12 hozzászólás a “Jó nap ez az autós üldözésre” bejegyzéshez

  1. Eddig nagyon vártam a filmet…eddig…a vágás szörnyű, a hangeffekt meg, mikor lezavar egyet Kamarásnak, szégyen.

  2. Ez miez? Hát messze járunk az igazi Die Hard feelingtől az biztos. Mi volt az a bitchslap? Megnézem, nem azt mondom, de egyre jobban elbizonytalandok a filmmel kapcsolatban.

  3. azt azért ne gondolja senki, h a filmből egy az egyben át van emelve ez az egy perc. ez egy picivel hosszabb rész megvágva az tuti. a gagyi hangeffektre viszont nincs mentség.

  4. Lehet hogy velem van a baj, de mi a problémátok? Szerintem teljesen jó. A Die Hard, mindig is akció film volt, némi humorral is. Ez pont egy ilyen jelenet. Nem értem…manapság már mindent csak fikázni lehet?

  5. dehogy jó. bár ez csak egy perc, és a korábbi filmek (a harmadikig) se a mélységükről voltak híresek, de ez valami förtelmes. van a hosszabb, Mercis videó is, abban a kocsi effektek, basszus, iPhone játékokban használják ugyanazt a csikorgást/nyikorgást, amit alávágtak. igénytelen. nincs hangulata. értelmetlen darálás.

    aztán ki tudja, ez még nem a végleges, gondolom. de az is hihetetlen, hogy Kamárás baszics 10 másodpercet nem képes ripacskodás nélkül eljátszani. eh. mindegy, nem tudom mit vártunk a negyedik után.

  6. “de ez a film förtelmes” Melyik mozikban játsszák már?

    Fogadjunk! Ha mondjuk egy Die Hard-ot sem forgattak volna le soha, és ebben az évben kijönne az első rész, azt is mindenki szétfikázná. Semmivel sem voltak benne jobb hangeffektek. Csak mindenki szemellenzősen nézi a régi filmeket.

  7. Nekem egyetlen egy bajom van ezzel az ötödik résszel: csak szerintem túlságosan kék a felvétel? Inkább egy angliai esős környezetre emlékeztet mint oroszországra. De egyébként a film várós nekem így is úgy is! :)

  8. “de ez a film förtelmes”

    ilyen hol olvastál? az a kedvencem, amikor valaki kitalál valamit, és elkezd saját magával vitázni. :D

  9. Nem értem az embereket, mit kell ezen fikázni? Ebbe egy fikázható dolog van, hogy kb önismétlés, mert ilyen hírdról ugratás már a 3-dik részben is volt. Sima akciófilm, olyan mint az első, csak épp az első a maga korába még egyedi volt, műfajteremtő. A 4-dik résszel vajmi kevés gond lenne, ha Olyphant jó lett volna főgonosznak, Maggie Q elfogadható lett volna női főgonosznak, de az ahogy a 40 kg-jával karatézott Bruce-szal, az röhej volt, nah meg a vadászgépes jelent picit sok lett, de ezt leszámítva egy pörgős akciófilmet kaptunk. Az elsőben és a 3-dikban marha jó volt a főgonosz, hatalmasak voltak a szövegek, meg a maguk nemében valami újat láttunk, 2013-ban senki nem várjon ilyet, mert esélytelen. Dettó mint a tavalyi sokaknál év csalódása díjnyertes Promethes-Alien párhuzam, ami alapból röhejes volt…
    És igen, valaki írta a szemellenzőt a régi filmekre, nah jah…

  10. Nem értek egyet a szemellenzővel, én spec. nem szeretem annyira a régieket, de abba gondoljunk már bele, hogy 10-20-30 év alatt az elvárások is változnak rendesen.

  11. Gondoltam, hogy ez már elcsépelt lesz, de nem gondoltam volna, h a “szent” Die Hard is erre az amatőr stílusra jut…
    Már a 4-et sem kellett volna megcsinálni pláne nem az 5-t és ismét csak pláne a Max Payne gagyiság rendezőjével…
    (nagy kapkodás, hangulatlan kék fos, hirtelen kameraráközelítések)
    Most már tényleg kezdem sajnálni a filmet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.