2 Guns az első képen

Ok, csak ezzel a duóval megvettek, kész. Mark Wahlberg és Denzel Washington, dollár a levegőben…

A rendező Baltasar Kormákur (Contraband), egy képregény alapján készült akcióthrillert kapunk majd. A főszereplők először egymást fogják vizsgálni, de kénytelenek lesznek összefogni, amikor rájönnek, hogy a maffia mártotta be őket.

első kép a 2 Guns-ból

human
írta
2013. 01. 26. 05:33
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “2 Guns az első képen” bejegyzéshez

 1. Na megint egy képregényfilm, ahol a szereplők kinézete köszönőviszonyban sincs a képregénnyel.. ennek mi értelme? Amúgy a cucc nem rossz. Remélem nem spórolnak majd az erőszakkal meg a dumával.

 2. “Na megint egy képregényfilm, ahol a szereplők kinézete köszönőviszonyban sincs a képregénnyel.. ennek mi értelme?”
  Kötözködés nélkül: Valószínűleg úgy (csak tippelek), hogy sokkal keveseb rajongója van a képregénynek, mint a két színésznek. Akik azért letettek már ezt-azt akciófilm szintjén.
  Amúgy a kép alapján: Oké, jöhet..:)

 3. Flanker – de mivel egy képregény adaptációról beszélünk, azért elvárható lenne, nem? Amúgy meg szerintem újra kiadják majd a képregényt és jönnek a vasárnapi rajongók, mint sajnos manapság a Marvel terén… Eddig azt se tudta, hogy mi fán terem, nem olvasott egy képregényt sem, de mivel látott 5 filmet már osztja az észt. Sajnos az ilyen kis csicskákkal van teli minden, elég csak körülnézni a nagyobb képregényes fesztiválokon, vagy vásárokon. A hardcore fanok lenézik az ilyen embereket (most nem magamról beszélek, én simán röhögök rajtuk)

 4. Most értem haza Denzel papa repülős csodájáról nagyon tetszett és egyébként is imádom a munkáit, +Wahlberg, engem tuti megvettek bármi is sül ki belőle, ohh f*ck yeah ;)

 5. kameraman: én meg lenézem a képregény mániásokat, akik még életükben nem olvastak el egy könyvet, mert képpel talán könnyebb értelmezni a szöveget. én már unom a képregényfilmeket is, reméljük jövőre is elárasztják majd a mozikat eredettörténetekkel, amik húúúúdeérdekesek… (hát nem azok.)

 6. Szemkivero Marky Mark al-filmes kariere egyre feljebb ivelt.
  Gondlom Denzel melle mar csak ot tudtak megvenni.
  Nagyon rosszindualtu vagy jjaaj tudom de hat ez az igazsag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.