Heti mozipremierek: január 24.

Egész korrekt hetet kapunk, mindenkinek akad valami néznivaló. Na jó, majdnem mindenkinek.

 • Anna Karenina – Tolsztoj klasszikusa Jude Law és hasonló sztárok főszereplésével.
 • Egyesült állatok (Konferenz der Tiere / Animals United) – belehúznak, hogy minden hétre legyen valami animáció? Egy 2010-es németet kapnak most a kölkök.
 • Erőnek erejével (The Last Stand) – Jee-woon Kim ezúttal akciófilmet hoz nekünk Arnold Schwarzenegger főszereplésével. Bukta mint a Dredd, legalábbis odakinn, na majd itthon.
 • Kényszerleszállás (Flight) – Denzel Oscar-jelölt alakítása az ittas vezetésről.
 • Kvartett – A nagy négyes – Dustin Hoffman rendezett nekünk egy filmet, aki látta az mondjon már valami jót vagy rosszat róla.
human
írta
2013. 01. 24. 16:13
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Heti mozipremierek: január 24.” bejegyzéshez

 1. A Flight megvolt. Egész ki korrekt film lett. Ha vk komázza Denzelt, akkor ajánlott.

  Azt hiszem Arnie zsebébe ezen a héten tolok egy kis pénzt. :D

 2. Flight-tal elkéstek, nagyon… Viszont jó film, aki mozit tervez, menjen nyugodtan.

  Gabesz83: Arnie zsebébe én is toltam egy kis pénzt, csak én a könyvét vettem meg :)

 3. Kényszerleszállás (Flight) – Denzel Oscar-jelölt alakítása az ittas vezetésről.

  remélem ez nem spoiler mert akkor ….

 4. Human – azért Jango sokkal hamarabb jött, Flight-ot nagyon eltolták későbbre, azért majd 3 hónap az nagyon sok. Jango alig egy hónapot csúszott, és nem is nagyon volt felirat egy ideig – ami ugye tudjuk, hogy vízválasztó, mivel a letöltő közösség otthon 90%-ban nem is konyít az angolhoz. Mondjuk most ne kezdjük boncolgatni a feliratos oldalak felelősségét az ügyben, de komoly szerepük van az illegális másolatok terjedésében a tevékenységükkel.)

  Amúgy ez a hét siralmas eddig sajnos bemutatók szempontjából, Broken City-ről jövök, hát ha értetek már unalmas semmitmondó filmet ez az. (Érdekes trend, hogy sorra jönnek ki a gyengére sikerült filmek az év elején, Gangster Squad is lényegében a béka segge alatt van, Swarczitól sem voltam elájulva, annak ellenére, hogy nekem bejött, mert bírom a b, zs kategóriás filmeket, Lorenzo Lamas stílusban (mert ha reálisak akarunk lenni, kb ennyit ér a film), és akkor ne említsük A haunted house-t vagy a Hansel & Gretelt, mert az már tényleg a legalja..

  Amire szerintem érdemes lesz beülni az a Parker, nekem bejött Jason keménykedése, hozza a kötelezőt, nem azt mondom, hogy a legjobb filmje, de az akciók (bár kevés van belőle) Statham-esek, jól áll neki a szerep, főleg úgy, hogy a rendező a fizikai “manifesztációjára” koncentrál és nem akarja beállítani atomtudósnak, tehát helyén kezeli a karaktert.

  Ma tolom Movie 43-at, de túl sokat nem várok…

 5. A Flight nagyon erős film, az első fél órájáért pedig különösen érdemes beülni a nagy vászon elé.

  Most jövök a moziból és hát Schwarzenegger szintén jó formában tért vissza, rajta nem múlott, hogy a film végül csak erős közepes lett. A sztori és a karakterek teljesen sablonosak, az akciójelenetek viszont rendben vannak és még nevetni is lehet néha. Aki Knoxville miatt aggódna, ne tegye, jóval kevesebb jelenete van, mint amire számítani lehetett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.