Kevin Feige már megint a Marvel-filmek jövőjéről: Ant-Man, Doctor Strange

A lényege a nyilatkozatának, hogy nagyon kíváncsi miképp kell életre Edgar Wrigt keze alatt az Ant-Man. A film ugye 2015-re van betervezve, és elvileg már a Phase Three része.

Aztán még ezt említette, hogy érdekes lesz a karakterek fejlődése most az Avengers 1 után. Meg fogunk lepődni, és ugye a Thor 2, Iron Man 3, Amerikai kapitány 2 már az Avengers 2-t vezeti majd fel. Viszont ezután… Egyelőre azt tudjuk, hogy jön Ant-Man eredettörténete, de valószínűleg kapunk majd még pár érdekes karaktert. — Gondolom nem akarják kiégetni a “fő” arcokat a nép szemében. — Az egyik ilyen kiemelt szereplő Doctor Strange lehet; régóta szó van már egy róla szóló filmről, hiszen eléggé különleges a karakter, és eléggé eltér a már megismertektől.

21 hozzászólás a “Kevin Feige már megint a Marvel-filmek jövőjéről: Ant-Man, Doctor Strange” bejegyzéshez

 1. Ez már marha unalmassá kezd válni… eredettörténettel teli a padlás, meg a közepes és gyenge filmek folytatásaira kíváncsi leszek, mert sem a Thor, sem a Captain America nem volt kiemelkedő…

 2. kameraman: a Marvel univerzum elég nagy ahhoz, hogy ne lehessen benne ismerni mindenkit. Épp ezért aligha lenne okos ötlet csak úgy bedobni valakit a mélyvízbe, hogy el sem mondjuk, hogy szerezte a képességeit. A Fekete Özvegy és Sólyomszem emberek, vagyis nekik nem volt miről mesélniük; de ettől még egy előzményfilmet náluk sem zárnék ki…

 3. Továbbra sem értem, hogy akiket nem érdekelnek ezek a filmek, minek kommentelik/híresztelik, hogy ők utálják…De az is tuti, hogy mégis megfogják nézni xD

 4. Én mondjuk pont ezzel értek egyet. Mármint tényleg nem kell mindenkinek külön film. Strange pl simán jó az egyik közös filmbe, aztán majd egy pia mellett egyik este elmeséli hogy szerezte a képességét. Egy egész filmben szerintem unalmas lenne kicsit…

 5. Kezd ez az egész képregényes dolog nagyon kifulladni. Ellőtték már az összes nagyágyút, a Thorral már elkezdtek lejjebb ásni, az Ant-Man meg már a hordó alja.

  Fimesítsék meg inkább a “Megtorló kiirtja a Marvel-univerzumot” c. gyöngyszemet. :)

 6. Alig várom az új Marvel-filmeket! :) Az eddigi filmekben sem csalódtam, kétlem, hogy a következőkben fogok. :)

 7. Speciál én a Dr. Stranget kifejezetten várom. Mert egy eredetibb és különlegesebb karakter szerintem mint a többi. Sőt ráadásul inkább hagyományos fantasy (értsd: mágia) amiből sokkal kevesebb van mint sci-fi (Vasember, Hulk, Pókember) jellegű, meg reálisnak (Batman, Megtorló, Arrow) bemutatott hősökből.

 8. kövezzetek meg de én az eredetsztorikat szeretem a legjobban, főleg az eddig számomra ismeretlenekét

 9. Valahogy mindig hiányérzetem van az eredetsztorik után. Mintha az előétel után kirúgnának az étteremből :(

 10. Ez az ant man meg a párja, az a kis pillangócsaj egyszerűen nevetséges.

  Engem már a rajzfilmekben is idegesítettek, most meg egyenesen a nagyvászonra kerülnek.

 11. Aki nem ismeri a karaktereket csak a délutáni matinékből vagy hallott róluk egy másik képregényben, szeretném felhívni a figyelmet, hogy sokkal inkább érdekesebbek mint mások. Lehet kicsit túlzás, de olyan karakterekről beszélünk mint Tony Stark, brilliáns kutatók/doktorok akik lefele csúsztak alkoholizmus, sovinizmus, beképzeltség és még sorolhatnám mi miatt, aztán jött sok minden ami felforgatta a világukat. Ha Stark-nál annyira imádtuk ezt az első részben (mert erről szólt, valjuk be), akkor itt is van rá esély, hogy tetszeni fog.
  Engem jobban érdekel mint egy kiscserkész aki mindig is harcolni akart és kapott szérumot és nagycserkész lett belőle és harcolhat végre.
  Amiket szerintem ti nem-képregény olvasók ismertek az csak a jéghegy csúcsa, de sokkal mélyebb karakterek ezek.
  Mert ugye vannak a Thor/Kapitany karakterek es vannak a tudos karakterek (Stark, Banner, Pym, Strange, Richard, Doom, Xavier) akik szerintem sokkal erdekesebbek

