The Heat-előzetes

Erről a filmről még nem írtam, pedig már volt egy előzetese. Egyszerűen túl sok már nekem Melissa McCarthy mostanában. Pedig itt kap maga mellé egy Sandra Bullockot is. Mindezt Paul Feig (Bridesmaids) új filmjében. Komolyan, ez után valaki sok jóban reménykedik.

A történet szerint a keménykezű de nem kedvelt Bullock összefog a józan paraszti eszes jópofa McCarthyval, hogy elkapjanak egy drog kingpint. Lássuk mennyire megy a “vicces néger” buddy szerep Melissának!? Úristen de katasztrófának tűnik ez a film még mindig.

human
írta
2013. 01. 24. 04:21
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “The Heat-előzetes” bejegyzéshez

 1. Nem röhögtem halálra magamat. Ez az igénytelen bunkó karakter inkább ellenszenves mint vicces.

 2. Mint Heat rajongó, fel vagyok háborodva a címválasztáson. Másfelől a karakter valóban inkább idegesítő, másfelől nincs olyan egyéb adottsága, ami miatt egy ilyet megtűrnének a testületnél (mint pl. a Dr. House-nál a zsenialitás, ami egy darabig kompenzálta a hülyeségeit). Összefoglalva: suspension of dibelief failed.

 3. Szerintem is sok lesz belőle,(miért nyomják ennyire?) nagyon ellenszenves ez a karakter. Még mindig csak a Gilmore Girls-ben alakított normális, nekivaló szerepet..

 4. “Mindezt Paul Feig (Bridesmaids) új filmjében. Komolyan, ez után valaki sok jóban reménykedik.”

  én tuti, hogy messzire elkerülöm, még bottal se nyúlnék hozzá

 5. Én Melissát nagyon tehetségesnek tartom, szeritnem a szégyen az, hogy ilyen vacak szerepekben lehet csak látni, míg a legjobb alakítását sorozatban nyújtotta. Ugyanezt vallom Jennifer Garnerről is.

 6. Amerika 60% Kövér. John Goodman-en kivül nem igazán látsz túlsúlyos start. És nagyon sok kövér nönek ilyen a természete,valamiféle védő mechanizmus.

 7. Több túlsúlyos hölgy ismerősöm is van, nem tapasztaltam náluk ilyen természetet, viszont az átlagnál sokkal jobb a humorérzékük : )

 8. Sandra “Botox” Bullock… visszatér, biztos lesz benne néhány jó poén. Sac per kb. azt bele is zsúfolták ebbe az előzetesbe!

 9. Tehát a szépségkirálynős szenvedés után megint előkerül a kemény FBI nyomozó szerep. Max egy Download gomb, és az is csak akkor ha kap egy nem túl borzalmas értékelést.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.