilyen agyatlannak is tűnik a sztori!:D nem biztos hogy moziban, de megnézem.

 11. Hát ja, valahogy igazán szerezhettek volna az armí-tól egy repcsit, amit szétqrnak, így cgi-vel nem valami jó, inkább, mint egy átlagos fps medium grafikán. Kicsit gagyik ezek a “trükkök”.

 12. A fanyalgóknak mondom, hogy a CGI-n még javithatnak a bemutatóig. Amúgy meg ki nem szarja le a CGI-t ha a belső akció jelenetek jók lesznek? Ez legyen a legnagyobb gond.És aki ismeri Antoine Fuqua filmjeit, az tudja hogy eddig majdnem mind szórakoztató volt.

 13. Kell az ilyen film, azt mondom. Számolatlanul. (Mondjuk én folyton csak várom ezeket az agyatlanokat, hajhh, ha feltámadna a Cannon, mi lenne itt)
  Nálam nézős, bár Butlert egy béna-bélának tartom. Érdekes, hogy a témában több film is jön, remélem Asylum is rákap…Az lenne az igazi csapás :D

 14. Aki Butlert “béna bélának” tartja… Kedves Frankie, haver. Csak mondom.

 15. A CGI jelen állapotában szörnyű, a film mégis die hardabbnak néz ki mint Mclane papa idei moszkvai kiruccanása.

 16. Bad-Joe-Ben-Joe Sixshoota’: Számomra Butler mindig a romantikus piperkőc lesz, soha nem igazi akciósztár.

 17. Steven Segalt kellett volna főszereplőnek, és akkor mondjuk valamelyik hétköznap 23:00-tól a film+ on elmenne, de hogy ezt moziba… :D

 18. Számomra meg mindig “This is SPARTAAA!” Leonidas lesz. :) Egyedül talán ott tetszett azzal a szakállával meg a fanatikus szemeivel a pali. Így megborotválkozva olyan meh…

 19. Valóban Die Hard klón, de teszek rá, jöhet!
  Plusz öröm végre Butlert a szaros romkomokon kívül látni valami akcióban is!

 20. Na, államügyészből elnök… szép karrier Harvey :D
  Na de komolyra fordítva: épp itt az ideje, hogy Butler a limonádé filmek felé tett kitérők után akciózzon, és ezt egy agyatlan fehér házi “egy mindenki ellen” filmben tegye? Jöhet.

 21. Nekem egyből a Die Hard 1 jutott eszembe róla…
  Másnapos vasárnap délutánra tökéletes lesz :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.