 12. Jajj ne… Ant-Man és akkor gondolom Wasp is. Ezt a 2 karaktert rühellem és pont ők kerülnek vászonra. Dr. Strange viszont már érdekesebb téma. Ha nem lenne ennyi sz@rakodás a jogokkal én egy Storm – Black Panther filmre is kíváncsi lennék. A Deadpool filmet inkább meg se említem mennyire kell a népnek. Viszont a Scarlet Witch – Quicksilver – Magneto trió és vászonra kerülhetne valahogy.
  Polaris nem, őt annyira nem ismerik az emberek.
  De hogy pont azt a fogyatékost kell kamera elé tenni… Ráadásul ha már Hank Pym akkor őt Ultron-nal illene összeveretni, de ha megpróbálják bemesélni, hogy ő egyedül gyűrte le Ultron-t szakítok a Marvel-el :D

 13. tényleg, a deadpool filmről tudni valamit?

  én egy flash filmet is szívesen megtekintenék :)

 14. Szidod Pym-et es waspot, de Panther jöhet? Miben jobb ö? Csak azert mert neked pont nem tetszik.

 15. Jöjjön még több Marvel hős, mert még így is nagyon kevesen vannak + 6 hőssel is a Mesterbűnözőkhöz és ugye Thanoshoz, bár az utóbbihoz kellene még elég sok hős és szerintem lesz is, hiszen a Marvel tudja mibe vágta a fejszét. ön majd a SHIELD sorozat is amibe behozhatnak egy Megtorló meg Daredevil-t. Ja és nem hiába lesz a Bosszúállók 2 lőtt egy Fantasztikus Négyes Reboot vagy ez csak az én álmom :P

 16. Na ez kezd egy kicsit “ki a jobb hős”-be átmenni, amit ugye nem lehet eldönteni.
  Deadpoolt, ha jól rakomössze a dolgokat, akkor a Farkas filmben megölik.
  Ant-man és Wasp érdekes történetet alkothatnak, különben is ha jól tudom eredeti Avengers tagok és ha végig akkarjuk nézni Ant-mant, akkor kéne Yellowjacket is. További film ugye a Galaxy amit egy Avengerses panoráma képen itt az oldalon meg lehet tekinteni az Avengers marketing hulláma alatt. Strange érdekes lehet, itt egy későbbi Póember filmet is lehet feltételezni. Meg amugy is Phase 3-ról beszélünk, amibe még sok mindenki beleférhet és szeritem ide jön a Galaxy is. Dc-ből most kezdenek el majd jönni, sorozat már van és sztem nagyon jó. Amugy is a Dc pont ezt a mélyvizes dolgot csinálja, hiszen előbb JL és utána lesz a karaktereknek külön film.Ja ha jól emlékszem valahol azt olvastam, hogy terveznek egy Megtorló sorozatot, ezzel is letudva ezt a karaktert, hiszen a későbbiekben nem kell, max vendégként. Én mondjuk az új x-men szériából és a jelenlegi és talán a második generációs Avengers-ból megnéznék egy AvsX filmet is.
  Amugy szerintem is Marvel jöjjön több mint DC, bár ezt nem ismerem annyira (CN, néhány képregény és filmek), de Flash jöhetne és szerintem elkezdhetnének a nyitva hagyot Drake szállal egy Nightwinget vagy egy kicsitt érettebb Tini Titánokat.
  Sziasztok!

 17. Deadpoolt nem ölték meg a farkas filmben. A csávónak nagyon gyors a regenerációja, gyk hallhatatlan. A filmben levágták a fejét, majd a végén szépen lassan a teste visszamászott hozzá.

  Nem rég volt vége a Phoenix 5 sorozatnak. Nagyon tetszett. Abból egy filmet bizony el tudnék képzelni.

 18. Na ezt a regen cuccot nem tudtam, bár ezt így elképzelve elég bizarr.
  Ja és még annyi, hogy ahány generáció annyi féle Marvel történet. Pl. A 94-es x-men, Fantastic Four, Ironman és a modernebbek Evolúció, Fantasztikus 4ből volt új, Vasemberből megasszem több is. Szóval, azthiszem még az unokát is kisérni fogom moziba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.